Komme i gang med kontoen

Hva er Adobe PDF Pack?

Adobe PDF Pack er en samling Adobe Document Cloud-tjenester. Med den kan du:

• Konvertere dokumenter og bildefiler til PDF-filer
  • Kombinere flere dokumenter til én PDF-fil
  • Eksportere PDF-filer til redigerbart Word-, Excel-, PowerPoint- og RTF-format
  • Fylle ut og signere PDF-skjemaer raskt med smart automatisk utfylling
  • Få signaturer fra andre, og deretter spore og behandle svarene
  • Sende, spore og bekrefte levering av viktige dokumenter
  • Lagre og del filer på nettet

Hvordan får jeg tilgang til Adobe PDF Pack?

Adobe PDF Pack fungerer i nettleseren på datamaskinen, den mobile enheter eller det gratis Adobe Acrobat Reader-skrivebordsprogrammet. Mange funksjoner fungerer også i den gratis Adobe Acrobat Reader-appene for mobile enheter.

Hva er systemkravene for Adobe PDF Pack?

Vis systemkravene for informasjon om konfigurasjoner som støttes.

Hva koster Adobe PDF Pack?

Gå til prissiden for PDF Pack for mer informasjon.

Er Adobe Document Cloud sikkert?

Ja. Hos Adobe er sikkerhetspraksis dypt integrert i den interne kulturen, programvareutvikling og prosessene for tjenestedrift. Uansett om det er relatert til identitetsbehandling, datakonfidensialitet eller dokumentintegritet bruker Adobe Document Cloud ledende sikkerhetspraksis for å beskytte dokumenter, data og personlig identifiserbar informasjon i den grad det er mulig. Hvis du vil ha mer informasjon om vår sikkerhetspraksis, Adobe Secure Product Lifecycle eller sikkerhet i Adobe Document Cloud-løsningen, kan du se sidene for sikkerhet hos Adobe på adobe.com.

Hvilke språk er Adobe PDF Pack tilgjengelig på?

Adobe PDF Pack er tilgjengelig på engelsk, dansk, nederlandsk, finsk, fransk, tysk, italiensk, japansk, norsk, portugisisk (brasiliansk), spansk og svensk.

Hvilken type kundestøtte er tilgjengelig for Adobe PDF Pack?

Alternativer for kundestøtte er tilgjengelig for alle brukere, herunder produkthjelp på Internett, kunnskapsbaseartikler og sensurerte fora. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til hjelpesiden for Adobe Document Cloud PDF-tjenester. Betalende Adobe PDF Pack-abonnenter kan også kontakte kundestøtte via chat eller telefon.

Registrere seg / logge på

Hvordan kjøper jeg Adobe PDF Pack?

Du kan kjøpe et abonnement på Adobe PDF Pack i Adobe Store.

Hvordan logger jeg på Adobe PDF Pack?

Gå til https://cloud.acrobat.com, og skriv inn brukernavn og passord for din Adobe ID.

Jeg har glemt passordet. Hvordan nullstiller jeg det?

Du kan tilbakestille passordet ved å klikke Glemt passordet?-koblingsteksten på påloggingssiden for Adobe PDF Pack.

Jeg har ikke mottatt noen e-postadressevalidering.

Når du bekrefter e-postadressen og tilbakestiller passordet, blir det sendt meldinger til e-postadressen din. E-postmeldingene kan av og til havne i spam- eller søppelpostmappen.

Arbeide med Adobe PDF Pack

Hvor mange filer kan jeg kombinere samtidig til en PDF-fil?

Du kan kombinere opptil 12 filer samtidig til en PDF-fil. Hvis du vil kombinere flere filer, kan du kombinere 12 eller færre om gangen og deretter kombinere disse PDF-filene.

Er det en grense for filstørrelser jeg kan konvertere til en PDF-fil?

Ja. Det er en grense på 100 MB per fil.

Hvilke filformater støtter Adobe PDF Pack?

Adobe PDF Pack støtter en rekke filformater. Hvis du vil se en fullstendig liste, kan du se dette tekniske dokumentet.

Kan jeg kombinere PDF-filer med funksjonen for å kombinere filer til PDF?

Du kan kombinere PDF-filer hvis de ikke er sikret, passordbeskyttet, inneholder 3D-elementer eller er en del av en PDF-portefølje.

Hvorfor kan jeg ikke redigere en PDF-fil i Adobe PDF Pack?

Med Adobe PDF Pack kan du konvertere filer til PDF, men du kan ikke redigere PDF-filer.

Hvis du vil redigere en PDF-fil, kan du bruke Adobe Acrobat-skrivebordsprogrammet. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se produktsiden for Adobe Acrobat Pro.

Støtter Adobe PDF Pack OCR?

Når du konverterer en PDF-fil til DOCDOCXXLSX eller RTF, støtter Adobe PDF Pack OCR på følgende språk: engelsk, dansk, nederlandsk, finsk, fransk, tysk, italiensk, japansk, norsk, portugisisk (brasiliansk), spansk og svensk. OCR er konvertering av bilder av tekst til redigerbare tegn, slik at du kan søke i, rette og kopiere teksten. Du kan bruke OCR hvis PDF-filen du konverterer, ble opprettet fra et skannet dokument.

Det tar lang tid å eksportere PDF-filene. Hvordan kan jeg forbedre behandlingshastigheten?

Behandlingen kan ta lengre tid når OCR er aktivert. Hvis du ikke vil at Adobe PDF Pack skal konvertere bilder av tekst til redigerbar tekst, bør du deaktivere OCR. Når OCR er deaktivert, kan Adobe PDF Pack behandle dokumentet raskere.

Hvorfor oppstår det feil når jeg konverterer en fil til en PDF-fil?

Det er mange årsaker til at det oppstår feil når du prøver å konvertere en fil til en PDF-fil. Kontroller først at Adobe PDF Pack støtter filtypen du prøver å konvertere, og at filen ikke er passordbeskyttet eller sikret på andre måter. Pass også på at filen ikke er skadet og ikke inneholder virus. Hvis filtype støttes og det fremdeles oppstår feil, kan dette skyldes et midlertidig problem med Adobe PDF Pack-tjenesten.