Transaksjonsgrenser for Adobe Sign

Adobe Sign har transaksjonsgrenser basert på tjenestenivået til avsenderen i henhold til tabellen nedenfor:

Transaksjoner/ brukerlisens Filstørrelse/ opplasting Sider/ transaksjon Underskrivere/ transaksjon KBA-transaksjoner Telefongodkjenningstransaksjoner
Individual 150 10 MB 100 10 0 0
Small Business 150 10 MB 100 25 0 0
Business Egendefinert 10 MB 100 – justerbart 25 0 0
Enterprise Egendefinert 10 MB – justerbart  500 – justerbart 25 – justerbart 50/år – justerbart 50/år – justerbart

Transaksjoner/Adobe Sign-bruker: En transaksjon er et dokument som er sendt til signering fra kontoen din.

Adobe Sign Individual- og Small Business-abonnementer inkluderer 150 transaksjoner per bruker per år. Finn ut mer om bruksgrensene for Adobe Sign.

Filstørrelse/opplasting: Adobe Sign begrenser størrelsen på hver fil som lastes opp.

Hvis du forsøker å laste opp et dokument utenfor denne grensen, får du en feilmelding under filen om at opplastingsgrensen er overskredet.

Sider/transaksjon: Hele transaksjonen (alle filene samlet) har en samlet sidegrense.

Hvis du forsøker å sende et dokument som er større enn grensen angitt for kontoen, får du feilmeldingen “Adobe Sign kunne ikke opprette avtalen fordi dokumentene overskrider sidegrensen”.

Denne grensen er potensielt justerbar for Business- og Enterprise-kunder. Kontakt kundestøtte for å starte godkjenningsprosessen.

Underskrivere/elektronisk transaksjon: Antall personer som kan signere en elektronisk signaturtransaksjon, varierer etter tjenestenivå.

Tjenestenivåene Free, Individual, Small business og Business har faste tak på antall underskrivere transaksjonene kan inkludere.

Kunder med Enterprise-nivå kan be om at denne grensen økes.

KBA-transaksjoner: Kunnskapsbasert godkjenning er en avansert form for underskriververifisering som aktiveres på Enterprise-tjenestenivået.

Kontoen har som standard 50 KBA-transaksjoner per år.

Hvis du trenger høyere volum, kontakter du din kundeansvarlige eller salgsrepresentant for å diskutere volumbehovet og prisstruktur.

Telefongodkjenningstransaksjoner: Telefongodkjenningstransaksjoner er også en avansert form for verifisering av underskriver som aktiveres på Enterprise-tjenestenivået.

Kontoen har som standard 50 telefongodkjenningstransaksjoner per år.

Hvis du trenger høyere volum, kontakter du din kundeansvarlige eller salgsrepresentant for å diskutere volumbehov og prisstruktur.

Merk:

Informasjon om grenser finner du i Vanlige spørsmål om Adobe Sign.