Feilsøking og hjelp

Grunnleggende

Det er to hovedmåter å få tilgang til Adobe Stock-bilder på:

• Bruke Creative Cloud-bibliotekene
  • Last ned bilder til datamaskinen fra nettsidene til Adobe Stock.

Lær mer om alternativene for nedlasting og finn ut hvilket som passer for deg.

At bildet ditt ikke lastes ned kan skyldes flere forskjellige ting.Prøv disse tipsene for å få hjelp til å løse nedlastingsproblemer.

Adobe Stock-elementer kan brukes i alle kreative prosjekter, blant annet trykte annonser, brosjyrer, presentasjoner, plakater, reklamer nettsider og årsrapporter. Lær mer om hvordan du bruker Stock-elementer og lisensvilkårene for Adobe Stock.

Du kan kjøpe flere Adobe Stock-elementer hvis du overskrider månedsgrensen. Hvis du bruker mindre enn grensen, overføres de ubrukte nedlastingene til neste måned, så lenge abonnementet er aktivt. Lær mer om hvordan du administrerer planen og lisensgrensene.

Ja, du kan bli Adobe Stock-bidragsyter og tjene penger på innholdet ditt.

Hvis du er over 18 år, har bra bilder, videoer eller vektorinnhold og eier eller kontrollerer rettighetene til det, kan du bli en Adobe Stock-bidragsyter. Kom i gang med nettstedet for Adobe Stock-bidragsytere og last opp dine første filer.

Kontoadministrering

Logg på Adobe-kontoen din med gjeldende Adobe-ID og tilhørende passord.Derfra klikker du på fanen Sikkerhet og personvern og deretter på Endre under Passord. Du finner mer informasjon om endring av passord og annen kontoinformasjon ved å lese Administrere Adobe ID-kontoen.

Det er enkelt å bytte Adobe Stock-plan. Følg disse trinnvise instruksjonene for å oppgradere eller endre planen.

Les disse instruksjonene om hvordan du aktiverer, endrer, administrerer og kansellerer medlemskapet for å lære alt du trenger å vite om hvordan du administrerer Adobe Stock-kontoen din.

Du kan avbryte Adobe Stock-medlemskapet på to måter:

Sørg for at du forstår abonnementsvilkårene til Adobe før du velger et av alternativene.

Fellesskap