Brukerveiledning Avbryt

Oppdatere Creative Cloud-applikasjoner

1. Brukerhåndbok for Creative Cloud
  2. Innføring i Creative Cloud
    1. Vanlige spørsmål | Creative Cloud
    2. Systemkrav for Creative Cloud
  3. Laste ned, installere, konfigurere og oppdatere
    1. Laste ned Creative Cloud-applikasjoner
    2. Åpne Creative Cloud-applikasjoner
    3. Arbeidsområdet Start
    4. Oppdatere Creative Cloud-applikasjoner
    5. Endre språk for Creative Cloud-applikasjonene dine
    6. Avinstallere Creative Cloud-skrivebordsprogrammet
    7. Avinstallere eller fjerne Creative Cloud-applikasjoner
  4. Administrere kontoen
    1. Gjøre om en prøveversjon av Creative Cloud til et kostnadsbelagt medlemskap
    2. Tilbakestill Adobe-passordet
    3. Endre Adobe-plan
    4. Oppdatere kredittkort og faktureringsadresse
    5. Se, laste ned eller sende Adobe-fakturaer på e-post
    6. Korrigere en mislykket eller manglende betaling
    7. Avbryte en Adobe-prøveversjon eller et abonnement
  5. Kreative tjenester
    1. Bruke Adobe Stock i Creative Cloud-applikasjoner
    2. Bruke Adobe Fonts i Creative Cloud-applikasjoner
    3. Creative Cloud Market er ikke lenger tilgjengelig
  6. Samarbeid og lagringstjenester
    1. Hva er nettsky-dokumenter?
    2. Nettsky-dokumenter | Vanlige spørsmål
    3. Opprette eller konvertere filer til nettsky-dokumenter
    4. Konfigurere nettsky-dokumenter som skal brukes frakoblet
    5. Gå tilbake til en tidligere versjon av et nettsky-dokument
    6. Dele arbeidet ditt for kommentering
    7. Hvorfor kan jeg ikke se nettsky-dokumentene mine når jeg er frakoblet?
    8. Creative Cloud Libraries
    9. Samarbeide om Creative Cloud Libraries og -mapper
    10. Vanlige spørsmål om samarbeid
    11. Synkroniser filene dine med skylagring
    12. Finn ut hvor mye skybasert lagringsplass du har
    13. Angi alternativer for synkronisering
  7. Creative Cloud-mobilapper
    1. Vanlige spørsmål | Mobilapplikasjoner
    2. Adobe Creative Cloud for mobil
  8. Enterprise og teams
    1. Opplæring og støtte for Enterprise
    2. Opplæring og støtte for Teams
    3. Hurtigstartveiledning for arbeidsgruppemedlemmer

Finn ut hvordan du oppdaterer Creative Cloud-applikasjonene dine til nyeste versjon, ser etter tilgjengelige oppdateringer og mer.

Holde applikasjonene dine oppdatert automatisk

Med funksjonen for automatisk oppdatering av Creative Cloud-skrivebordsprogrammet kan du oppdatere applikasjonene dine automatisk så snart nye versjoner blir lansert.

Merk: Hvis du installerer Creative Cloud-skrivebordsprogrammet for første gang, vil automatisk oppdatering av applikasjonene dine aktiveres som standard.

1. Åpne Creative Cloud-skrivebordsprogrammet. (Velg  -ikonet på Windows-oppgavelinjen eller macOS-menylinjen.)

2. Velg Konto-ikonet øverst til høyre, og velg deretter Innstillinger.

Skyikon og Innstillinger-ikon

Ser skjermen din annerledes ut? Se instruksjoner for den tidligere versjonen av Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

3. Velg Applikasjoner i venstre sidefelt.

4. Gjør ett av følgende for å konfigurere automatiske oppdateringer:

• Alle applikasjoner: Hvis du vil aktivere automatisk oppdatering for alle applikasjonene, slår du på Automatisk oppdatering.
    • Bestemte applikasjoner: Hvis du vil at bare bestemte applikasjoner skal oppdateres automatisk, slår du på Automatisk oppdatering og velger deretter applikasjonene som skal oppdateres automatisk.

Tidligere versjoner blir avinstallert som standard, men du kan velge å beholde dem ved å bruke Avanserte alternativer. Finn ut mer om Avanserte alternativer.

Konfigurer automatisk oppdatering

5. Velg Ferdig.

Bruker du en plug-in? Plugin-moduler fra en tredjepart vil kanskje ikke fungerer med nyeste versjon av Creative Cloud-applikasjonene. Kontakt leverandøren av plugin-modulen for informasjon om kompatibilitet og oppdateringer.

Avanserte alternativer for individuelle applikasjoner

Når du aktiverer funksjonen Automatisk oppdatering, får du mulighet til å velge om du vil beholde eller fjerne en spesifikk applikasjonsversjon.

• Importer tidligere innstillinger og preferanser: Beholder de tidligere innstillingene for de oppdaterte applikasjonene.
  • Fjern eldre versjoner: Avinstallerer de eldre versjonene og sparer plass på harddisken.
Angi avanserte alternativer

Kan du ikke oppdatere automatisk?

Nedenfor finner du mulige grunner til at du ikke kan aktivere automatisk oppdatering for applikasjonene dine:

• Bruker du macOS 13 Ventura? Hvis du har slått av Adobe Creative Cloud-påloggingselementet under Systeminnstillinger i macOS, kan du ikke oppdatere applikasjonene dine automatisk. Creative Cloud-skrivebordsprogrammet legger til påloggingselementer for å støtte ulike funksjoner, innbefattet automatisk oppdatering. Finn ut hvordan vi bruker påloggingselementer.
  • Er du Enterprise- eller Teams-kunde? Hvis du har fått Adobe-planen din fra en skole eller organisasjon og du ikke ser alternativet Oppdater automatisk ovenfor, har administratoren din slått av automatiske oppdateringer for skolen eller organisasjonen din. Hvis du er administrator i en skole eller organisasjon, kan du finne ut hvordan du administrerer automatiske oppdateringer for brukerne dine.

Det kan være flere grunner til at automatisk oppdatering ikke er tilgjengelig. Finn ut mer om noen av de vanlige scenariene.

Oppdatere Creative Cloud-applikasjonene manuelt

Hvis du ikke ønsker å oppdatere applikasjonene dine automatisk, kan du oppdatere dem manuelt ved hjelp av Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

1. Åpne Creative Cloud-skrivebordsprogrammet. (Velg -ikonet på Windows-oppgavelinjen eller macOS-menylinjen.)

2. Gå til venstre sidefelt og velg Oppdateringer.

Velge oppdateringer

Ser skjermen din annerledes ut? Se instruksjoner for den tidligere versjonen av Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

3. I skjermbildet Oppdateringer velger du Oppdater for å oppdatere ønsket applikasjon.

Velge oppdateringer for enkeltapplikasjoner

Applikasjonen din blir oppdatert.

Kan jeg planlegge en oppdatering til senere?

Du kan ikke oppdatere en applikasjon som allerede er åpen. Hvis en applikasjonsoppdatering er tilgjengelig, men du bruker applikasjonen for øyeblikket, kan du velge å la den oppdateres senere. Velg ganske enkelt Oppdater senere i det påfølgende skjermbildet. Creative Cloud-skrivebordsprogrammet vil forsøke å oppdatere applikasjonen din på et senere tidspunkt innen 24 timer når applikasjonen ikke kjører. Denne prosessen fortsetter hver 24. time frem til applikasjonen registreres å være lukket og kunne oppdateres.

Velg Oppdater senere

Oppdatere alle applikasjonene dine samtidig

Hvis du vil oppdatere alle applikasjonene dine samtidig, velger du Oppdater alle øverst til høyre i skjermbildet Oppdateringer. Lagre arbeidet og lukk alle Adobe-applikasjoner før du begynner. Hvis du har åpne Adobe-applikasjoner, kan du bli bedt om å lukke dem. Se Lukke motstridende prosesser eller applikasjoner, for mer informasjon.

Oppdatere alle applikasjoner

Merk: Vi anbefaler at du ikke bruker alternativet Oppdater alle hvis du ønsker å beholde den eldre versjonen av applikasjonene.

Se etter de nyeste oppdateringene

1. Åpne Creative Cloud-skrivebordsprogrammet. (Velg ikonet   på Windows-oppgavelinjen eller macOS-menylinjen.)

2. Gå til venstre sidefelt og velg Hjelp > Se etter oppdateringer.

3. I skjermbildet Oppdateringer kan du se alle applikasjonene som må oppdateres. Oppdater de ønskede applikasjonene.

Oppdatere Creative Cloud-skrivebordsprogrammet

Når oppdateringer er tilgjengelige, oppdateres Creative Cloud-skrivebordsprogrammet automatisk. Alternativt kan du installere den nyeste versjonen av Creative Cloud-skrivebordsprogrammet manuelt.