Hvis du har fått en melding lik de som vises nedenfor når du prøver å installere produktet ditt, som sier at serienummeret du bruker har blitt tilbakekalt, eller er ugyldige, er det fordi serienummeret du prøver å bruke har blitt blokkert av Adobe.

Adobe blokkerer serienumre som har blitt utstedt av Adobe, eller har blitt brukt på en bedragersk måte av uautoriserte selgere for å produsere falsk programvare. Du kan dessverre kun vite at serienummeret har blitt blokkert av den grunn når du aktiverer eller installerer Adobe-programvare på nytt. Det er flere trinn du kan ta hvis du får denne meldingen:

Merk:

Et serienummer er kun 24 nummer. Her er et eksempel på serienummerformatet: 8721-0892-0867-4459-9223-2874.

• Hvis serienummeret knyttet til programvaren er blokkert, kan du besøke denne siden for å lære mer og raskt løse dette problemet.
Et blokkert nøkkelvarsel
Et blokkert nøkkelvarsel
Et annet eksempel på et blokkert nøkkelvarsel
Et annet eksempel på et blokkert nøkkelvarsel