I Bridge CC 6.2 mangler Image Trace-utvidelsen fra Verktøy-menyen (Tools > Illustrator > Image Trace) etter å ha oppdatert til Adobe Illustrator CC 2015.3.

Berørte versjoner

Adobe Bridge CC 6.2 og Adobe Illustrator CC 2015.3

Operativsystem

Windows, Mac OS X

Løsning

Hvis du ikke får tilgang til Verktøy > Illustrator > Image Trace -utvidelse i Bridge CC 6.2 etter å ha oppdatert til nyeste CC 2015.3-versjon, gjør du følgende:

1. Kopier mappen Adobe Illustrator Automation 2015.3 som du finner:

Win: C:\Program Files\Common Files\Adobe\Bridge CC 2015 Extensions\
    Mac OS X: /Library/Application Support/Adobe/Bridge CC 2015 Extensions/

2. Lim inn den kopierte mappen på:

Win: C:\Program Files\Common Files\Adobe\Bridge CC Extensions\
    Mac OS X: /Library/Application Support/Adobe/Bridge CC Extensions/

3. Start Bridge på nytt.

Image Trace-utvidelsen vil nå være tilgjengelig i Verktøy > Illustrator-menyen i Bridge CC 6.2.