Når du velger Fil > Åpne eller Fil > Plass i oktober 2017-utgivelsen av InDesign CC og søke etter en fil, virker ikke søket selv om filen er til stede i mappen.

Løsning

For å løse dette problemet oppdaterer du spotlight-indeksen på din Mac:

1. Gå til Apple-meny > Systeminnstillinger og klikk på Spotlight.

2. Velg kategorien Personvern .

3. Legg til mappen hvor søket ikke virker til listen.

4. Fra samme listen velger og fjerner du mappen du akkurat la til.

5. Avslutt Systeminnstillinger.