Finn serienummeret for å aktivere, installere eller oppgradere produktet.

Hvis et Creative Cloud-program ber om et serienummer

Creative Cloud-programmer krever ikke et serienummer. Feilsøking når Creative Cloud-apper spør etter serienummer.

Dersom du kjøpte fra Adobe.com eller registrerte produktet ditt

1. Gå til Bestillinger.

2. På skjermen Ordrehistorikk klikker du på ordrenummeret i kolonnen ORDRENR .

Velg bestillingsnummeret
  3. På skjermen Ordrenummer, klikker du på Nedlastinger og serienumre.

Velg Nedlastinger og serienummer for appen du vil laste ned.
  4. Serienummeret ditt vises.

Serienumre

Hvis du kjøpte en student- eller lærerutgave eller fra en forhandler

Hvis du kjøpte fra en forhandler, kan det hende du også trenger en innløsningskode for å aktivere produktet.

Hvordan kjøpte du produktet?

Hvor er koden din eller serienummeret ditt?

Forhåndsbetalt kort, produkteske eller fra forhandler

Se delen nedenfor: Forhåndsbetalt kort, produkteske eller fra forhandler.

Som Student- eller lærerutgave

Se Serienummer, innløsnings- og produktkoder | Student- og lærerutgaver.

Som en volumlisens

Finn serienummeret ditt på Adobes lisensieringsområde.

Hva har du?   Hvor er koden din eller serienummeret ditt?
Et forhåndsbetalt kort

Innløsningskoden din er under skrapefeltet på baksiden av kortet.

For detaljerte instruksjoner, se Hjelp med innløsningkode.

En produkteske

Serienummer

Du finner serienummeret på platehylsen eller på produktesken. Serienummeret er en 24-sifret numerisk kode.

Merk: For Elements-produkter er serienummeret trykt på Windows DVD-hylsen.

Innløsningskode

Du finner innløsningskoden på et lite kort inne i esken. Innløsningskoden er en 22-sifret alfanumerisk kode.

Hvis du vil ha mer detaljerte instruksjoner, ser du Hjelp med innløsningkode.

En e-post fra en forhandler

Finn innløsningskoden eller serienummeret i e-posten.

Hvis du mottar en innløsningskode, se Hjelp med innløsningkode.

Hvis du har et ugyldig eller tilbakekalt serienummer

Vi blokkerer serienummer vi ikke har utstedt, eller som er uredelige.  Lær mer om et ugyldig eller tilbakekalt serienummer