Påvirker versjon Photoshop CC
Aktuell konfigurasjon iMacer som bruker grafikkortet Intel Iris Pro Graphics 6200

Problem

På iMacer som bruker grafikkortet Intel Iris Pro Graphics 6200 kan skjermen flimre, blinke eller bli svart i et øyeblikk mens du bruker Photoshop CC.

Adobe jobber med samarbeidspartnere om å løse dette problemet.

Løsning

Angi markørmodus til Presis. Du gjør dette midlertidig ved å trykke Caps Lock. Skru av Caps Lock for å stille markørmodus tilbake til Standard.

Du kan også følge denne fremgangsmåten for å angi Presis som foretrukket markørmodus:

• I Photoshop velger du Innstillinger > Markører.
  • For Maleverktøy og Andre verktøy, stiller du modus til Presis.

• Klikk på OK for å avvise dialogboksen Innstillinger.