InDesign krasjer mens du prøver å slette eller klippe ut en PDF, umiddelbart etter at du har plassert en ressurs fra biblioteket i InDesign. Dette problemet oppstår kun på Windows-systemer når visningskvaliteten er satt til Høy.

Løsning

Merk:

Kontroller at InDesign 13.1 er installert på systemet ditt, før du følger fremgangsmåten nedenfor. Du kan sjekke hvilken versjon av InDesign som er installert, ved å gå til Help > About InDesign.

Du kan oppdatere InDesign CC fra skrivebordsappen til Creative Cloud. Du finner mer informasjon i Oppdatere Creative Cloud-apper.

InDesign-versjon
InDesign-versjoner installert på systemet ditt
  1. Avslutt Adobe InDesign CC.

2. Last ned Crash_fix.zip og pakk ut innholdet på skrivebordet ditt.

3. Gå til og dobbeltklikk på CopyPlugin.vbs i den utpakkede mappen.

4. Bla til og velg mappen med programmet Adobe InDesign CC 2018.

Bla til mappe
    Velg mappen Adobe InDesign CC 2018
  5. Klikk på OK.

Merk:

Hvis du ser følgende feilmelding, må du pakke ut den nedlastede filen før du kjører plugin-modulen.

6. Plugin-modulen installeres og du mottar meldingen når InDesign er oppdatert. Klikk OK.

Installasjon fullført
    Installasjon fullført
  7. Start InDesign CC.