Avloggingsmelding i Lightroom for mobilenheter

Problem

Når du prøver å logge deg av Lightroom for mobilenheter-appen, får du følgende Avloggingsmelding:

Importerer fortsatt Lr Camera-bilder. Hvis du logger deg av nå, vil disse bildene gå tapt.

Avloggingsmelding Lightroom for mobilenheter

Operativsystemer

iOS og Android

Detaljer

Du kan oppleve å få Avloggingsmeldingen vist over i følgende to scenarioer:

Scenario 1: Du prøver å logge deg på etter å ha klikket på flere JPEG- eller DNG-bilder i samme fotograferingsøkt med kameraet i Lightroom-appen

Når du tar et JPEG- eller DNG-bilde med kameraet i Lightroom-appen, blir de fotograferte bildene først importert til Lightroom for mobilenheter-appen fra kamerarullen. Du kan motta Avloggingsmeldingen vist over når du prøver å logge deg av mens importen fortsatt pågår.

Forsiktig!

Hvis du logger deg av nå, vil de fotograferte bildene som venter på å bli importert fra kamerarullen, gå tapt. Hvis du for eksempel tok 20 bilder med kameraet i appen og logger deg av etter at bare 15 av disse bildene har blitt importert, vil de resterende 5 bildene i importkøen gå tapt.

La Lightroom fullføre importen av disse bildene før du logger deg av for å unngå å miste noen av bildene du har tatt. For å vise opplastingsfremgangen kan du trykke på () sky-ikonet og se fremgangen under overskriften Importerer fra kamerarull i menyen.

En import fra kamerarull pågår
En import fra kamerarull pågår etter å ha tatt bilder med kameraet i appen

Etter hvert som bildene blir importert, blir de lagt til i opplastingskøen. Lightroom for mobilenheter begynner å laste opp originalbildene (i full oppløsning) til skyen, som deretter synkroniseres til Lightroom på datamaskinen din.

Scenario 2: Du prøver å logge deg av mens en import av bilder fra kamerarullen fortsatt pågår

Et annet scenario som du kan motta Avloggingsmeldingen vist over i, er når du prøver å logge deg av mens importen fra kamerarullen fortsatt pågår. Hvis du logger deg av på dette tidspunktet, vil disse bildene som står i kø for å importeres ikke være tilgjengelige i Lightroom for mobilenheter-appen når du logger deg på igjen. Da må du importere de ventende bildene igjen fra kamerarullen.

La Lightroom fullføre importen av disse bildene før du logger deg av for å unngå denne situasjonen. Men i motsetning til det forrige scenarioet vil du ikke miste noen bilder hvis du likevel logger deg av, siden den opprinnelige versjonen av bildene fortsatt er tilgjengelig på mobilenhetens kamerarull.  

Hva skjer med de fotograferte/importerte bildene når prøveversjonen min utløper?

Merk:

Den gratis prøveversjonen begynner den dagen du installerer den gratis Lightroom-appen på mobilenheten din fra Apple App Store eller Google Play. Når den gratis prøveversjonen din utløper, viser Lightroom for mobilenheter-appen et gult advarselssymbol over () sky-ikonet. Ved å trykke på ikonet får du opp meldingen «Synkronisering er deaktivert». Sidefeltet viser meldingen «Prøveversjon utløpt» under Adobe-ID-en din.

Når prøveversjonen utløper, mister du tilgang til muligheten for å synkronisere på tvers av enheter. Dermed blir bildene som du akkurat har tatt eller importert værende i kø for opplasting i en pausetilstand.

Du kan derimot fortsette å vise, redigere, dele og lagre bilder til kamerarullen i Lightroom for mobilenheter-appen. Merk at noen av funksjonene, som Selektive redigeringer, krever et betalt medlemskap. Du kan også velge å laste ned din synkroniserte samling av bilder fra skyen ved hjelp av alternativet Aktiver frakoblet redigering.

For å fortsette å synkronisere bilder du har tatt og redigeringer du har laget etter at prøveversjonen din løp ut, kan du velge å konvertere prøveversjonen til et betalt medlemskap. For mer informasjon, se Konverter en prøveversjon til et betalt Creative Cloud-medlemskapPass på å bruke den samme Adobe-ID-en som du bruker i Lightroom for mobilenheter-appen. Når du har konvertert prøveversjonen til et betalt medlemskap, endres meldingen «Prøveversjon utløpt» i sidefeltet i Lightroom til «Abonnerer». Bildene som står i kø for opplasting begynner å synkronisere til skyen, inkludert eventuelle redigeringer du har laget.

Lightroom Mobile Prøveversjon utløpt-status i sidefeltet
Prøveversjon utløpt-status i sidefeltet

Synkronisering deaktivert og opplastingskø satt på pause etter at prøveversjonen har utløpt.
Synkronisering deaktivert og opplasting satt på pause etter at prøveversjonen har utløpt.

Adobe-logoen

Logg på kontoen din