Du bruker et AMD/ATI-videkort på Windows 64-biters med driver AMD Catalyst driver 15.7:

• Photoshop eller Bridge krasjer eller fryser når du redigerer et bilde i Camera Raw 9.x.

Vi har identifisert at dette problemet kan oppstå i grafikkort av typen AMD Radeon HD i 5xxx- til 8xxx-serien som kjører driverversjon 14.501.1003, 14.502.1014 og 15.200.1062.1004.

Løsning

Installer betadriveren 15.8 som ble lagt ut 31. august 2015:

AMD-betadrivere er endelige driverversjoner som har gått gjennom vanlige standarder for kvalitetssikring før utgivelsen.

Hvis du har spørsmål om installasjon av drivere kan du kontakte AMD på www.amd.com.