Brukerveiledning Avbryt

Avbryte en Adobe-prøveversjon eller et abonnement

1. Brukerhåndbok for Creative Cloud
  2. Innføring i Creative Cloud
    1. Vanlige spørsmål | Creative Cloud
    2. Systemkrav for Creative Cloud
  3. Laste ned, installere, konfigurere og oppdatere
    1. Laste ned Creative Cloud-applikasjoner
    2. Åpne Creative Cloud-applikasjoner
    3. Arbeidsområdet Start
    4. Oppdatere Creative Cloud-applikasjoner
    5. Endre språk for Creative Cloud-applikasjonene dine
    6. Avinstallere Creative Cloud-skrivebordsprogrammet
    7. Avinstallere eller fjerne Creative Cloud-applikasjoner
  4. Administrere kontoen
    1. Gjøre om en prøveversjon av Creative Cloud til et kostnadsbelagt medlemskap
    2. Tilbakestill Adobe-passordet
    3. Endre Adobe-plan
    4. Oppdatere kredittkort og faktureringsadresse
    5. Se, laste ned eller sende Adobe-fakturaer på e-post
    6. Korrigere en mislykket eller manglende betaling
    7. Avbryte en Adobe-prøveversjon eller et abonnement
  5. Kreative tjenester
    1. Bruke Adobe Stock i Creative Cloud-applikasjoner
    2. Bruke Adobe Fonts i Creative Cloud-applikasjoner
    3. Creative Cloud Market er ikke lenger tilgjengelig
  6. Samarbeid og lagringstjenester
    1. Hva er nettsky-dokumenter?
    2. Nettsky-dokumenter | Vanlige spørsmål
    3. Opprette eller konvertere filer til nettsky-dokumenter
    4. Konfigurere nettsky-dokumenter som skal brukes frakoblet
    5. Gå tilbake til en tidligere versjon av et nettsky-dokument
    6. Dele arbeidet ditt for kommentering
    7. Hvorfor kan jeg ikke se nettsky-dokumentene mine når jeg er frakoblet?
    8. Creative Cloud Libraries
    9. Samarbeide om Creative Cloud Libraries og -mapper
    10. Vanlige spørsmål om samarbeid
    11. Synkroniser filene dine med skylagring
    12. Finn ut hvor mye skybasert lagringsplass du har
    13. Angi alternativer for synkronisering
  7. Creative Cloud-mobilapper
    1. Vanlige spørsmål | Mobilapplikasjoner
    2. Adobe Creative Cloud for mobil
  8. Enterprise og teams
    1. Opplæring og støtte for Enterprise
    2. Opplæring og støtte for Teams
    3. Hurtigstartveiledning for arbeidsgruppemedlemmer

Hvis du kjøpte fra Adobe, kan du finne ut her hvordan du avbryter en plan eller en gratis prøveperiode. Hvis du har kjøpt den et annet sted, må du kontakte butikken direkte.

Vil du bytte plan? Da trenger du ikke å avbryte først. Se Slik endrer du en Adobe-plan eller et abonnement.

Slik avbryter du en prøveversjon eller et abonnement

Du kan avbryte en prøveversjon eller en plan for enkeltpersoner (kjøpt fra Adobe) gjennom Adobe-kontosiden din.

1. Velg Administrer plan for planen du vil avbryte.

Velg Administrer plan eller Vis plan.

2. Velg Avbryt planen.

Velg Avbryt planen.

icon Finner du ikke alternativet Avbryt planen? Alternativet er ikke tilgjengelig hvis vi er i ferd med å behandle betalingen eller har problemer med betalingen din. Prøv på nytt om 24 timer.

3. Angi årsaken til hvorfor du vil avbryte, og klikk deretter på Fortsett.

Velg årsaken til at du avbryter.

4. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre kanselleringen.

Video: Slik avbryter du en prøveversjon eller et abonnement på en Adobe-konto

Avbryte en teams-plan

Avbestillingsgebyr og refusjon

En refusjon avhenger av når du avbryter, og hva slags abonnement du har kjøpt. For de fleste planer får du full refusjon hvis du avbryter innen 14 dager etter det første kjøpet. Finn ut om du får refusjon når du avbryter.

Hva skjer når jeg avbryter Creative Cloud-abonnementet mitt?

Når du avbryter Creative Cloud-abonnementet ditt, mister du tilgangen til Creative Cloud-applikasjonene og de fleste av tjenestene som er inkludert i det betalte Creative Cloud-abonnementet.

Selv om du avslutter Creative Cloud-abonnementet, har du fortsatt tilgang til fordelene ved et gratis medlemskap.

Etter at abonnementet er avbrutt, reduseres skylagringskapasiteten din til 2 GB. Hvis du har overskredet lagringsgrensen din, har du 30 dager på deg til å redusere plassbruken. Etter 30 dager kan du miste tilgangen til noen av eller alle filene du har lagret på Creative Cloud-serverne. Hvis du vil vite mer om lagringsplassen din, kan du se Hvordan vet jeg hvor mye lagringsplass jeg har brukt?

Hvis du har lagret arbeidet ditt på datamaskinen, har du fortsatt tilgang til de filene på din egen enhet.

Adobe fortsetter å lagre de originale bildene i ett år etter at medlemskapet er avsluttet. I løpet av den tiden kan du fortsette å bruke Lightroom til å laste ned de originale filene dine fra skytjenestene våre.

Du har fortsatt tilgang til alle bildene på den lokale harddisken på datamaskinen din via Lightroom for skrivebordet. Du kan fortsette å importere og organisere bildene og arbeide videre med redigerte bilder med funksjonene for eksport, publisering, utskrift, Internett og lysbildefremvisning. Du får ikke lenger tilgang til Develop & Map-modulene og Lightroom for mobile hvis medlemskapet avsluttes.