Oppdatere Creative Cloud-applikasjoner

1. Brukerhåndbok for Creative Cloud
  2. Innføring i Creative Cloud
    1. Vanlige spørsmål | Creative Cloud
    2. Systemkrav for Creative Cloud
  3. Laste ned, installere, konfigurere og oppdatere
    1. Laste ned Creative Cloud-applikasjoner
    2. Åpne Creative Cloud-applikasjoner
    3. Arbeidsområdet Start
    4. Oppdatere Creative Cloud-applikasjoner
    5. Endre språk for Creative Cloud-applikasjonene dine
    6. Avinstallere Creative Cloud-skrivebordsprogrammet
    7. Avinstallere eller fjerne Creative Cloud-applikasjoner
  4. Administrere kontoen
    1. Gjøre om en prøveversjon av Creative Cloud til et kostnadsbelagt medlemskap
    2. Endre Adobe-plan
    3. Oppdatere kredittkort og faktureringsadresse
    4. Se, laste ned eller sende Adobe-fakturaer på e-post
    5. Korrigere en mislykket eller manglende betaling
    6. Avbryte en Adobe-prøveversjon eller et abonnement
  5. Kreative tjenester
    1. Bruke Adobe Stock i Creative Cloud-applikasjoner
    2. Bruke Adobe Fonts i Creative Cloud-applikasjoner
    3. Creative Cloud Market er ikke lenger tilgjengelig
  6. Samarbeid og lagringstjenester
    1. Hva er nettsky-dokumenter?
    2. Nettsky-dokumenter | Vanlige spørsmål
    3. Opprette eller konvertere filer til nettsky-dokumenter
    4. Konfigurere nettsky-dokumenter som skal brukes frakoblet
    5. Gå tilbake til en tidligere versjon av et nettsky-dokument
    6. Dele arbeidet ditt for kommentering
    7. Hvorfor kan jeg ikke se nettsky-dokumentene mine når jeg er frakoblet?
    8. Creative Cloud Libraries
    9. Samarbeide om Creative Cloud Libraries og mapper
    10. Vanlige spørsmål om samarbeid
    11. Synkroniser filene dine med skylagring
    12. Finn ut hvor mye skybasert lagringsplass du har
    13. Angi alternativer for synkronisering
  7. Creative Cloud-mobilapper
    1. Vanlige spørsmål | Mobilapplikasjoner
    2. Adobe Creative Cloud for mobil
  8. Enterprise og teams
    1. Opplæring og støtte for Enterprise
    2. Opplæring og støtte for Teams
    3. Hurtigstartveiledning for arbeidsgruppemedlemmer

Bruk Creative Cloud-skrivebordsprogrammet til å oppdatere alle applikasjonene dine til de nyeste versjonene. Du kan oppdatere installerte applikasjoner automatisk, manuelt eller alle på en gang.

Holde applikasjonene dine oppdatert automatisk

Creative Cloud-skrivebordsprogrammet kan oppdatere applikasjonene dine automatisk så snart nye versjoner blir lansert. Du kan også kontrollere automatiske oppdateringer for enkeltapplikasjoner. Tidligere versjoner blir avinstallert som standard, men du kan velge å beholde dem ved å bruke Avanserte alternativer.

Hvis du vil ha informasjon om automatisk oppdatering av Adobe Acrobat og Acrobat Reader, kan du se Automatiske oppdateringer | Acrobat, Reader.

1. Åpne Creative Cloud-skrivebordsprogrammet. (Velg -ikonet på Windows-oppgavelinjen eller macOS-menylinjen.)

2. Velg Konto-ikonet øverst til høyre, og velg deretter Innstillinger.

Skyikon og Innstillinger-ikon

Ser skjermen din annerledes ut? Se instruksjoner for den tidligere versjonen av Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

3. Velg Applikasjoner-fanen.

Innstillinger

4.  Gjør ett av følgende:

• Alle applikasjoner  Hvis du vil aktivere automatisk oppdatering for alle applikasjonene, slår du på Oppdater automatisk.
    • Bestemte applikasjoner  Hvis du vil aktivere innstillingen for automatisk oppdatering for bestemte applikasjoner, slår du på Oppdater automatisk og angir deretter bryterne etter behov for hver enkelt applikasjon.
    Automatisk oppdatering
    Slå på automatisk oppdatering (A), og kontroller deretter oppdateringer for individuelle applikasjoner (B) hvis du foretrekker dette.

Vil du gå tilbake til standardinnstillinger for applikasjonene eller beholde den gjeldende versjonen installert? Se Avanserte alternativer for individuelle applikasjoner.

Merk:

Hvis du har fått Adobe-planen din fra en skole eller organisasjon og du ikke ser alternativet Oppdater automatisk ovenfor, har administratoren din deaktivert automatiske oppdateringer for skolen eller organisasjonen din.

Hvis du er administrator i en skole eller organisasjon, kan du se hvordan du administrerer automatiske oppdateringer for brukerne dine.

5. Når du er ferdig, velger du Ferdig.

Applikasjonene dine oppdateres automatisk når nye versjoner blir tilgjengelige.

Bruker du en plug-in?

Hvis du har installert plugin-moduler fra en tredjepart, er det ikke sikkert at de fungerer med den nyeste versjonen av applikasjonene. Kontakt leverandøren av plugin-modulen for informasjon om kompatibilitet og oppdateringer.

Avanserte alternativer for individuelle applikasjoner

Funksjonen Oppdater automatisk inkluderer avanserte alternativer som du kan angi enkeltvis for hver applikasjon.

Angi avanserte alternativer hvis du ikke vil beholde de tidligere innstillingene dine eller vil holde den forrige versjonen installert.

Importer tidligere innstillinger og preferanser

Beholder de tidligere innstillingene for de oppdaterte applikasjonene.

Fjern eldre versjoner

Avinstallerer de eldre versjonene og sparer plass på harddisken.

Se etter de nyeste oppdateringene

Hvis Automatisk oppdatering er deaktivert, kan du hente de nyeste oppdateringene for Creative Cloud-applikasjonene uten å måtte vente på at Creative Cloud-skrivebordsprogrammet skal varsle deg.

1. Åpne Creative Cloud-skrivebordsprogrammet. (Velg -ikonet på Windows-oppgavelinjen eller macOS-menylinjen.)

2. I panelet til venstre i Applikasjoner-fanen velger du Oppdateringer.

Velge oppdateringer

Ser skjermen din annerledes ut? Se instruksjoner for den tidligere versjonen av Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

3. Velg Se etter oppdateringer.

Se etter oppdateringer
    Se etter oppdateringer

4. Velg Oppdater for de individuelle applikasjonene.

Velge oppdateringer for enkeltapplikasjoner

Oppdatere alle applikasjonene dine samtidig

Hvis Automatisk oppdatering er deaktivert, kan du manuelt oppdatere alle applikasjonene dine samtidig. Når du oppdaterer applikasjonene dine, overføres preferansene og innstillingene til den nye versjonen. De eldre versjonene av applikasjonene blir avinstallert. Hvis du blir bedt om det, kan du bruke Avanserte alternativer for å endre disse standardinnstillingene.

1. Lagre arbeidet og lukk alle Adobe-applikasjoner før du begynner. Hvis du har åpne Adobe-applikasjoner, kan du bli bedt om å lukke dem. Se Lukke motstridende prosesser eller applikasjoner, for mer informasjon.

Bruker du en plug-in?

Hvis du har installert plugin-moduler fra en tredjepart, er det ikke sikkert at de fungerer med den nyeste versjonen av applikasjonene. Kontakt leverandøren av plugin-modulen for informasjon om kompatibilitet og oppdateringer.

2. Åpne Creative Cloud-skrivebordsprogrammet. (Velg -ikonet på Windows-oppgavelinjen eller macOS-menylinjen.)

3. I panelet til venstre i Applikasjoner-fanen velger du Oppdateringer.

Velge oppdateringer

Ser skjermen din annerledes ut? Se instruksjoner for den tidligere versjonen av Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

Obs!

Ikke bruk alternativet Oppdater alle hvis du vil beholde den eldre versjonen av en av disse applikasjonene. Når du er klar til å oppdatere (for eksempel når du har fullført et prosjekt), velger du Oppdater-knappen ved siden av de aktuelle applikasjonene.

4. Velg Oppdater alle.

Oppdatere alle applikasjoner

Oppdatere Creative Cloud-skrivebordsprogrammet

Når oppdateringer er tilgjengelige, oppdateres Creative Cloud-skrivebordsprogrammet automatisk. Du kan også installere den nyeste versjonen av Creative Cloud-skrivebordsprogrammet manuelt.