Det er synd at du forlater oss! Før du avslutter medlemskapet, må du lese Adobes abonnementsvilkår.

Forsiktig!

Hvis du avslutter Adobe Stock-abonnementet, mister du tilgang til ubrukte lisenser.

Avslutte et frittstående Stock-medlemsskap

Slik avslutter du et frittstående Stock-medlemsskap:

1. Logg på Adobe ID-kontoen med Adobe ID og passord, eller med konto i sosiale medier (Facebook eller Google).

Merk:

Adobe ID-en er e-postadressen du benyttet da du registrerte deg.

2. Klikk på Abonnementer i det øvre navigasjonsfeltet.

amr-plans-nav-bar
  3. Gå til Abonnementsinformasjon og klikk på Administrer abonnement for abonnementet du vil endre.

Administrere abonnement

Ser du en melding som ber deg om å oppdatere betalingsinformasjonen din?

Hvis kredittkortet på kontoen din er utløpt eller kontoen har statusen Suspendert, kan du ikke avslutte medlemskapet. I dette tilfellet vises meldingen «Abonnementet ditt er utløpt. Du må oppdatere betalingsinformasjonen for å aktivere det på nytt.» vises. Klikk på Rediger betaling og oppdater betalingsinformasjonen før du avslutter medlemskapet.

4. Gå til Abonnement og betaling og klikk på Avslutt abonnement.

Avslutt abonnement
  5. I bekreftelsesvinduet velger du grunnen til at du har avsluttet abonnementet, fra de gitte alternativene. Hvis du fortsatt ønsker å avslutte abonnementet, klikker du på Fortsett. Hvis du ombestemmer deg, klikker du på Behold abonnementet mitt.

Avslutt abonnement
  6. På skjermen som åpnes, kan du velge om du vil beholde abonnementet, fortsette med å avslutte det, eller chatte med brukerstøtte.

7. Hvis du velger å avslutte abonnementet, vil du motta en e-postbekreftelse. For å kjøpe et Stock-abonnement igjen, besøker du siden Adobe Stock-abonnementer og logger på med din Adobe ID.

Slette Adobe Stock fra Creative Cloud-medlemskapet ditt

Du kan enkelt fjerne Stock fra Creative Cloud-medlemskapet ditt ved å bytte abonnement.

1. Logg på Adobe ID-kontoen med Adobe ID og passord, eller med konto i sosiale medier (Facebook eller Google).

Merk:

Adobe ID-en er e-postadressen du benyttet da du registrerte deg.

2. Klikk på Abonnementer i det øvre navigasjonsfeltet.

amr-plans-nav-bar
  3. Gå til Abonnementsinformasjon og klikk på Administrer abonnement for abonnementet du vil endre.

Administrere abonnement
  4. Gå til Abonnement og betaling og klikk på Endre abonnement.

Bytte abonnement
  5. Velg lagrings- og faktureringsalternativer under Creative Cloud – alle apper Deretter klikker du på Velg

Endre abonnement
    Bytt til dette abonnementet
  6. Les gjennom vilkårene for abonnementet på bekreftelsessiden og klikk på Bekreft.

Returnere et medlemskap kjøpt fra en forhandler

Hvis du har kjøpt medlemskapet fra en annen forhandler enn Adobe, kontakter du forhandleren for støtte.