Finn ut hvordan du avbryter en plan eller en gratis prøveversjon.

Slik avbryter du en prøveversjon eller et abonnement

Du kan avbryte en prøveversjon eller en plan for enkeltpersoner gjennom Adobe-kontosiden din.

Logg på Adobe-kontoen din.

Logg på Adobe ID-kontoen din

Klikk på Administrer plan eller Vis plan for planen du vil avbryte.

Klikk på Administrer plan eller Vis plan

Ser du hverken Administrer plan eller Vis planKontakt oss for å avbryte abonnementet.

Under Planinformasjon klikker du på Opphev planen.

Klikk på Opphev planen

Finner du ikke alternativet Opphev planen? Alternativet er ikke tilgjengelig hvis vi behandler betalingen eller har problemer med betalingen din. Hvis Opphev planen ikke blir tilgjengelig i løpet av de neste 24 timene, kan du kontakte oss.

Angi årsaken til hvorfor du vil avbryte, og klikk deretter på Fortsett.

Velg årsaken til at du avbryter

Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre kanselleringen.

Avbryte en teams-plan

Hvis du vil avbryte et teams-abonnement, må du kontakte oss.

Er jeg kvalifisert for refusjon?

Hvis du avslutter abonnementet innen 14 dager etter bestillingen, får du hele beløpet refundert.

Hvis du avslutter etter 14 dager, fortsetter tjenesten til slutten av den månedens betalingsperiode, og du blir belastet et gebyr for tidlig avslutning på 50 % av den gjenværende kontraktsforpliktelsen. Hvis du for eksempel har 5 måneder igjen av avtalen når du avslutter den, og du betaler 20 dollar per måned, må du betale 50 % av 100 dollar som står igjen = 50 dollar i gebyr for tidlig avslutning.

Hvis du avslutter abonnementet innen 14 dager etter bestillingen, får du hele beløpet refundert. Hvis du avbryter senere enn 14 dager etter bestillingen, får du ikke refundert betalingen, og tjenesten fortsetter til slutten av avtaleperioden.

Hvis du avslutter abonnementet innen 14 dager etter bestillingen, får du hele beløpet refundert. Hvis du avslutter senere enn 14 dager etter bestillingen, får du ikke refundert betalingen. Tjenesten fortsetter da frem til utgangen av faktureringsperioden for måneden.

Merk:

Refusjonen gjelder bare for 14 dager etter den opprinnelige bestillingen, ikke for påfølgende fornyelser.

Forstå vilkårene for Creative Cloud-abonnementet og hvordan de påvirker refusjon.

Hva skjer når jeg avbryter Creative Cloud-abonnementet mitt?

Når du avbryter Creative Cloud-abonnementet ditt, mister du tilgangen til Creative Cloud-applikasjonene og de fleste av tjenestene som er inkludert i det betalte Creative Cloud-abonnementet.

Selv om du avslutter Creative Cloud-abonnementet, har du fortsatt tilgang til fordelene ved et gratis medlemskap.

Etter at abonnementet er avbrutt, reduseres skylagringskapasiteten din til 2 GB. Hvis du har overskredet lagringsgrensen din, har du 90 dager på deg til å redusere plassbruken. Etter 90 dager kan du miste tilgangen til noen av eller alle filene du har lagret på Creative Cloud-serverne. Hvis du vil vite mer om lagringsplassen din, kan du se Hvordan vet jeg hvor mye lagringsplass jeg har brukt?

Hvis du har lagret arbeidet ditt på datamaskinen, har du fortsatt tilgang til de filene på din egen enhet.

Adobe fortsetter å lagre de originale bildene i ett år etter at medlemskapet er avsluttet. I løpet av den tiden kan du fortsette å bruke Lightroom til å laste ned de originale filene dine fra skytjenestene våre.

Du vil fortsatt ha tilgang til alle bildene på den lokale harddisken på datamaskinen din via Lightroom for skrivebordet. Du kan fortsette å importere og organisere bildene og arbeide videre med redigerte bilder med funksjonene for eksport, publisering, utskrift, Internett og lysbildefremvisning. Du får ikke lenger tilgang til Develop & Map-modulene og Lightroom for mobile hvis medlemskapet avsluttes.