Når du bruker InDesign eller InCopy CS4 eller nyere på en Mac OS X Lion-maskin fra 2012, får du tomme advarseldialogbokser. Programmet krasjer når du utfører visse funksjoner.

Løsninger

Løsning 1

• InDesign CS4 og nyere: Oppdater Mac OS X 10.7 til Mac OS X 10.8.
  • Kun InDesign CS6: Installer de nyeste oppdateringene for InDesign CS6 ved å gå til Hjelp > Oppdateringer, i programmet.

Løsning 2

1. Last ned og kjør følgende skript.

Last ned

2. Skriptet ber deg velge hvilken utgave av InDesign/InCopy du vil oppdatere. Pek skriptet mot den gjeldende installasjonen.

Løsning 3

De følgende trinnene er de samme som i Løsning 1, men filene kopieres manuelt. Gå gjennom dem hvis Løsning 2 ikke fungerer.

1. Lukk InDesign og last ned zip-arkivet som inneholder tre InDesign-ikoner.

Last ned

Merk:

Når du har plassert disse filene, bør det tillate ytterligere oppdateringer. Vær imidlertid obs på at du modifiserer den eksisterende programfilen. Flytting eller endring av innholdet i programmet kan gjøre det nødvendig å installere det på nytt.

Adobe anbefaler at du installerer alle offisielle oppdateringer før du plasserer disse filene i programmet. Du finner disse oppdateringene via Hjelp > Oppdateringer på Adobes nettsted.

2. Pakk ut ikonene fra zip-filen til en lett tilgjengelig plassering, slik som skrivebordet.

3. Gå til: /Applications/Adobe InDesign CS6/ eller der programmet er installert på systemet.

4. Høyreklikk eller Ctrl-klikk InDesign-programfilen, og velg "Vis pakkeinnhold."

5. I InDesign-programfilen går du til: /Contents/MacOS/Required/, finner filen "Application UI.InDesignPlugin" og igjen velger "Vis pakkeinnhold."

6. I plugin-modulen går du til ressursmappen, og deretter til mappen "idrc_PNGA."

7. Kopier de tre ikonfilene du pakket ut fra zip-filen, til mappen "idrc_PNGA."

8. Start InDesign på nytt.

Løsning 4

Ikke installer Mac OS X-programvareoppdateringen (Mid 2012) til 10.7.4. Eventuelt kan du avinstallere den med gjenopprettingsfunksjonen i Mac OS X Lion, hvis det lar seg gjøre.

Tilleggsinformasjon

Den nyeste oppdateringen for Mac OS X Lion har fjernet en API-fil som InDesign bruker for å virke med systemikoner. Ved å plassere filene direkte i programmet, omgår du den funksjonen API-en hadde.

Adobe har samarbeidet med Apple for å se til at disse API-ene er tilgjengelig i deres nyeste versjon av Mac OS 10.8.

Den eneste fungerende løsningen for CS4 er for øyeblikket å installere den nyeste utgaven av Mac OS 10.8.