Lær deg hvordan du administrerer ditt Adobe Stock-medlemskap. Du kan aktivere medlemskapet, oppgradere abonnementet og betalingsinformasjonen og mer.

Finn ut hvordan du enkelt håndtere Adobe Stock-medlemskap og betalinger.

For hjelp til å komme i gang med Adobe Stock, se Bruke Adobe Stock, Opplæring og støtte for Adobe Stock og Vanlige spørsmål om Adobe Stock.

Aktivere medlemskapet

Kjøp et Creative Cloud Alle Applikasjoner- + Adobe Stock-abonnement

Et Creative Cloud-medlemskap gir flere fordeler knyttet til Stock, deriblant rabatt på abonnementer og unik integrering i favorittprogrammene dine, som Photoshop, Illustrator, InDesign og mer.

Gå inn på siden Abonnementer på Creative Cloud-medlemskap.

Oppgradere Creative Cloud-medlemskapet, slik at det inkluderer Adobe Stock

Hvis du har et Creative Cloud-medlemskap for privatpersoner

Gjør ett av følgende:

Hvis du er Creative Cloud-medlem og er logget på, vil du se et valg om å oppgradere Creative Cloud-abonnementet.

Hvis du er et Creative Cloud-medlem, men ikke er logget på, klikker du på Allerede et Creative Cloud-medlem? Logg på nederst på siden. Da vil du se et alternativ for å oppgradere Creative Cloud-medlemskapet.

-eller-

• Logg på Adobe ID-kontoen din og bytt til et Creative Cloud-medlemskap som inkluderer Stock. Slik gjør du det:
  1. Gå til www.adobe.com, og logg på med Adobe ID og passord, eller med konto i sosiale medier (Facebook eller Google.

With-Enterprise-ID
    Logg på med en Adobe-ID-, Facebook- eller Google-konto og -passord

-eller-

Hvis du allerede er logget på, klikker du på navnet ditt i det øverste navigasjonsfeltet.

Klikk på navnet ditt

Merk:

Har du fremdeles problemer?Tøm nettleserbufferen din eller prøv en annen nettleser, som Internet Explorer eller Safari.

2. Åpne siden Administrer konto ved å klikke på Administrer konto i navigeringsruten som åpnes. Du kan bli bedt om å bekrefte passordet ditt.

3. I Abonnement og produkter klikker du på Administrer abonnement.

Administrere abonnement
  4. Klikk på Bytt abonnement i Abonnementsdetaljer.

Klikk på Bytt abonnement
  5. Under Bytt abonnement, velger du Creative Cloud for privatpersoner – Alle Applikasjoner + Adobe Stock, og klikker på Fortsett.

velg Creative Cloud for privatpersoner – Alle Applikasjoner + Adobe Stock
  6. Følg instruksjonene på skjermen for å bytte til det nye abonnementet.

Hvis du allerede har et medlemskap i Creative Cloud for arbeidsgrupper

Creative Cloud for arbeidsgruppeadministratorer kan kjøpe Adobe Stock-abonnementer via Admin Console.

For å kjøpe Adobe Stock-abonnementer, klikk på Legg til lisenser og velg passende lisensabonnement.

Så snart det er kjøpt, må Adobe Stock-abonnementet tildeles en bruker for aktivering. Adobe Stock kan tildeles til en arbeidsgruppedelegat eller administratorbruker, men slik at alle arbeidsgruppemedlemmer har tilgang til de sammenslåtte bildelisensene. Arbeidsgrupper har sammenslått lisensiering, så alle arbeidsgruppemedlemmer vil ha tilgang til et ekstra abonnement uavhengig av hvilken delegat som vises som tildelt bruker.

Legg til lisenser

Hvis du oppretter et nytt Creative Cloud-abonnement for arbeidsgrupper

Du kan velge Creative Cloud Alle applikasjoner + Adobe Stock (ti bilder per måned)-abonnement, 10 bilder i måneden-abonnement, eller 750 bilder i måneden-pla fra Bedrift-fanen til Abonnement-siden.

Velt abonnement

Merk:

Creative Cloud Alle applikasjoner + Adobe Stock-abonnement virker best når det legges til et nytt arbeidsgruppemedlem og samtidig legges til 10 bilder i måneden fra Adobe Stock for arbeidsgruppen. Alle arbeidsgruppemedlemmer drar nytte av sammenslått lisensiering og de ubrukte bildene ruller over opp til 120 bilder.

Hvis du har et medlemskap på Creative Cloud for organisasjoner

Systemadministrator kan legge til lisenser for Adobe Stock for bedrifter på Adobe Admin Console.

Kjøpe et frittstående Adobe Stock-medlemskap

Selv om det finnes flere fordeler ved å ha et Creative Cloud + Adobe Stock-abonnement, kan du også kjøpe frittstående Stock-abonnement. Du trenger bare en Adobe ID, som du kan opprette når som helst, for å sikre og tilpasse kontoen din.

Gå inn på siden med abonnementer på Adobe Stock-medlemskap.

Merk:

Rabattpriser for student eller utdanning for Adobe Stock er tilgjengelig under Studenter og lærere/Skoler og universiteter -fanen.

Endre medlemskapsabonnementet

Gjør følgende hvis du vil bytte til et annet medlemskapsabonnement:

1. Gå til www.adobe.com, og logg på med Adobe ID og passord, eller med konto i sosiale medier (Facebook eller Google.

Logg på
    With-Enterprise-ID
    Logg på med en Adobe-ID-, Facebook- eller Google-konto og -passord

-eller-

Hvis du allerede er logget på, klikker du på navnet ditt i det øverste navigasjonsfeltet.

Klikk på navnet ditt

Merk:

Har du fremdeles problemer?Tøm nettleserbufferen din eller prøv en annen nettleser, som Internet Explorer eller Safari.

2. Åpne siden Administrer konto ved å klikke på Administrer konto i navigeringsruten som åpnes. Du kan bli bedt om å bekrefte passordet ditt.

3. I Abonnement og produkter klikker du på Administrer abonnement.

4. Klikk på Bytt abonnement i Abonnementsdetaljer.

5. Velg et aktuelt abonnement under Bytt abonnement, og klikk på Fortsett.

6. Følg instruksjonene på skjermen for å bytte til det nye abonnementet.

Administrere kontoen og betalinger

Oppdater kontoinformasjon

Gjør følgende for å administrere kontoinformasjonen for din Adobe ID (for eksempel endre passord eller betalingsinformasjon):

1. Gå til www.adobe.com, og logg på med Adobe ID og passord, eller med konto i sosiale medier (Facebook eller Google. Hvis du allerede er logget på, klikker du på navnet ditt i det øverste navigasjonsfeltet.

2. Åpne siden Administrer konto ved å klikke på Administrer konto i navigeringsruten som åpnes. Du kan bli bedt om å bekrefte passordet ditt.

3. I fanene øverst på siden Administrer konto kan du endre passord, e-postadresse og kontaktinformasjon, eller oppdatere profil- og kommunikasjonspreferansene dine.

Hvis du for eksempel ønsker å endre kredittkortet på kontoen, velger du Abonnement og produkter > Administrer abonnement > Rediger betalingsdetaljer. Gjør endringene i hurtigvinduet og klikk påArkiver.

For mer detaljert informasjon og trinnvise instruksjoner, se Administrere din Adobe ID-konto.

Skriv ut en kvittering eller faktura

1. Gå til www.adobe.com, og logg på med Adobe ID og passord, eller med konto i sosiale medier (Facebook eller Google. Hvis du allerede er logget på, klikker du på navnet ditt i det øverste navigasjonsfeltet.

2. Åpne siden Administrer konto ved å klikke på Administrer konto i navigeringsruten som åpnes. Du kan bli bedt om å bekrefte passordet ditt.

3. I Abonnement og produkter klikker du på Administrer abonnement.

4. Finn fakturaen du vil skrive ut, under Faktureringshistorikk, og klikk deretter på knappen Skriv ut ved siden av den.

En PDF-kopi av fakturaen vises i en egen fane i nettleseren.

5. Klikk på Skriv ut-ikonet i PDF-visningsprogrammet, eller velg Fil > Skriv ut i nettleseren for å skrive ut fakturaen.

Merk:

Hvis du ikke har et PDF-visningsprogram installert på datamaskinen din, kan du installere Adobe Reader her.

Avbryte medlemskapet

For å avbryte Stock-medlemskapet ditt, eller for å endre Creative Cloud Alle Applikasjoner- + Adobe Stock-abonnementet til et annen Creative Cloud-abonnement, se Avbryt Stock-medlemskapet.

Vanlige spørsmål om Stock-medlemskap og betaling

Kan jeg forhåndsbetale Adobe Stock-abonnementet mitt?

Årlige medlemskap på Adobe Stock betales månedlig.

Kan jeg bruke PayPal for å betale for Adobe Stock-abonnementet mitt?

Ja. Betaling via kredittkort og PayPal er akseptert for Adobe Stock i alle støttede land. Betalinger med innkjøpsordre kan også behandles over telefonen ved å ringe nummeret ført opp nederst på Adobe Stock-abonnementersiden.

Merk:

Hvis du er et Creative Cloud-medlem og kjøpte medlemskapet via PayPal, kan du enkelt legge til Adobe Stock i Creative Cloud-medlemskapet, til en redusert pris. Gå til siden for medlemskapsabonnementer for Adobe Stock og kjøp en oppgradering til et Creative Cloud Alle Applikasjoner- + Adobe Stock-abonnement, ved å bruke en støttet betalingsmetode.

Adobe belastet kredittkortet mitt med $1. Hvorfor?

Disse transaksjonene hjelper oss å bekrefte at kredittkortet som ble brukt er gyldig, og ikke rapportert som mistet eller stjålet. Transaksjonen blir ikke trukket fra kontoen, og når den bekreftes av kredittkortselskapet ditt, fjernes den.

Jeg tror belastningen er feil, eller jeg ble belastet to ganger. Hvordan løser jeg dette?

Avgiften for medlemskapet kan ha økt dersom medlemskapet ble fornyet til standardsats etter en kampanjeperiode.

Noen ganger kan flere belastninger oppstå dersom vi ikke har vært i stand til å belaste deg tidligere, og du har hatt utestående saldo.

Adobe implementerte nylig et nytt system som fastslår avgifter på et mer nøyaktig nivå basert på fraktadressen din. Du har sannsynligvis blitt vurdert til ytterligere lokale avgifter der vi tidligere ikke kunne fastslå lokale avgifter før.

Hvis belastningene virker å være uriktige, kontakt Adobe kundestøtte. Du blir kanskje bedt om å logge på med Adobe ID og passord.

Hvordan sletter jeg kredittkortopplysningene fra en Adobe-konto?

Hvis kredittkortopplysningene er knyttet til et aktivt eller utløpt abonnement, kontakt Adobe kundestøtte. Du blir kanskje bedt om å logge på med Adobe ID og passord.

Hvor kan jeg finne informasjon om andre betalingsproblemer?