Når du drar et bilde til en annen skjerm blir bildet svart.

Løsning

Når dette problemet oppstår har du startet Photoshop med én skjerm koblet til før du koblet til den andre skjermen.

Avslutt og start Photoshop på nytt med den andre skjermen tilkoblet for å løse dette problemet.

Alle fremtidig bruk av Photoshop vil gjenkjenne den andre skjermen uten dette problemet – med mindre du gjenoppretter innstillingene dine. Hvis det er tilfelle kan du gjenta løsningstrinnene og avslutte og starte Photoshop på nytt med den andre skjermen tilkoblet.