InDesign krasjer når du prøver å lagre en InDesign CC-fil på en nettverksstasjon.

Løsning

Merk:

Kontroller at InDesign 13.0.1 er installert i systemet ditt, før du følger fremgangsmåten nedenfor. Du kan sjekke hvilken versjon av InDesign som er installert, ved å gå til Hjelp > Om InDesign.

Du kan oppdatere InDesign CC fra skrivebordsappen til Creative Cloud. Se Oppdatere Creative Cloud-apper for å få mer informasjon.

InDesign-versjon
  1. Avslutt Adobe InDesign CC.

2. Last ned CopyPlugin_SaveAsFix.zip og pakk ut innholdet på skrivebordet ditt.

3. Finn og dobbeltklikk på CopyPlugin_SaveAsFix.app i den utpakkede mappen.

4. Bla til og velg Adobe InDesign CC 2018.app.

select-folder-mac
  5. Klikk på Velg.

6. Plugin-modulene installeres og du mottar meldingen når InDesign er oppdatert. Klikk på OK.

Programmet er oppdatert
  7. Start InDesign CC.