Brukerveiledning Avbryt

Gjøre om en prøveversjon av Creative Cloud til et kostnadsbelagt medlemskap

1. Brukerhåndbok for Creative Cloud
  2. Innføring i Creative Cloud
    1. Vanlige spørsmål | Creative Cloud
    2. Systemkrav for Creative Cloud
  3. Laste ned, installere, konfigurere og oppdatere
    1. Laste ned Creative Cloud-applikasjoner
    2. Åpne Creative Cloud-applikasjoner
    3. Arbeidsområdet Start
    4. Oppdatere Creative Cloud-applikasjoner
    5. Endre språk for Creative Cloud-applikasjonene dine
    6. Avinstallere Creative Cloud-skrivebordsprogrammet
    7. Avinstallere eller fjerne Creative Cloud-applikasjoner
  4. Administrere kontoen
    1. Gjøre om en prøveversjon av Creative Cloud til et kostnadsbelagt medlemskap
    2. Endre Adobe-plan
    3. Oppdatere kredittkort og faktureringsadresse
    4. Se, laste ned eller sende Adobe-fakturaer på e-post
    5. Korrigere en mislykket eller manglende betaling
    6. Avbryte en Adobe-prøveversjon eller et abonnement
  5. Kreative tjenester
    1. Bruke Adobe Stock i Creative Cloud-applikasjoner
    2. Bruke Adobe Fonts i Creative Cloud-applikasjoner
    3. Creative Cloud Market er ikke lenger tilgjengelig
  6. Samarbeid og lagringstjenester
    1. Hva er nettsky-dokumenter?
    2. Nettsky-dokumenter | Vanlige spørsmål
    3. Opprette eller konvertere filer til nettsky-dokumenter
    4. Konfigurere nettsky-dokumenter som skal brukes frakoblet
    5. Gå tilbake til en tidligere versjon av et nettsky-dokument
    6. Dele arbeidet ditt for kommentering
    7. Hvorfor kan jeg ikke se nettsky-dokumentene mine når jeg er frakoblet?
    8. Creative Cloud Libraries
    9. Samarbeide om Creative Cloud Libraries og mapper
    10. Vanlige spørsmål om samarbeid
    11. Synkroniser filene dine med skylagring
    12. Finn ut hvor mye skybasert lagringsplass du har
    13. Angi alternativer for synkronisering
  7. Creative Cloud-mobilapper
    1. Vanlige spørsmål | Mobilapplikasjoner
    2. Adobe Creative Cloud for mobil
  8. Enterprise og teams
    1. Opplæring og støtte for Enterprise
    2. Opplæring og støtte for Teams
    3. Hurtigstartveiledning for arbeidsgruppemedlemmer

Finn ut hvordan du gjør om en prøveversjon av Creative Cloud til et kostnadsbelagt medlemskap.

Gjøre om en prøveversjon til et kostnadsbelagt medlemskap

Prøvemedlemskapet på Adobe Creative Cloud starter den dagen du installerer applikasjonen. Du kan gjøre om prøveversjonen til et kostnadsbelagt medlemskap ved å følge disse trinnene:

1. Hvis du ikke er logget på, velger du "Logg på" oppe til høyre. Hvis du allerede er pålogget, klikker du på navnet ditt i navigasjonsfeltet øverst på siden.

Obs!

Kontroller at du bruker samme e-postadresse som da du installerte prøveapplikasjonene.

2. Velg Velg en plan.

3. Velg en medlemskapsplan og velg Kjøp nå.

4. Se gjennom detaljene for medlemskap, og velg Godta vilkår og betingelser.

5. Legg inn betalingsinformasjonen din og velg Fortsett. En bekreftelse på kjøpet blir sendt til deg på e-post.

Video: Gjøre om en prøveversjon av Creative Cloud til et kostnadsbelagt medlemskap

Feilsøke problemer med prøveversjoner