Som administrator for Adobe Admin Console kan du legge til eller fjerne brukere fra organisasjonen. Du kan også knytte produktrettigheter (for eksempel Document Cloud) og brukere til grupper.

Når du fjerner tilknytningen mellom brukere og deres rettigheter, fjernes også tilknytningen til alt innhold og alle arbeidsflyter som brukerne har generert. Eksempler på innhold og arbeidsflyter som er brukergenerert på Document Cloud:

• Fillagring
  • Deling av filer
  • Utfylling og signering av skjemaer
  • Sending til signering

Avhengig av identitetstypen kan brukerne fortsatt ha tilgang til innhold og arbeidsflyter som er generert av brukere, selv etter at rettigheten er fjernet. Brukere av Adobe ID kan fortsatt logge på Document Cloud-tjenester og få tilgang til innhold og arbeidsflyter som er generert av brukere, i statusen «fri» eller «skrivebeskyttet». Brukere av Enterprise ID eller Federated ID kan imidlertid ikke lenger logge på Document Cloud-tjenester. For mer informasjon om Administere identiteter.

Du kan imidlertid tilknytte brukere med innhold og arbeidsflyter de har generert, på nytt. Hvis du for eksempel fjerner en bruker fra en gruppe som inneholder Document Cloud-rettigheter, ELLER hvis du fjerner en gruppe som inneholder en Document Cloud-rettighet fra en bruker, kan du tilknytte brukeren til den aktuelle rettigheten igjen senere. Når du gjør det, har brukerne igjen tilgang til innhold og arbeidsflyter de har generert.