InDesign / InCopy CC 2018 krasjer mens du prøver å starte på macOS 10.14 (Mojave) beta.

Løsning

1. Avslutt Adobe InDesign CC/Adobe InCopy CC.

2. Last ned ett av følgende og pakk ut innholdet på skrivebordet ditt.

3. Finn og dobbeltklikk på .app-filen fra den utpakkede mappen.

4. Bla til og velg Adobe InDesign CC 2018.app/Adobe InCopy CC 2018.app.

Adobe InDesign CC 2018
    Adobe InCopy CC 2018

5. Klikk på Velg.

6. Plugin-modulene installeres og du mottar meldingen når InDesign/InCopy er oppdatert. Klikk på OK.

Programmet er oppdatert
  7. Start InDesign CC/InCopy CC.