Forbedrede lag

Lag-panelet i InCopy gir deg større kontroll over dokumentene dine. Du kan skjule eller låse enkeltstående sideobjekter på et lag. Se Bruke lag.

Forbedringer i Lagre-funksjonen

Lukk dokumenter og lagre endringer i flere artikler raskere enn før takket være implementeringen av flertrådskjøring. Du kan vise fremdriften til pågående prosesser i panelet Bakgrunnsoppgaver (Vindu > Diverse > Bakgrunnsoppgaver).

Verktøytips-panelet

Verktøytips-panelet viser hvordan de skjulte endringstastene for det valgte verktøyet fungerer. Se Vise verktøytips.

Hjelp for Adobe-brukere

Hjelp for Adobe-brukere gir tilgang til komplett produktdokumentasjon for Adobe, i tillegg til opplæringsinnhold som brukergruppen har opprettet, og annet opplæringsinnhold på Adobe.com. Hjelp for Adobe-brukere omfatter et AIR-basert visningsprogram som viser den nyeste elektroniske hjelpen, eller som bruker en lokal versjon av hjelpen som standard når en webtilkobling ikke er tilgjengelig.

Hjelp for Adobe-brukere omfatter også ekspertkommentarer og brukervurderinger for Adobes dokumentasjon, kunnskapsbaseartikler, opplæringsmateriale og annet innhold.

Redigere original for flere markerte objekter

Hvis du markerer flere monterte bilder på siden eller i Koblinger-panelet, kan du velge kommandoen Rediger original for å åpne bildene i deres respektive redigeringsprogrammer. Se Redigere opprinnelig grafikk.

Diverse forbedringer

Zoom fra dialogbokser

Du kan nå bruke tastatursnarveier til å zoome inn og ut i dokumentet når du har en modal dialogboks åpen i visningen Layout. Trykk Ctrl+- eller Ctrl+= (Windows) eller Kommando+- eller Kommando+= (Mac OS).

Lagret innstilling for avmerkingsbokser for forhåndsvisning

InCopy husker nå om avmerkingsboksen Forhåndsvisning er merket i en dialogboks når du avslutter og starter på nytt.

Sorter-valg

Dialogboksen Skriv ut inneholder et Sorter-valg som du kan bruke for å slippe å sortere utskriftene manuelt.

Ny standardskrift

Standardskriften er endret fra Times (Mac OS) og Times New Roman (Windows) til OpenType-versjonen av Minion Pro Regular, som støttes av alle plattformer.

Skjul flere koblinger til samme kilde

I InCopy CS5 blir koblinger til bilder som er montert flere ganger i et dokument, slått sammen til en enkeltrad i Koblinger-panelet. I InCopy CS5 kan du deaktivere denne sammenslåingsfunksjonen med et nytt valg i dialogboksen Panelvalg.

Menykommandoer som er endret eller flyttet

Følgende menykommandoer er flyttet.

Tips: Velg Vindu > Arbeidsområde > [Nyheter i CS5] for å se menykommandoer for nye og forbedrede funksjoner.

InCopy CS4-kommando

InCopy CS5-kommando

Vis > Vis/Skjul rammekanter, Vis/Skjul tilordnede rammer, Vis/Skjul hyperkoblinger

Vis > Tillegg > Vis/Skjul rammekanter, Vis/Skjul tilordnede rammer, Vis/Skjul hyperkoblinger

Vindu > Tekst og tabeller > Cellemaler / Tegnmaler / Avsnittsmaler > Tabellmaler

Vindu > Maler > Cellemaler / Tegnmaler / Avsnittsmaler / Tabellmaler

Vindu > Koder

Vindu > Diverse > Koder

Vindu > Skript

Vindu > Diverse > Skript