Bruk Creative Cloud-skrivebordsprogrammet til å oppdatere alle applikasjonene dine til de nyeste versjonene. Du kan oppdatere installerte apper automatisk, manuelt eller alle på en gang.

Holde applikasjonene dine oppdatert automatisk

Creative Cloud-skrivebordsprogrammet kan oppdatere applikasjonene dine automatisk så snart nye versjoner blir lansert. Du kan også kontrollere automatiske oppdateringer for individuelle apper. Tidligere versjoner blir avinstallert som standard, men du kan velge å beholde dem ved å bruke Avanserte alternativer.

Hvis du vil ha informasjon om automatisk oppdatering av Adobe Acrobat og Acrobat Reader, kan du se Automatiske oppdateringer | Acrobat, Reader.

1. Åpne Creative Cloud-skrivebordsprogrammet. (Velg -ikonet på Windows-oppgavelinjen eller macOS-menylinjen.)

2. Velg Konto-ikonet øverst til høyre, og velg deretter Innstillinger.

Skyikon og Innstillinger-ikon

Ser skjermen din annerledes ut? Se instruksjoner for den tidligere versjonen av Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

3. Velg Applikasjoner-fanen.

Innstillinger
  4.  Gjør ett av følgende:

• Alle applikasjoner  Hvis du vil aktivere automatisk oppdatering for alle applikasjonene, slår du på Automatisk oppdatering.
    • Bestemte applikasjoner  Hvis du vil aktivere innstillingen for automatisk oppdatering for bestemte applikasjoner, slår du på Automatisk oppdatering og angir deretter bryterne etter behov for hver enkelt applikasjon.
    Automatisk oppdatering
    Slå på automatisk oppdatering (A), og kontroller deretter oppdateringer for individuelle applikasjoner (B) hvis du foretrekker dette.

Vil du gå tilbake til standardinnstillinger for applikasjonene eller beholde den gjeldende versjonen installert? Se Avanserte alternativer for individuelle applikasjoner.

5. Når du er ferdig, velger du Ferdig.

Applikasjonene dine oppdateres automatisk når nye versjoner blir tilgjengelige.

Bruker du en plug-in?

Hvis du har installert plugin-moduler fra en tredjepart, er det ikke sikkert at de fungerer med den nyeste versjonen av applikasjonene. Kontakt leverandøren av plugin-modulen for informasjon om kompatibilitet og oppdateringer.

Avanserte alternativer for individuelle applikasjoner

Automatisk oppdatering-funksjonen inkluderer Avanserte alternativer som du kan angi individuelt for hver applikasjon.

Angi avanserte alternativer hvis du ikke vil beholde de tidligere innstillingene dine eller vil holde den forrige versjonen installert.

Importer tidligere innstillinger og preferanser

Beholder de tidligere innstillingene for de oppdaterte applikasjonene.

Fjern eldre versjoner

Avinstallerer de eldre versjonene og sparer plass på harddisken.

Se etter de nyeste oppdateringene

Hvis Automatisk oppdatering er deaktivert, kan du hente de nyeste oppdateringene for Creative Cloud-applikasjonene uten å måtte vente på at Creative Cloud-skrivebordsprogrammet skal varsle deg.

1. Åpne Creative Cloud-skrivebordsprogrammet. (Velg -ikonet på Windows-oppgavelinjen eller macOS-menylinjen.)

2. I panelet til venstre i Applikasjoner-fanen velger du Oppdateringer.

oppdateringer

Ser skjermen din annerledes ut? Se instruksjoner for den tidligere versjonen av Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

3. Velg Flere handlinger-ikonet . Deretter velger du Se etter oppdateringer.

Se etter oppdateringer
    Se etter oppdateringer
  4. Velg Oppdater for de individuelle applikasjonene.

produktoppdateringer

Oppdatere alle applikasjonene dine samtidig

Hvis Automatisk oppdatering er deaktivert, kan du manuelt oppdatere alle applikasjonene dine samtidig. Når du oppdaterer applikasjonene dine, overføres preferansene og innstillingene til den nye versjonen. De eldre versjonene av applikasjonene blir avinstallert. Hvis du blir bedt om det, kan du bruke Avanserte alternativer for å endre disse standardinnstillingene.

1. Lagre arbeidet og lukk alle Adobe-applikasjoner før du begynner. Hvis du har åpne Adobe-applikasjoner, kan du bli bedt om å lukke dem. Se Lukke motstridende prosesser eller applikasjoner, for mer informasjon.

Bruker du en plug-in?

Hvis du har installert plugin-moduler fra en tredjepart, er det ikke sikkert at de fungerer med den nyeste versjonen av applikasjonene. Kontakt leverandøren av plugin-modulen for informasjon om kompatibilitet og oppdateringer.

2. Åpne Creative Cloud-skrivebordsprogrammet. (Velg -ikonet på Windows-oppgavelinjen eller macOS-menylinjen.)

3. I panelet til venstre i Applikasjoner-fanen velger du Oppdateringer.

oppdateringer

Ser skjermen din annerledes ut? Se instruksjoner for den tidligere versjonen av Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

Merk:

Ikke bruk alternativet Oppdater alle hvis du vil beholde den eldre versjonen av en av disse applikasjonene. Når du er klar til å oppdatere (for eksempel når du har fullført et prosjekt), velger du Oppdater-knappen ved siden av de aktuelle applikasjonene.

4. Velg Oppdater alle.

Oppdatere alle applikasjoner