Finn ut hvordan du gjør om en prøveversjon av Creative Cloud til et kostnadsbelagt medlemskap.

Gjøre om en prøveversjon til et kostnadsbelagt medlemskap

Prøvemedlemskapet på Adobe Creative Cloud starter den dagen du installerer applikasjonen. Du kan gjøre om prøveversjonen til et kostnadsbelagt medlemskap ved å følge disse trinnene:

1. Logg på Adobe-kontoen din med Adobe ID og passord.

Logg på Adobe.com

Hvis du allerede er pålogget, klikker du på navnet ditt i navigasjonsfeltet øverst på siden.

Merk:

Kontroller at du bruker samme Adobe ID som du brukte da du installerte prøveapplikasjonene.

2. Klikk på Velg plan.

Velg plan
  3. Velg en medlemskapsplan, og klikk på Kjøp nå.

4. Se gjennom detaljene for medlemskapet, og klikk på Godta vilkår og betingelser.

5. Skriv inn betalingsinformasjonen, og klikk på Fortsett. En bekreftelse på kjøpet blir sendt til deg på e-post.

Video: Gjøre om en prøveversjon av Creative Cloud til et kostnadsbelagt medlemskap

Video: Gjøre om en prøveversjon av Creative Cloud til et kostnadsbelagt medlemskap
Adobe Customer Care

Feilsøke problemer med prøveversjoner