Feilsøking og hjelp

Grunnleggende

Hvordan laster jeg ned Adobe Stock-bilder?

Det er to hovedmåter å få tilgang til Adobe Stock-bilder på:

• Bruke Creative Cloud-bibliotekene
  • Last ned bilder til datamaskinen fra nettsidene til Adobe Stock.

Lær mer om alternativene for nedlasting og finn ut hvilket som passer for deg.

Hvorfor lar ikke Adobe Stock-bildet seg laste ned til datamaskinen?

At bildet ditt ikke lastes ned kan skyldes flere forskjellige ting.Prøv disse tipsene for å få hjelp til å løse nedlastingsproblemer.

Kan jeg bruke Adobe Stock-bilder til publisering eller profesjonelle formål?

Adobe Stock-elementer kan brukes i alle kreative prosjekter, blant annet trykte annonser, brosjyrer, presentasjoner, plakater, reklamer nettsider og årsrapporter. Lær mer om hvordan du bruker Stock-elementer og lisensvilkårene for Adobe Stock.

Hva skjer hvis jeg bruker mer eller mindre enn månedsgrensen for bildelisenser?

Du kan kjøpe flere Adobe Stock-elementer hvis du overskrider månedsgrensen. Hvis du bruker mindre enn grensen, overføres de ubrukte nedlastingene til neste måned, så lenge abonnementet er aktivt. Lær mer om hvordan du administrerer planen og lisensgrensene.

Kan jeg selge innhold til Adobe Stock?

Ja, du kan bli Adobe Stock-bidragsyter og tjene penger på innholdet ditt.

Hvis du er over 18 år, har bra bilder, videoer eller vektorinnhold og eier eller kontrollerer rettighetene til det, kan du bli en Adobe Stock-bidragsyter. Kom i gang med nettstedet for Adobe Stock-bidragsytere og last opp dine første filer.

Kontoadministrering

Hvordan endrer jeg passordet?

Logg på Adobe-kontoen din med gjeldende Adobe-ID og tilhørende passord.Derfra klikker du på fanen Sikkerhet og personvern og deretter på Endre under Passord. Du finner mer informasjon om endring av passord og annen kontoinformasjon ved å lese Administrere Adobe ID-kontoen.

Hvordan oppdaterer jeg kredittkortinformasjonen min?

Hvordan oppgraderer eller endrer jeg medlemskapet?

Det er enkelt å bytte Adobe Stock-plan. Følg disse trinnvise instruksjonene for å oppgradere eller endre planen.

Hvordan administrerer jeg Adobe Stock-kontoen min?

Les disse instruksjonene om hvordan du aktiverer, endrer, administrerer og kansellerer medlemskapet for å lære alt du trenger å vite om hvordan du administrerer Adobe Stock-kontoen din.

Hvordan kansellerer jeg det Adobe Stock-abonnementet mitt?

Du kan avbryte Adobe Stock-medlemskapet på to måter:

Sørg for at du forstår abonnementsvilkårene til Adobe før du velger et av alternativene.

Fellesskap