Lær hvordan du bruker Adobe Stock-tillegget til å utforske og lisensiere Adobe Stock-ressurser direkte fra Microsoft PowerPoint.

Med Adobe Stock-tillegget kan du utforske, forhåndsvise og lisensiere millioner av royaltyfrie bilder og illustrasjoner av høy kvalitet til presentasjonene dine. Du kan bruke tillegget til å finne unike bilder fra et bredt spekter av emner som livsstil, reise, bakgrunner, forretningsliv, trening, natur, mat, teknologi og industri. Alle disse Adobe Stock-bildene er tilgjengelige direkte fra PowerPoint for å hjelpe deg med å opprette de beste, kreative lysbildene og turbolade presentasjonene dine.

Installasjon

Du kan finne og laste ned Adobe Stock-tillegget for PowerPoint fra Office Store. Hvis du vil vite mer om fremgangsmåten for installering av tillegget, følger du trinnene i denne Microsoft kundestøtte-artikkelen.

Kom i gang

Når installasjonen av tillegget er fullført, får du tilgang til Adobe Stock-bilder direkte fra tilleggspanelet. Følg denne fremgangsmåten:

1. I PowerPoint fra Sett inn-menyen og fra Tillegg-gruppen, klikker du på Mine tillegg.

Mine tillegg
  2. I dialogboksen Office-tillegg under Mine tillegg, klikker du på Adobe Stock. PowerPoint viser Adobe Stock-tilleggets grensesnitt i Tillegg-panelet.

Adobe Stock Tillegg-panelet
  3. For å finne riktig bilde til presentasjonen din kan du velge fra en rekke emner. Du kan også enkelt søke ved å skrive i søkefeltet i Adobe Stock-panelet.

Use-the-Adobe-Stock-search-bar

Merk:

Med Adobe Stock-tillegget for PowerPoint kan du søke etter liknende bilder ved å laste opp et bilde. Du kan dra inn et bilde fra datamaskinen eller klikke på kameraikonet  ved siden av søkefeltet for å laste opp et eksempelbilde.TResultatetviser bilder som likner på eksempelbildet.

Upload image and search
  4. Du kan også angi bildetypen du leter etter: fotografier, illustrasjoner eller begge deler. For å gjøre dette, klikker du på rullegardinmenyen ved siden av søkefeltet og velger ønsket bildetype: Alle, fotografier eller illustrasjoner.

Adobe-Stock-PPT-Add-in_filters
  5. Velg det ønskede bildet.

Merk:

For hvert valgte bilde viser Adobe Stock tilsvarende bilder i Vis lignende. Du kan se disse bildene i panelet under det valgte bildet.

Adobe-Stock-PPT-Add-in_view-similar

Forhåndsvise et bilde

Når du har valgt et bilde, kan du forhåndsvise det i presentasjon.

1. Velg det ønskede bildet. Bildespesifikasjonene, som dimensjonene og filtypen, oppgis.

Adobe-Stock-PPT-Add-in_view-details
  2. Velg Forhåndsvis i PowerPoint.

3. PowerPoint legger til det valgte bildet i det gjeldende lysbildet. Du kan også reposisjonere bildet etter behov.

Merk:

Alle bilder for forhåndsvisning har Adobe Stock-vannmerket. Når du lisensierer et bilde, settes versjonen uten vannmerke inn i presentasjonen.

PPT - 8 - preview inserted
  4. Du kan forhåndsvise så mange bilder du vil. Alle de forhåndsviste bildene kan ses fra Visningshistorikk-mappen.

Merk:

Du kan se Visningshistorikk-mappen ved å klikke på Logg på eller kontofanen øverst til høyre i panelet. Velg  Historikk fra rullegardinlisten, og klikk på Visningshistorikk-fanen for å se listen over tidligere forhåndsviste bilder. Klikk på ID-nummeret som vises for bildet du vil ha, for å gå tilbake til bildedetaljer og lisensiering av bildet. Visningshistorikk-visningen oppdateres hver gang du åpner PowerPoint.

Adobe-Stock-PPT-Add-in_preview-history

Lisensiere et bilde

Når du har valgt et bilde, kan du lisensiere det. Følg denne fremgangsmåten:

1. Under det markerte bildet klikker du på Lisensier og legg til i PowerPoint.

Merk:

Hvis du vil vite mer om lisensvilkårene, kan du se Lisensinformasjon for Adobe Stock.

2. Logg pådinpersonlige konto, arbeidsgruppekontoen eller Enterprise-kontoen, hvis du ikke allerede er logget på.

3. Hvis du ikke har et abonnement, følger du instruksjonene på skjermen for å betale.

4. Når du har fått et abonnement, legges det valgte bildet til i det gjeldende lysbildet med høy oppløsning, og uten vannmerke.

5. Hvis du vil ha mer informasjon om bruk og lisensiering av bilder, kan du se denne artikkelen med Vanlige spørsmål.

Merk:

• Du kan også lisensiere tidligere forhåndsviste bilder ved å gå til Visningshistorikk-fanen. Klikk Logg på eller Konto-fanen i det øvre høyre hjørnet av panelet. Velg Visningshistorikk og klikk på ID-nummeret som vises for bildet du vil ha, for å gå tilbake til bildedetaljer og lisensiering av bildet.
    • Du kan få tilgang til Lisenshistorikk-mappen ved å klikke på Logg på eller kontofanen i panelets øvre høyre hjørne. Velg Historikk fra rullegardinlisten og klikk på Lisenshistorikk-fanen for å vise listen over tidligere lisensierte bilder.

Adobe-Stock-PPT-Add-in_license-history
    Vise lisenshistorikk