Acrobat XI Pro og Standard (v. 11)

Acrobat XI Pro

Windows

• Prosessor på 1,3 GHz eller mer
  • Microsoft Windows XP med Service Pack 3 for 32-bitersversjoner eller Service Pack 2 for 64-bitersversjoner; Windows Server 2003 R2 (32- og 64-bitersversjoner); Windows 7 (32- og 64-bitersversjoner); Windows 8 (32- og 64-bitersversjoner) eller Windows 10 (32- og 64-bitersversjoner)
  • 512 MB RAM (1 GB anbefales)
  • 1,85 GB ledig harddiskplass
  • 1024 x 768 skjermoppløsning
  • DVD-ROM-stasjon
  • Internet Explorer 7, 8, 9, eller 10; Firefox Extended Support Release; eller Chrome
  • Videomaskinvareakselerasjon (valgfritt)

Merk:

For 64-biters versjoner av Windows Server 2003 R2 og Windows XP (med Service Pack 2), er Microsoft Update KB930627 påkrevd.

Mac OS

• Intel-prosessor
  • Mac OS X v10.6.8, v10.7.4, v10.8, v10.9.2, v10.10 eller v10.11^
  • 1 GB RAM
  • 1,5 GB ledig harddiskplass
  • 1024 x 768 skjermoppløsning
  • DVD-ROM-stasjon
  • Safari 5.1 for Mac OS X v10.6.8; Safari 5.2 eller 6 for Mac OS X v10.7.4 eller v10.8; Safari 7.0 for Mac OS X v10.9

^ 10.11 Støtte – du finner mer informasjon i dokumentet med kjente problemer.

OS and nettleserkrav for abonnement tjenester

I tillegg til de ovennevnte systemkrav og språktilgjengelighet for Acrobat XI Pro skrivebordprogramvare, har abonnementsutgave* følgende systemkrav for de inkluderte Acrobat.com og Adobe PDF Pack elektroniske tjenestene.

• Microsoft Windows 10 med Internet Explorer 11, Firefox eller Chrome
  • Microsoft Windows 8 som bruker Internet Explorer 10 eller nyere, Firefox, eller Chrome
  • Microsoft Windows 7 som bruker Internet Explorer 8 eller nyere, Firefox, eller Chrome
  • Microsoft Windows Vista som bruker Internet Explorer 8 eller 9, Firefox, eller Chrome
  • Microsoft Windows XP som bruker Internet Explorer 8, Firefox, eller Chrome
  • Mac OS X v10.6 eller nyere, som bruker Safari 5.1 eller nyere, Firefox, eller Chrome
  • iOS 5 eller nyere, som bruker Safari (begrenset tilgang og funksjonalitet) eller Adobe Reader mobilapplikasjon†

* Individuelle Acrobat Pro abonnementer kan kjøpes i Adobe-butikken bare iutvalgte land. Acrobat Pro abonnementer kjøpte viaAdobe Value Incentive Plan (VIP)er tilgjengelige i alle land hvor Acrobat blir solgt, unntatt Kina.

† Last ned Adobe Reader mobilapplikasjonfor å få tilgang til gratis eller betalte abonnementer på Acrobat.com, ExportPDF og PDF-pakke nettjenester på Android og iOS-enheter.

Acrobat XI Standard

Windows

• Prosessor på 1,3 GHz eller mer
  • Microsoft Windows XP med Service Pack 3 for 32-bitersversjoner eller Service Pack 2 for 64-bitersversjoner; Windows Server 2003 R2 (32- og 64-bitersversjoner); Windows Server 2008 eller 2008 R2 (32- og 64-bitersversjoner); Windows 7 (32- og 64-bitersversjoner); Windows 8 (32- og 64-bitersversjoner) eller Windows 10 (32- og 64-bitersversjoner)
  • 512 MB RAM (1 GB anbefales)
  • 1,55 GB ledig harddiskplass
  • 1024 x 768 skjermoppløsning
  • DVD-ROM-stasjon
  • Internet Explorer 7, 8, 9, eller 10; Firefox Extended Support Release; Chrome
  • Videomaskinvareakselerasjon (valgfritt)

Merk:

For 64-biters versjoner av Windows Server 2003 R2 og Windows XP (med Service Pack 2), er Microsoft Update KB930627 påkrevd.

OS og nettleserkrav for abonnement tjenester

I tillegg til de ovennevnte systemkrav og språktilgjengelighet for Acrobat XI Standard skrivebordprogramvare, har abonnementsutgave* følgende systemkrav for de inkluderte Acrobat.com og Adobe PDF Pack elektroniske tjenestene.

• Microsoft Windows 10 med Internet Explorer 11, Firefox eller Chrome
  • Microsoft Windows 8 som bruker Internet Explorer 10 eller nyere, Firefox, eller Chrome
  • Microsoft Windows 7 som bruker Internet Explorer 8 eller nyere, Firefox, eller Chrome
  • Microsoft Windows Vista som bruker Internet Explorer 8 eller 9, Firefox, eller Chrome
  • Microsoft Windows XP som bruker Internet Explorer 8, Firefox, eller Chrome
  • Mac OS X v10.6 eller nyere, som bruker Safari 5.1 eller nyere, Firefox, eller Chrome (Merknad: bare for inkluderte nettjenester; Acrobat XI Standard-programvare støttes ikke av Mac OS)
  • iOS 5 eller nyere, som bruker Safari (begrenset tilgang og funksjonalitet) eller Adobe Reader mobilapplikasjon†

* Individuelle Acrobat Standard abonnementer kan kjøpes i Adobe-butikken bare i Canada, Frankrike, Tyskland, Japan, Mexico, Storbritannia og USA. Acrobat Standard abonnementer kjøpte viaAdobe Value Incentive Plan (VIP)er tilgjengelige i alle land hvor Acrobat blir solgt, unntatt Kina.
† Last ned Adobe Reader mobilapplikasjonfor å få tilgang til gratis eller betalte abonnementer på Acrobat.com, ExportPDF og PDF-pakke nettjenester på Android og iOS-enheter
.

Acrobat X Standard, Pro, Suite (v. 10)

Acrobat X Standard

Windows

• Prosessor på 1,3 GHz eller mer
  • Microsoft Windows XP Home, Professional, eller Tablet PC-versjon med Service Pack 3 (32-bitersversjoner) eller Service Pack 2 (64-bitersversjoner); Windows Server 2003 (32- og 64-bitersversjoner; Service Pack 2 påkrevd for 64-bitersversjoner); Windows Server 2008 eller 2008 R2 (32- og 64-bitersversjoner); Windows Vista Home Basic, Home Premium, Business, Ultimate, eller Enterprise med Service Pack 2 (32- og 64-bitersversjoner); Windows 7 Starter, Home Premium, Professional, Ultimate, eller Enterprise (32- og 64-bitersversjoner)
  • 512 MB RAM (1 GB anbefales)
  • 1,1 GB ledig harddiskplass
  • 1024 x 768 skjermoppløsning
  • DVD-ROM-stasjon
  • Microsoft Internet Explorer 7 eller 8; Firefox 3.5 eller 3.6
  • Videomaskinvareakselerasjon (valgfritt)

Merk:

For 64-biters versjoner av Windows Server 2003 R2 og Windows XP (med Service Pack 2), er Microsoft Update KB930627 påkrevd.

Acrobat X Pro

Windows

• Prosessor på 1,3 GHz eller mer
  • Microsoft Windows XP Home, Professional, eller Tablet PC-versjon med Service Pack 3 (32-bitersversjoner) eller Service Pack 2 (64-bitersversjoner); Windows Server 2003 (32- og 64-bitersversjoner; Service Pack 2 påkrevd for 64-bitersversjoner); Windows Server 2008 eller 2008 R2 (32- og 64-bitersversjoner); Windows Vista Home Basic, Home Premium, Business, Ultimate, eller Enterprise med Service Pack 2 (32- og 64-bitersversjoner); Windows 7 Starter, Home Premium, Professional, Ultimate, eller Enterprise (32- og 64-bitersversjoner)
  • 512 MB RAM (1 GB anbefales)
  • 1,9 GB ledig harddiskplass
  • 1024 x 768 skjermoppløsning
  • DVD-ROM-stasjon
  • Microsoft Internet Explorer 7 eller 8; Firefox 3.5 eller 3.6
  • Videomaskinvareakselerasjon (valgfritt)

Merk:

For 64-biters versjoner av Windows Server 2003 R2 og Windows XP (med Service Pack 2), er Microsoft Update KB930627 påkrevd.

Mac OS

• Intel-prosessor
  • Mac OS X v10.5.8 eller v10.6.4
  • 512 MB RAM (1 GB anbefales)
  • 1,2 GB ledig harddiskplass
  • 1024 x 768 skjermoppløsning
  • DVD-ROM-stasjon
  • Safari 4 for Mac OS X v10.5.8; Safari 4 eller 5.0.x for Mac OS X v10.6.4

Acrobat X Suite

Acrobat 9

Adobe Acrobat 9 Pro Extended (engelsk, fransk, tysk) på Windows

• 1,3 GHz prosessor eller høyere
  • Microsoft Windows XP Home, Professional eller Tablet PC-versjon med Service Pack 2 eller 3 (32- og 64-bitersversjoner), Windows Server 2003 (med Service Pack 2 for 64-bitersversjoner), eller Windows Vista Home Basic, Home Premium, Business, Ultimate eller Enterprise med eller uten Service Pack 1 (32- og 64-bitersversjoner)
  • Internet Explorer 6.0
  • 512 MB RAM
  • 2,35 GB ledig harddiskplass.
  • 1024 x 768 skjermoppløsning
  • DVD-stasjon Videomaskinvareakselerasjon (valgfritt)

Adobe Acrobat 9 Pro Extended (japansk) på Windows

• 1,3 GHz prosessor eller høyere
  • Microsoft Windows XP Home, Professional eller Tablet PC-versjon med Service Pack 2 eller 3 (32- og 64-bitersversjoner);

Windows Server 2003 (med Service Pack 2 for 64-bitersversjoner), eller Windows Vista Home Basic, Home Premium, Business, Ultimate eller

Enterprise med eller uten Service Pack 1 (32- og 64-bitersversjoner)
  • Internet Explorer 6.0
  • 512 MB RAM
  • 2,06 GB ledig harddiskplass.
  • 1024 x 768 skjermoppløsning
  • DVD-stasjon Videomaskinvareakselerasjon (valgfritt)

Adobe Acrobat 9 Pro (engelsk, fransk, tysk) på Windows

• 1,3 GHz prosessor eller høyere
  • Microsoft Windows XP Home, Professional eller Tablet PC-versjon med Service Pack 2 eller 3 (32- og 64-bitersversjoner);

Windows Server 2003 (med Service Pack 2 for 64-bitersversjoner), eller Windows Vista Home Basic, Home Premium, Business, Ultimate eller

Enterprise med eller uten Service Pack 1(32- og 64-bitersversjoner)
  • Internet Explorer 6.0
  • 512 MB RAM
  • 2,13 GB ledig harddiskplass.
  • 1024 x 768 skjermoppløsning
  • DVD-stasjon Videomaskinvareakselerasjon (valgfritt)

Adobe Acrobat 9 Pro (engelsk, fransk, tysk) på Mac OS

• PowerPC G4-, G5- eller Intel-prosessorer
  • Mac OS X v.10.4.11 eller 10.5
  • 256 MB RAM (512 MB anbefales)
  • 1,42 GB ledig harddiskplass
  • 1024 x 768 skjermoppløsning
  • DVD-stasjon

Adobe Acrobat 9 Pro (forenklet kinesisk) på Windows

• 1,3 GHz prosessor eller høyere
  • Microsoft Windows XP Home, Professional eller Tablet PC-versjon med Service Pack 2 eller 3 (32- og 64-bitersversjoner);

Windows Server 2003 (med Service Pack 2 for 64-bitersversjoner), eller Windows Vista Home Basic, Home Premium, Business, Ultimate eller

Enterprise med eller uten Service Pack 1(32- og 64-bitersversjoner)
  • Internet Explorer 6.0
  • 512 MB RAM
  • 1,77 GB ledig harddiskplass.
  • 1024 x 768 skjermoppløsning
  • DVD-stasjon Videomaskinvareakselerasjon (valgfritt)

Adobe Acrobat 9 Pro (forenklet kinesisk) på Mac OS

• PowerPC G4-, G5- eller Intel-prosessorer
  • Mac OS X v.10.4.11 eller 10.5
  • 256 MB RAM (512 MB anbefales)
  • 1,19 GB ledig harddiskplass
  • 1024 x 768 skjermoppløsning
  • DVD-stasjon

Adobe Acrobat 9 Standard (engelsk, fransk, tysk) på Windows

• 1,3 GHz prosessor eller høyere
  • Microsoft Windows XP Home, Professional eller Tablet PC-versjon med Service Pack 2 eller 3 (32- og 64-bitersversjoner);

Windows Server 2003 (med Service Pack 2 for 64-bitersversjoner), eller Windows Vista Home Basic, Home Premium, Business, Ultimate eller

Enterprise med eller uten Service Pack 1 (32- og 64-bitersversjoner)
  • Internet Explorer 6.0
  • 512 MB RAM
  • 985 MB ledig harddiskplass.
  • 1024 x 768 skjermoppløsning
  • DVD-stasjon Videomaskinvareakselerasjon (valgfritt)

Adobe Acrobat 9 Standard (forenklet kinesisk) på Windows

• 1,3 GHz prosessor eller høyere
  • Microsoft Windows XP Home, Professional eller Tablet PC-versjon med Service Pack 2 eller 3 (32- og 64-bitersversjoner);

Windows Server 2003 (med Service Pack 2 for 64-bitersversjoner), eller Windows Vista Home Basic, Home Premium, Business, Ultimate eller

Enterprise med eller uten Service Pack 1 (32- og 64-bitersversjoner)
  • Internet Explorer 6.0
  • 512 MB RAM
  • 830 MB ledig harddiskplass.
  • 1024 x 768 skjermoppløsning
  • DVD-stasjon Videomaskinvareakselerasjon (valgfritt)