Avbryte en Adobe-prøveversjon eller et abonnement

Finn ut hvordan du avslutter abonnementet eller den gratis prøveversjonen hvis du kjøpte fra Adobe. Hvis du kjøpte et annet sted, kontakt butikken direkte.

Slik avbryter du prøveversjonen eller abonnementet

Du kan avbryte en prøveversjon eller en plan for enkeltpersoner (kjøpt fra Adobe) via Adobe-kontosiden din.

  1. Velg Administrer plan for planen du vil avbryte.

    Velg Administrer plan eller Vis plan.

  2. Velg Si opp planen din.

    I delen Administrer plan velger du Avslutt planen din for å fortsette med avslutningen.

     Ser ikke Si opp planen din? Alternativet er ikke tilgjengelig hvis vi behandler betalingen din eller hadde et problem med den. Prøv igjen om 24 timer.

  3. Sjekk detaljene for planen din og velg Fortsett å avbryte.

  4. Angi årsaken til hvorfor du vil avbryte, og velg deretter Fortsett.

  5. Se gjennom kanselleringsdetaljene, og velg deretter Bekreft kansellering.

Merk:

Sørg for å sjekke e-posten for bekreftelse. Du kan også sjekke konto for å bekrefte at avbrytelsen har blitt fullført.

Avbryte en teams-plan

Avbestillingsgebyr og refusjon

En refusjon avhenger av når du avbryter, og typen abonnement du har kjøpt. For de fleste planer får du full refusjon hvis du avbryter innen 14 dager etter det første kjøpet. Finn ut om du får refusjon når du avbryter.

Hva skjer når jeg avslutter Creative Cloud-abonnementet mitt?

Når du avslutter Creative Cloud-abonnementet, mister du tilgangen til Creative Cloud-applikasjonene og de fleste av tjenestene som er inkludert i det betalte Creative Cloud-abonnementet.

Selv om du avslutter Creative Cloud-abonnementet, har du fortsatt fordeler ved gratis medlemskap.

Etter at abonnementet er avbrutt, reduseres skylagringskapasiteten din til 2 GB. Hvis du har overskredet lagringsgrensen din, har du 30 dager på deg til å redusere plassbruken. Etter 30 dager kan du miste tilgangen til noen av eller alle filene du har lagret på Creative Cloud-serverne. Hvis du vil vite mer om lagringsplassen din, kan du se Hvordan vet jeg hvor mye lagringsplass jeg har brukt?

Hvis du har lagret arbeidet ditt på datamaskinen, har du fortsatt tilgang til de filene på enheten din.

Adobe fortsetter å lagre de opprinnelige bildene i ett år etter at medlemskapet er avsluttet. I løpet av den tiden kan du fortsette å bruke Lightroom til å laste ned de originale filene dine fra skytjenestene våre.

Du har fortsatt tilgang til alle bildene på den lokale harddisken på datamaskinen din via Lightroom for den stasjonære datamaskinen. Du kan fortsette å importere og organisere bildene og arbeide videre med de redigerte bildene med funksjonene for eksport, publisering, utskrift, Internett og lysbildefremvisning. Du får ikke lenger tilgang til Develop & Map-modulene og Lightroom for mobile hvis medlemskapet avsluttes.

 Adobe

Få hjelp raskere og enklere

Ny bruker?