Leser du denne artikkelen på en iPad? Installer Tutorial Player for Photoshop.

Er du ny Photoshop-bruker? Kjører du deg fast når du bruker opplæringsprogrammer? Har du problemer med å få plass til alt på skjermen din? Hvis ja, så er Adobe Tutorial Player for Photoshop perfekt for deg. Tutorial Player for Photoshop er en interaktiv iPad-app som sporer fremdriften din etter hvert som du fullfører opplæringstrinn i Photoshop. Det vil hjelpe deg når du kjører deg fast, og du kan til og med kontrollere Photoshop fra iPad-en din.

Konfigurer Tutorial Player og Photoshop slik at de snakker med hverandre

Photoshop tutorial player Konfigurer ekstern forbindelse

1. Åpne Photoshop CC.

2. Velg Rediger > Eksterne tilkoblinger i menylinjen. Denne dialogboksen ble modifisert i den nyeste Photoshop CC-oppdateringen, så det kan hende at skjermen din ikke er helt lik bildet.

3. Velg Aktiver eksterne tilkoblinger.

4. Spesifiser et servernavn (for eksempel MyPSServer) og et passord.

Merk:

Skriv ned IPV4-adressen hvis denne vises. Avhengig av dine innstillinger for trådløst nettverk så vil du kanskje trenge den senere.

5. Klikk OK.

6. Start Photoshop på nytt.

Merk:

For å kontrollere Photoshop fra iPad må begge enheter være tilkoblet samme trådløse nettverk.

Installer iPad-appen Tutorial Player

1. Installer Adobe Tutorial Player fra App Store.
  2. Start Tutorial Player.
  3. Trykk på PS-ikonet øverst i høyre hjørne.
Tutorial Player Trykk på PS-ikonet
  1. Hvis du ser Photoshop-serveren din, så velger du den og angir passordet ditt. Gå til trinn 7.
Tutorial player Tilkoblingsvindu
  1. Hvis du ikke ser Photoshop-serveren trykker du på Ny for å opprette en forbindelse.
  2. Spesifiser servernavn eller IP-adresse (fra dialogen Eksterne tilkoblinger).
Tutorial Player Logg på serveren
  1. Spesifiser passordet.
  2. Trykk på Koble til.

Driv interaktiv Photoshop-læring fra Tutorial Player

Velg en opplæring når Tutorial Player er koblet til Photoshop- Når opplæringen starter kan du utføre trinnene selv (Tutorial Player ruller automatisk etter hvert som du fullfører trinnene). Du kan også trykke på knappen Vis meg for å se opplæringen utfolde seg i Photoshop.

Tutorial Player Trykk på knappen Vis meg

Vanlige spørsmål

• Kan jeg laste ned Tutorial Player på iPhone?
    Nei. Tutorial Player er kun tilgjengelig på iPad.
  • Er Tutorial Player tilgjengelig på Android-enheter?
    Ikke for øyeblikket.
  • Hvilke versjon av Photoshop trenger jeg for å bruke Adobe Tutorial Player for Photoshop?
    Adobe Tutorial Player for Photoshop fungerer med Photoshop CS5.1, CS6 og CC.
  • Jeg fulgte alle trinnene, men greier ikke å koble Tutorial Player til Photoshop. Hva gjør jeg galt?
    • Kontroller at iPad-en din er koblet til Internett via Wi-Fi. Hvis iPad-en din er koblet til Internett via det mobile nettverket (3G, 4G og så videre), kan du ikke koble Tutorial Player til Photoshop.
    • Kontroller at iPad-en din er på samme trådløse nettverk som datamaskinen med Photoshop. Noen offentlige nettverk tillater ikke tilkobling mellom enheter. Hvis du er koblet til Internett på et hotell eller en kafe, vil du kanskje ikke kunne koble Tutorial Player til Photoshop. Hvis datamaskinen din er bak en brannmur (for eksempel på jobb), så kan du kanskje ikke koble til.
    • Kontroller at dialogboksen Eksterne tilkoblinger i Photoshop er lukket.
    • Siden Feilsøk tilkobling til ledsagende apper, selv om den ikke er ment for Tutorial Player, beskriver lignende problemer, hvorav noen av dem kan hjelpe deg med tilkoblingen.
  • Servicenavnet jeg anga i dialogboksen Eksterne tilkoblinger i Photoshop vises ikke under tilgjengelige tilkoblinger i Tutorial Player. Hva skal jeg gjøre?
    I noen tilfeller vises ikke servicenavnet automatisk i Tutorial Player. Opprett en tilkobling i Tutorial Player ved å angi IP-adressen manuelt som beskrevet i trinn 5–8 i instruksjonene ovenfor for iPad-appen Tutorial Player.
  • Jeg kan fremdeles ikke koble til.
    Hvis du fremdeles ikke kan koble til kan du legge ut et innlegg på Tutorial Player-forumet, så skal vi prøve å hjelpe deg. Vær så spesifikk som mulig: inkluder OS, Wi-Fi-type (offentlig/privat/hjem) og så videre.
  • Hvem bidro til Tutorial Player?
    Tutorial Player ble inspirert av flere forskningsinnsatser med kollaboratører fra Adobe Research, UC Berkeley, University of Tokyo, University of Washington og Microsoft Research. To relaterte prosjekter om generering av opplæringsprogrammer med demonstrasjon og opprettelse av innholdstilpassede makroer for fotomanipulering oppsto på UC Berkeley. Et annet relatert prosjekt om interaktive opplæringsvideoer ble gjennomført i samarbeid med forskere på University of Washington og Microsoft Research.