Hvis du kjøpte fra Adobe, kan du finne ut her hvordan du avbryter en plan eller en gratis prøveperiode. Hvis du har kjøpt den et annet sted, må du kontakte butikken direkte.

Slik avbryter du en prøveversjon eller et abonnement

Du kan avbryte en prøveversjon eller en plan for enkeltpersoner (kjøpt fra Adobe) gjennom Adobe-kontosiden din.

Klikk på Administrer plan eller Vis plan for planen du vil avbryte.

Klikk på Administrer plan eller Vis plan

Under Planinformasjon klikker du på Opphev planen.

Klikk på Opphev planen

Finner du ikke alternativet Opphev planen? Dette alternativet er ikke tilgjengelig hvis vi er i ferd med å behandle betalingen din eller har problemer med å behandle den. Prøv på nytt om 24 timer.

Angi årsaken til hvorfor du vil avbryte, og klikk deretter på Fortsett.

Velg årsaken til at du avbryter

Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre kanselleringen.

Avbryte en teams-plan

Hvis du vil avbryte et teams-abonnement, må du kontakte oss.

Avbestillingsgebyr og refusjon

En refusjon avhenger av når du avbryter, og hva slags abonnement du har kjøpt. For de fleste planer får du full refusjon hvis du avbryter innen 14 dager etter det første kjøpet. Finn ut om du får refusjon når du avbryter.

Hva skjer når jeg avbryter Creative Cloud-abonnementet mitt?

Når du avbryter Creative Cloud-abonnementet ditt, mister du tilgangen til Creative Cloud-applikasjonene og de fleste av tjenestene som er inkludert i det betalte Creative Cloud-abonnementet.

Selv om du avslutter Creative Cloud-abonnementet, har du fortsatt tilgang til fordelene ved et gratis medlemskap.

Etter at abonnementet er avbrutt, reduseres skylagringskapasiteten din til 2 GB. Hvis du har overskredet lagringsgrensen din, har du 90 dager på deg til å redusere plassbruken. Etter 90 dager kan du miste tilgangen til noen av eller alle filene du har lagret på Creative Cloud-serverne. Hvis du vil vite mer om lagringsplassen din, kan du se Hvordan vet jeg hvor mye lagringsplass jeg har brukt?

Hvis du har lagret arbeidet ditt på datamaskinen, har du fortsatt tilgang til de filene på din egen enhet.

Adobe fortsetter å lagre de originale bildene i ett år etter at medlemskapet er avsluttet. I løpet av den tiden kan du fortsette å bruke Lightroom til å laste ned de originale filene dine fra skytjenestene våre.

Du vil fortsatt ha tilgang til alle bildene på den lokale harddisken på datamaskinen din via Lightroom for skrivebordet. Du kan fortsette å importere og organisere bildene og arbeide videre med redigerte bilder med funksjonene for eksport, publisering, utskrift, Internett og lysbildefremvisning. Du får ikke lenger tilgang til Develop & Map-modulene og Lightroom for mobile hvis medlemskapet avsluttes.