InDesign CC 2014 og Illustrator CC 2014 krasjer under utskrift til Fiery RIP ved å bruke Fiery-funksjonene på Mac OS X

Denne artikkelen er en referanse til et problemet hvori InDesign CC 2014 og Illustrator CC 2014 krasjer under utskrift til Fiery RIP ved å bruke Fiery-funksjonene på Mac OS.

Løsning 1: Last ned nyeste versjon av InDesign CC 2014 eller Illustrator CC 2014

1. Tekst for trinn

Løsning: Last ned et skript for InDesign CC 2014—v10.0

1. Dette skriptet er for juni 2014-utgaven av InDesign CC 2014.

Last ned skriptet nedenfor:

Last ned

Merk:

Skriptet erstatter "Application UI.InDesignPlugin" med en oppdatert versjon.

2. Pakk ut skriptet og kjør det.

3. I beskjeden (som vist over), velger du InDesign CC 2014-programmet for å oppdatere.

Velg InDesign CC 2014-programmet
  4. Start InDesign CC 2014 og skriv ut Fiery-funksjonen.

Tilleggsinformasjon

Problemet er spesifikt for 2014-utgaver av InDesign CC og Illustrator CC på Mac OS 10.9.x.

InDesign og Efi team jobber sammen for å finne en permant feilløsning og løse problemet for kundene.

Fiery kan installeres med flere skrivere:

http://w3.efi.com/fiery-wide-format/product-overview/supported-printers