Grunnleggende

Acrobat DC er den nyeste versjonen av Acrobat-abonnementsprogramvare. Det er den mest mobile, produktive og samarbeidsbaserte PDF-løsningen som Adobe tilbyr. Acrobat DC inkluderer Acrobat-skrivebordsprogramvare, Acrobat Reader-mobilappen forbedret med betalte mobilfunksjoner, og betalte Adobe Document Cloud-nettjenester som holder deg tilkoblet og produktiv uansett hvor du arbeider, på hvilken som helst enhet.

Her er litt av det du kan gjøre med Acrobat DC:

• Vær produktiv på farten: Lås opp betalte mobilfunksjoner i Acrobat Reader-mobilappen og betalte nettjenester for å gjøre mer med PDF-filer på farten. Uavhengig av om du vil opprette, redigere, eksportere, organisere, dele eller signere PDF-filer, kan du starte en oppgave på én enhet og fortsette arbeidet på en annen med umiddelbar tilgang til viktige PDF-verktøy på tvers av datamaskiner, nettlesere og mobilenheter.
  • Rediger PDF-tekst og bilder: Bruk et kjent pek-og-klikk-grensesnitt for å redigere PDF-dokumenter intuitivt – direkte i Acrobat. Du kan til og med redigere tekst og bilder fra iPad- eller Android-nettbrettet med et Acrobat Pro DC-abonnement.
  • Rediger skannede dokumenter: Bruk kameraet på mobilenheten til å ta bilder av et papirdokument og konvertere det til en PDF-fil du kan redigere på et skrivebord med automatisk skrifttilpassing slik at nye redigeringer blir perfekte.
  • Opprett beskyttede PDF-filer: Opprett PDF-filer i høy kvalitet fra Acrobat eller populære Microsoft Office-applikasjoner. Legg til begrensninger for å hindre at andre kopierer, redigerer eller skriver ut sensitiv informasjon.
  • Eksporter PDF-filer til Office: Konverter PDF-filer til Word-, Excel- eller PowerPoint-formater og behold skrifter, formatering og oppsett.
  • Arbeid med Dropbox, Box, Google Disk og OneDrive: Få tilgang til, rediger, del og lagre filer i Dropbox-, Box-, Google Disk- eller Microsoft OneDrive-kontoen når du arbeider i Acrobat DC.
  • Signere hva som helst overalt: Fyll ut, signer og send skjemaer overalt med smart automatisk utfylling.
  • Slett sensitiv informasjon: Finn og bli kvitt  teksten, bilder eller til og med metadata – permanent.

Årsaker til å oppgradere fra evigvarende Acrobat DC:

• Bruk Adobe Document Cloud-tjenester til å fullføre grunnleggende PDF-oppgaver på nettet eller fra mobilenheten.
  • Bruk Adobe Document Cloud for å forbli koblet til dokumentene dine og få gjort mer med PDF-filene fra hvilken som helst enhet, hvor som helst.
  • Opprett, konverter, del og signer filer fra skrivebordet, mobilenheten eller en nettleser.
  • Forenkle og øk hastigheten på dokumentgjennomganger med den nye Document Cloud-gjennomgangstjenesten. Send én kobling for å samle inn kommentarer fra alle i én enkelt PDF-fil på nettet, og hold deg informert om fremdriften.
  • Se raskt dokumenter som krever din oppmerksomhet. Oppgave-kort i den nye Hjem-visningen viser en liste over dokumenter du må vise, gjennomgå eller signere, sammen med detaljert informasjon om oppgaven.
  • Bli varslet om dokumenthandlinger med den nye varselklokken som varsler deg når noen sender en forespørsel eller utfører en handling på et dokument som er delt med eller av deg.
  • Vis og spor statusen for dokumenter som er sendt til signering, send påminnelser, kanseller forespørsler og mer i Hjem-visningen.
  • Vær mer produktiv på de nyeste berøringsaktiverte Windows-enhetene, inkludert Surface Pro. Arbeid mer effektivt ved å bruke berøringslinjen på MacBook Pro-datamaskiner.
  • Fyll ut og signer skjemaer raskere med den nye Adobe Sensei-drevne skjemafeltdeteksjonen, og del låste kopier som blir ugyldige hvis de redigeres.
  • Lagre og få sikker tilgang til filer på Internett med 100 GB lagringsplass på nettet.
  • Oppdag raskt og nøyaktig forskjellene mellom to PDF-filer med det helt nye Sammenlign filer-verktøyet.
  • Åpne flere PDF-filer i ett enkelt vindu for å få arbeid gjort raskere med den nye visningen med flere faner.
  • Opprett nye nummererte eller punktmerkede lister mens du arbeider i Rediger PDF-verktøyet.
  • Den nye arbeidsflyten for å skanne til PDF gjør det enkelt å velge de beste skannealternativene for å få de beste resultatene.
  • Signer, sertifisert og bekreft dokumenter digitalt på en enklere måte med det oppdaterte Sertifikater-verktøyet.
  • Bruk det forbedrede verktøysøket for raskt å finne verktøyet du trenger for å fullføre en bestemt oppgave.
  • Start SharePoint-baserte delte gjennomganger på Mac for å gi og få tilbakemelding raskt.

Årsaker til å oppgradere fra Acrobat XI omfatter alle fordelene ovenfor pluss:

• Gjør om papirdokumenter til redigerbare PDF-filer som kan redigeres umiddelbart.
  • Redigere PDF-filer hurtigere med tilpassing av avsnittsflyt for hele siden og enkle oppdateringer av punktmerkede lister.
  • Eksportere PDF-filer til Word, Excel eller PowerPoint med forbedrede punktmerkede lister og tabeller.
  • Fylle ut, signere og sende skjemaer raskt fra hvor som helst med smart automatisk utfylling.
  • Bruk stavekontroll for å identifisere og rette skrivefeil i PDF-filen.
  • Beskjære og korrigere bilder av papirdokumenter automatisk.
  • Rette mulige tekstgjenkjenningsfeil i skanninger med side-ved-side-visning.

På mobilenheter og Internett kan du også:

• Få kontinuerlig tilgang til nye funksjoner og oppgraderinger uten ekstra kostnader.
  • Opprette, redigere og signere PDF-filer med den nye Acrobat Reader-appen for mobile enheter.
  • Rediger tekst og bilder i en PDF-fil på iOS- eller Android-nettbrettet.
  • Organisere sider i PDF-filer fra iOS- eller Android-nettbrettet eller -smarttelefonen.
  • Gjøre kameraet på den mobile enheten til en bærbar skanner.
  • Få signaturer fra andre, spore svar og arkivere signerte dokumenter.
  • Del koblinger til PDF-filer, spor og bekreft mottak av viktige dokumenter.
  • Lagre og få sikker tilgang til filer på nettet.

Se sammenligningen av Acrobat DC-versjoner for mer informasjon om hvordan Acrobat DC er forskjellig fra tidligere versjoner.

Adobe Acrobat DC omfatter skrivebordsprodukter, gratis apper for mobile enheter og nettjenester, som er tilgjengelige via Adobe Document Cloud.

Skrivebordsprodukter for Windows:

Skrivebordsprodukter for Mac OS:

Apper for mobile enheter:

Webapper:

Se produktsammenligning for Acrobat DC for å finne den beste metoden for å kjøpe Adobe Acrobat.

Når du abonnerer på Acrobat Pro DC eller Acrobat Standard DC, betaler du en lav månedspris for:

• Acrobat Pro- eller Acrobat Standard-skrivebordsprogramvare, henholdsvis – inkludert løpende tilgang til nye funksjoner og oppgraderinger uten tilleggskostnader.
  • Adobe Document Cloud-tjenester som låser opp betalte mobilfunksjoner i Acrobat Reader-mobilappen og betalte nettjenester for å hjelpe deg med å gjøre mer med PDF-filer når du er på farten.

Nye og forbedrede funksjoner utgis vanligvis hvert kvartal. Hvis du vil se hva som er lagt til over tid, kan du se Oppsummering av nye Acrobat-funksjoner.

Ja. Mange Acrobat DC-verktøy er tilgjengelige for å forenkle distribusjon i bedrifter og bidra til å styre IT-kostnadene. Hvis du vil finne ut mer, kan du gå til siden for IT-ressurser.

Ja. Adobe samarbeider med de ledende EMM-plattformene (Enterprise Mobility Management), slik at virksomheter kan administrere og distribuere Adobe Document Cloud-mobilapplikasjoner på en sikker måte.

Hvis du vil ha informasjon om hvordan du bruker de nye funksjonene og funksjonaliteten i Acrobat, kan du gå til opplæring og kundestøtte for Acrobat DC.

Aktivering er en obligatorisk prosess der Adobe kontrollerer at programvaren er ekte og at den brukes i henhold til tillatelsen i lisensavtalen for produktet. Den brukes for å beskytte dine rettigheter som forbruker og Adobes rettigheter som programvareutvikler. Aktivering bidrar også til å bekrefte at programvaren du har kjøpt, ikke er piratkopiert.

Acrobat DC-produkter prøver automatisk å aktivere via Internett. Ingen personlige opplysninger overføres under aktiveringen. Hver brukerlisens for enkeltbrukere gir tillatelse til installasjon av Acrobat når som helst på to datamaskiner. Se aktiveringssiden for Adobe-programvare for mer informasjon.

Hvis organisasjonen har datamaskiner som ikke kan være tilkoblet Internett for aktivering, kan IT-administratorer angi unntak for frakobling ved hjelp av Adobes veiviser for tilpassing. Finn ut mer om IT-ressurser.

Se siden for tekniske spesifikasjoner for Acrobat for informasjon.

Se siden for tekniske spesifikasjoner for Acrobat for informasjon.

Se siden over språknivåer for Adobe Document Cloud for å få informasjon.

Adobe Document Cloud-tjenester

Med Document Cloud-tjenester kan du utføre viktige PDF-oppgaver med en nettleser eller mobilenhet:

• Opprett PDF – Konverter dokumenter eller bilder til PDF-filer (Internett og mobile enheter)
  • Eksporter PDF – Konverter PDF-filer til redigerbare Microsoft Word-, Excel-, PowerPoint- eller RTF-filer (Internett og mobile enheter)
  • Rediger PDF – Legg til eller rediger tekst og bilder i en PDF-fil (bare iPad og Android-nettbrett med Acrobat Pro DC-abonnement)
  • Organiser PDF – Ordne, slett eller roter sider i en PDF-fil (bare Internett og mobile enheter med Acrobat Pro DC-abonnement)
  • Kombiner PDF – Kombiner flere filer i en enkel PDF-fil (Internett bare)
  • Send til gjennomgang – Send én e-postmelding med én kobling til så mange lesere du ønsker. Hold oversikt over tilbakemeldingene fra alle i én enkelt fil på nettet. (denne tjenesten støtter skrivebords-, Internett- og mobilfunksjonalitet)
  • Del PDF-filer – Send, spor og bekreft levering av dokumenter elektronisk i stedet for å bruke faks eller ekspresslevering (denne tjenesten støtter skrivebords-, Internett- og mobilfunksjonalitet)
  • Send til signering – Send dokumenter til signering, og spore, behandle og lagre dem på Internett (denne tjenesten støtter funksjonalitet for skrivebord, Internett og mobilenheter)
  • Fyll ut og signer – Fyll raskt ut og signer skjemaer elektronisk med umiddelbar tilgang til din personlige samling av informasjon for automatisk utfylling (denne tjenesten støtter funksjonalitet for skrivebord, Internett og mobilenheter)
  • Spor, behandle og lagre dokumenter på nettet.
  • Adobe Document Cloud-lagringsplass: Lagre og få tilgang til filer på nettet med opptil 100 GB lagringsplass

Nei. Hvis du vil, kan du bruke Acrobat DC-skrivebordsprogramvaren frittstående uten å dra nytte av Adobe Document Cloud-tjenester.

Første gang du åpner Acrobat DC-skrivebordsprogrammet må du ha en Internett-tilkobling for å aktivere programmet. Etter dette kan du enkelt arbeide frakoblet. Hvis du kjøper et abonnement, blir du bedt om å logge på regelmessig for å bekrefte legitimasjonen (hver 30. dag hvis du har et månedsabonnement og hver 99. dag hvis du har et årsabonnement). Sending av et dokument for e-signatur med Adobe Sign og deling av PDF-filer med andre krever Internett-tilkobling.

Acrobat DC-skrivebordsprogrammet kjører ikke i skyen. Det er installert lokalt og kjører på skrivebordet.  Det kan koble til Document Cloud-tjenester for å gi et større utvalg av funksjoner og muligheter.  Hvis firmaet forbyr programvare som kobler til skyen, må du kontakte din IT-administrator. Acrobat-innstillinger kan tilpasses for å fjerne tilgang til skytjenestene. Finn ut mer om IT-ressurser.

Ja. Hos Adobe har sikkerheten til din digitale opplevelse høy prioritet. Standard sikkerhetsrutiner for bransjen dypt integrert i vår interne kultur, i programvareutviklingen og i prosessene for tjenestedrift. Enten det gjelder identitetshåndtering, datakonfidensialitet eller dokumentintegritet, bruker Adobe Document Cloud standard sikkerhetsrutiner for bransjen for å beskytte dine dokumenter, data og personlige opplysninger. Hvis du vil ha mer informasjon om våre sikkerhetsrutiner, Adobe Secure Product Lifecycle eller sikkerhet for Adobe Document Cloud-løsningen, kan du se www.adobe.com/no/security.

Mobil

Den gratis Adobe Acrobat Reader-appen for mobile enheter gjør det enkelt å vise, kommentere, fylle ut, signere og dele PDF-filer fra hvor som helst på Android-, iOS- og Windows-enheter. Når du kjøper et abonnement på Adobe Acrobat Standard DC eller Adobe Acrobat Pro DC, får du også betalte Adobe Document Cloud-funksjoner for å gjøre mer med PDF-filer. Finn ut mer om Acrobat Reader-appen for mobile enheter. Du kan også laste den ned fra Google Play, iTunes App Store eller Windows Phone Store.

Adobe Sign-mobilappen er en gratisapp som fungerer som en mobil ledsager til Adobe Sign, som er inkludert i abonnementene på Acrobat Standard DC, Acrobat Pro DC og Adobe Document Cloud for enterprise. Adobe Sign lar deg utføre komplette forretningstransaksjoner når du er på farten. Du kan sende, signere, spore og behandle signerte dokumenter på iOS- eller Android-enheten. Det er også det ideelle verktøyet for innsamling av e-signaturer fra klienter eller kunder. Adobe Sign fungerer uavhengig av Acrobat Reader-appen for mobile enheter. Eksisterende abonnenter på Adobe Sign kan laste den ned fra Google Play eller iTunes App Store.

Adobe Scan er en gratisapp som lager PDF-filer av høy kvalitet fra papirer og tavler, med automatisk tekstgjenkjenning. Adobe Scan drives av kunstig intelligens i Adobe Sensei, og forbedrer skanningene automatisk, korrigerer perspektivfeil, oppdager grenser og automatiserer arbeidsflyter slik at du får gjort mer når du er på farten.

Ja. Adobe har forpliktet seg til å hjelpe bedriftskunder med å dekke behovene for løsninger for mobil produktivitet samtidig som bedriftens sikkerhet og samsvar trygges. Acrobat Reader- og Adobe Sign-appene for mobile enheter støtter Android for Work EMM-plattformen, og Adobe Acrobat Reader for Microsoft Intune er tilgjengelig for iOS og Android. Acrobat Reader støtter også AppConfig-plattformen. Finn ut mer om IT-ressurser.

Nei, men Acrobat Reader-appen for mobile enheter omfatter viktige PDF-verktøy, herunder de mest populære Acrobat-funksjonene. Med Acrobat Reader på Android- eller iOS-enheter kan du enkelt opprette, eksportere, fylle ut, signere, organisere og dele PDF-filer. Når du arbeider på en iPad-enhet eller et Android-nettbrett, kan du også redigere tekst og bilder i PDF-filer og ordne sidene. Finn ut mer om Acrobat Reader-appen for mobile enheter.

Kjøpe Acrobat DC

Acrobat DC tilbys som et abonnementskjøp. Du kan kjøpe Acrobat Pro DC eller Acrobat Standard DC gjennom et års- og månedsabonnement. Det inkluderer Acrobat Pro eller Standard for skrivebordet, pluss Adobe Document Cloud-mobilapper og Document Cloud-tjenester.

Velg en butikk for å bestille Acrobat DC-produkter, eller kontakt en autorisert Adobe-forhandler. Hvis du vil kjøpe Acrobat DC for organisasjonen, kan du finne ut mer om volumlisensiering for Acrobat.

Abonnementsplaner gjør Acrobat DC rimeligere enn noensinne, samtidig som det gir deg tilgang til betalte Adobe Document Cloud-tjenester.

Se produktsammenligningen for Acrobat DC for å se alternativene for abonnement og engangskjøp. Du kan også vise versjonssammenligningen for Acrobat DC for å forstå hvordan Acrobat DC skiller seg fra tidligere versjoner.

Ja, prøveversjonen inkluderer den nyeste skrivebordsversjonen av Acrobat Pro DC for både Mac og Windows, Adobe pluss Adobe Document Cloud-tjenester som hjelper deg med å dra nytte av avanserte mobil- og nettfunksjoner. Du kan konvertere dokumenter til PDF-filer og eksportere dem som redigerbare Microsoft Office-filer fra skrivebordet, mobilenheten eller nettleseren. Rediger tekst og bilder på en iPad eller et Android-nettbrett, og fyll ut, signer og send skjemaer med smart automatisk utfylling. I tillegg kan du dele PDF-filer for gjennomgang, få signaturer fra andre og spore og behandle svar fra skrivebordet, mobilenheten eller nettleseren. Les vanlige spørsmål for prøveversjonen.

Ja, prøveversjonen inkluderer Adobe Sign-verktøyet innenfor Acrobat Reader DC, Acrobat Standard DC eller Acrobat Pro DC. Adobe Sign innenfor Acrobat lar deg hente signaturer fra andre, spore svar og arkivere signerte dokumenter.

Ja, Adobe har en rekke alternativer for kjøp av Acrobat for å dekke kundenes behov. Acrobat 2017-serien med produkter er tilgjengelig via programvare med permanent lisens (bare skrivebordsprogram) som selges via volumlisensprogrammer som Transactional Licensing ProgramCumulative Licensing Program og gjennom forhandlere og nettbutikker via produktnøkkelkort og digital levering.

Kontakt en autorisert Adobe-forhandler, eller kontakt Adobe Enterprise-salgsavdelingen.

Funksjonalitet

Acrobat DC omfatter verktøy som kan gjøre det enklere for deg å opprette og forbedre utfyllbare PDF-skjemaer.

• Klargjør skjema-verktøyet i Acrobat DC er hovedverktøyet. Med dette kan du enkelt konvertere eksisterende skjemaer til utfyllbare PDF-skjemaer. Skann et papirskjema eller velg et enkelt skjema som er opprettet i Microsoft Word, Excel eller andre programmer. Acrobat gjenkjenner og konverterer automatisk statiske skjemafelt til utfyllbare. Du kan også legge til eller redigere skjemafelt og legge til kontroller, slik at du samler inn all informasjonen du behøver. Robuste alternativer for skjemaredigering omfatter knapper, avmerkingsbokser, beregninger, signaturfelt og obligatoriske felt. Finn ut mer om utfyllbare PDF-skjemaer, eller se innføringen.
  • JavaScript-verktøyet i Acrobat Pro lar deg forbedre utfyllbare skjemaer med avansert formatering, beregninger eller valideringer. Du kan også tilordne handlinger til knapper og koble skjemafelt til firmadatabaser.
  • Fyll ut og signer-verktøyet drives av Adobe Sign, som er tilgjengelig med Acrobat DC-abonnementer, gir deg en rask og enkel metode for å legge til skjema- og signaturfelt i et dokument før du ber om signaturer fra andre. Finn ut mer om elektroniske signaturer, eller se innføringen.

Acrobat DC gir deg flere alternativer for å samle inn skjemasvar avhengig av hva målene dine er.

• Med et Acrobat DC-abonnement kan du også bruke Del-verktøyet til å laste opp skjemaet til Adobe Document Cloud, dele en kobling med bestemte mottakere og bli varslet når de har vist filen.  Du kan også bruke Acrobat til å konvertere et eksisterende papirskjema eller elektronisk skjema til en enkel PDF-fil, uten å legge til utfyllbare skjemafelt, og sende det til andre som et e-postvedlegg. Alle med gratis Adobe Acrobat Reader DC-programvare kan fylle det ut med det nye Fyll ut og signer-verktøyet, og sende tilbake til deg.
  • Hvis du har et skjema som brukes ofte og du vil beholde holde oversikt over svarene fra hver enkelt person, kan du bruke Klargjør skjema-verktøyet i Acrobat for å samle inn data automatisk i Acrobat og sette dem inn i tabellformat. Dataene kan eksporteres til et regneark for videre analyse.
  • Hvis hovedmålet for dokumentet er å samle inn signaturer fra andre, kan du bruke Fyll ut og signer-verktøyet som drives av Adobe Sign, og som er tilgjengelig med Acrobat Pro- og Acrobat Standard-abonnementer, til å sende, spore, behandle og lagre dokumenter som inneholder både signatur- og skjemafelt.

Bedriftsabonnementer for Adobe Document Cloud lar deg også legge til tjenester for innsamling av skjemadata og e-signatur i forretningsprogrammene dine ved hjelp av nøkkelferdige integrasjoner, APIer og profesjonelle tjenester.

Acrobat DC tilbyr ikke lengre et alternativ for å bygge inn Flash-kompatible videoer i PDF-filer. Dette har bare innvirkning på oppretting av nye PDF-filer. Acrobat DC og Acrobat Reader DC vil fortsatt støtte visning av PDF-filer som inneholder Flash-innhold hvis filen ble opprettet med tidligere versjoner.

Ja. Acrobat kjører som et 64-biters program. Hvis du ønsker mer informasjon, kan du se Systemkrav for Acrobat DC.

På samme måte som beskyttet modus i Acrobat Reader er beskyttet visning en implementering av "sandkasse"-teknologi for det rike Acrobat-funksjonssettet. I Acrobat DC utvider Adobe funksjonaliteten til beskyttet visning utover å blokkere skrivebaserte angrep som forsøker å kjøre skadelig kode på datamaskinen ved hjelp av PDF-filformatet for lesebaserte angrep, som forsøker å stjele sensitive data eller immaterielle rettigheter via PDF-filer.

På samme måte som beskyttet modus begrenser beskyttet visning kjøringen av ikke-klarerte programmer (for eksempel PDF-filer og prosesser som aktiveres) til en begrenset sandkassen for å unngå at skadelig kode bruker PDF-formatet til å skrive eller lese fra datamaskinens filsystem. Beskyttet visning antar at alle PDF-filer er potensielt skadelige og begrenser behandling til sandkassen med mindre du spesifikt angir at en fil er klarert.

Acrobat DC og Microsoft

Acrobat DC har sømløs integrasjon med Office 365-, Office 2013- og Office 2010-programmer.

Fra Windows-miljøer kan du:

• Opprette Adobe PDF-filer i høy kvalitet fra Acrobat-oppgavebåndet i Office-applikasjoner (Microsoft Word, Excel, PowerPoint eller Outlook).
  • Legge til beskyttelse i PDF-filer som er opprettet fra Acrobat-båndet i Office, for å begrense at andre kopierer eller redigerer sensitivt innhold.
  • Bruke Acrobat-båndet i Word, Excel eller PowerPoint for å utføre mange trinn samtidig. Sende PDF-filer hurtig via e-post, beskytte dem med et passord, angi begrensninger for bruk av filen eller sende en fil for delt gjennomgang. I Acrobat Pro DC kan du også opprette PDF-filer og umiddelbart utføre en forhåndsinnstilt handling for å kjøre forhåndsdefinerte oppgaver, for eksempel klargjøring av et dokument for arkivering eller offentlig distribusjon.
  • Bruke plugin-modulen Adobe Document Cloud for Microsoft Outlook for å sende store eller små filer til andre og angi sporingsalternativer for å bli varslet når andre viser filene dine (bare Acrobat DC-abonnement).
  • Importere kommentarer fra PDF-filer til Word-kildedokumentet som tekstmarkeringer som kan godtas eller avvises med Spor endringer-verktøyet for Microsoft Word.
  • Forenkle e-postsøk og -henting. Arkivere e-postmeldinger eller e-postmapper fra Microsoft Outlook med én knapp.
  • Opprette Adobe PDF-filer i høy kvalitet direkte fra Microsoft Project eller Visio.

Flere metoder for å arbeide med Microsoft-verktøy:

• Bruk Acrobat-båndet i Microsoft Word for Mac for å opprette PDF-filer i høy kvalitet med interaktive koblinger.
  • Arbeid i Acrobat DC for å konvertere eksisterende PDF-filer til Word-, Excel- eller PowerPoint-filer med bransjeledende formateringsnøyaktighet. Behold oppsett, punktmerkede lister og tabeller for enkel redigering i Office-programmer.
  • Arbeid med berøringsenheter som har Windows 10.
  • Bruk en finger eller maskinvarepenn til å tegne og skrive jevnere i PDF-filer på Windows 10-enheter ved hjelp av Microsofts DirectInk-teknologi.
  • Lagre nettsider som PDF-filer med ett enkelt klikk fra Microsoft Internet Explorer. Konverter hele eller deler av siden, og behold koblinger, oppsett og formatering.

Ja. Acrobat DC har nå nettbaserte verktøy for å vise, opprette og endre PDF-filer, som er sømløst integrert i SharePoint og OneDrive.  Fra SharePoint kan du:

• Åpne, vise, kommentere og søke i PDF-filer i hvilken som helst nettleser, med Adobes nettbaserte PDF-forhåndsviser.
  • Opprette PDF-filer av høy kvalitet som tar vare på skrifter, formatering og oppsett.
  • Endre og organisere PDF-filer med den tilgjengelige funksjonaliteten for å slette, omordne og rotere.
  • Kombinere flere filtyper, inkludert PDF, Microsoft Office, bilde, tekst og Adobe-design til en som du kan bruke til arkivering eller distribusjon.
  • Eksportere PDF-filer til redigerbare Microsoft Word-, Excel-, PowerPoint- eller RTF-filer, og ta vare på skrifter, formatering og oppsett.

Du kan også automatisere prosesser ved å lagre delte dokumentgjennomganger eller datainnsamlinger for PDF-skjemaer på Office 365- eller SharePoint-serveren. Hvis du ønsker mer informasjon, kan du se Bruke Adobe Document Cloud for SharePoint og OneDrive.

Ja. Acrobat DC fungerer med 32- og 64-biters versjoner av Microsoft Windows 7, 8 og 10. Det fungerer også med Windows Server 2008, 2012, 2012 R2, 2016 og 2019.

Acrobat DC og Adobe Creative Cloud

Acrobat Pro DC er tilgjengelig via Adobe Creative Cloud, som gir tilgang til de nyeste versjonene av Creative-programmer basert på medlemskap. Mange Adobe Creative Cloud-abonnementer omfatter Acrobat Pro DC med Adobe Document Cloud-tjenester.

Ja. Mange Creative Cloud-abonnementer omfatter Acrobat Pro DC med Document Cloud-tjenester. Finn ut mer om Creative Cloud-abonnementer.

Acrobat DC er gjenskapt fullstendig på nytt med en utrolig enkel brukeropplevelse som fungerer konsekvent på tvers av skrivebordsprogrammer, apper for mobile enheter og Internett, herunder berøringsenheter.

Her er litt av det du kan gjøre med Acrobat DC:

• Vær produktiv på farten: Lås opp betalte mobilfunksjoner i Acrobat Reader-mobilappen og betalte nettjenester for å gjøre mer med PDF-filer på farten. Uavhengig av om du vil opprette, redigere, eksportere, organisere, dele eller signere PDF-filer, kan du starte en oppgave på én enhet og fortsette arbeidet på en annen med umiddelbar tilgang til viktige PDF-verktøy på tvers av datamaskiner, nettlesere og mobilenheter.
  • Rediger skannede dokumenter: Bruk kameraet på mobilenheten til å ta bilder av et papirdokument og konvertere det til en PDF-fil du kan redigere på skrivebordet med automatisk skrifttilpassing slik at nye redigeringer blir perfekte.
  • Opprett beskyttede PDF-filer: Opprett PDF-filer i høy kvalitet fra Acrobat eller populære Microsoft Office-applikasjoner. Legg til begrensninger for å hindre at andre kopierer, redigerer eller skriver ut sensitiv informasjon.
  • Rediger PDF-tekst og bilder: Bruk et kjent pek-og-klikk-grensesnitt for å redigere PDF-dokumenter intuitivt – direkte i Acrobat. Du kan til og med redigere tekst og bilder fra iPad- eller Android-nettbrettet.
  • Eksporter PDF-filer til Office: Konverter PDF-filer til Word-, Excel- eller PowerPoint-formater og behold skrifter, formatering og oppsett.
  • Arbeid med Dropbox, Box, Google Disk og OneDrive: Få tilgang til, rediger, del og lagre filer i Dropbox-, Box-, Google Disk- eller Microsoft OneDrive-kontoen når du arbeider i Acrobat DC.
  • Signere hva som helst overalt: Fyll ut, signer og send skjemaer overalt med smart automatisk utfylling.
  • Slett sensitiv informasjon: Finn og bli kvitt  teksten, bilder eller til og med metadata – permanent.

Produktfunksjonene i Acrobat Pro DC i Creative Cloud er identiske med funksjonene i Acrobat Pro DC når det kjøpes separat som et abonnement. Mange Creative Cloud-abonnementer omfatter Acrobat Pro DC-skrivebordsprogrammet og det tilhørende settet med Adobe Document Cloud-tjenester.

Ja. Prøveversjon av Acrobat-programvare lar deg dra nytte av alle de kraftige funksjonene som er bygget inn i skrivebordsprogrammet for Windows eller Mac. Selv om Adobe Document Cloud-tjenester ikke inkluderes automatisk, kan du prøve gratistjenester ved å laste ned Adobe Acrobat Reader-mobilappen fra Google Play eller iTunes App Store, og deretter registrere deg for gratis Adobe Document Cloud.

Ja. 100 GB lagringsplass er inkludert når du abonnerer på Acrobat DC.

Både Creative Cloud Packager og veiviseren for tilpassing for Acrobat vil opprette en MSI- eller PKG-fil for sentralisert distribusjon via henholdsvis Microsoft SCCM eller Apple Remote Desktop. Hvis organisasjonen arbeider med mange Creative Cloud-produkter, gjør Packager det mulig å laste ned, distribuere og lisensiere Acrobat sammen med Creative Cloud-apper. Veiviseren for tilpassing kan deretter brukes for tilpassing på programnivå, herunder å undertrykke mersalgsmeldinger, konfigurasjon av innstillinger for PDF-skriver og deaktivering av tilgang til tjenester. Creative Cloud for Enterprise (CCE)-administratorer kan nå lage Acrobat DC-selvbetjeningspakker med Creative Cloud-serienumre ved å bruke tilpassingsveiviseren. Finn ut mer om veiviseren for tilpassing.

Kundestøtte

Adobe støtter aktivt Acrobat DC (permanent lisens), Acrobat 2017 (permanent lisens) og Acrobat DC-abonnementslisens. I henhold til Adobe Enterprise Support Lifecycle Policy ble støtte for Acrobat X avviklet 15. november 2015, og støtte for Acrobat XI ble avviklet 15. oktober 2017. Finn ut mer om produktversjoner som støttes.

Registrerte eiere av gjeldende versjon av Acrobat kvalifiserer til personlig kundestøtte for problemer som er relatert til installasjon og produkter, med rimelige priser per hendelse. Gå til siden Hjelp for Acrobat for mer informasjon om kundestøtte, herunder telefonnumre for verdensomspennende kundestøtte, kunnskapsbaseartikler og opplæring, tilgjengelig helt gratis. Siden Hjelp for Acrobat inneholder også detaljert informasjon om vanlige Acrobat-problemer.

Acrobat DC er som standard konfigurert til å oppdatere programvaren automatisk. Hvis du har en permanent lisens (engangskjøp), vil du motta feilrettinger og sikkerhetsoppdateringer i hele den støttede levetiden til produktet. Hvis du har et abonnement, vil du motta de samme oppdateringene, i tillegg til nye og forbedrede funksjoner, så lenge abonnementet er aktivt. Acrobat DC har også fleksible verktøy for IT-administratorer for organisasjoner som foretrekker å håndtere oppdateringene i henhold til sin egen tidsplan. Finn ut mer om IT-ressurser.

Acrobat Pro DC- og Acrobat Standard DC-skrivebordsprogramvaren er tilgjengelige for volumdistribusjon med sporene "kontinuerlig" (abonnement) eller "klassisk" (permanent).

Typiske installasjoner, kjøpt via abonnement, bruker Kontinuerlig-sporet, som oppdaterer stille og ofte for å være oppdatert med nye funksjoner, sikkerhets- og plattformforbedringer og feilrettinger. Kontinuerlig-sporet er det eneste sporet som gir tilgang til alle betalte Adobe Document Cloud-tjenester, inkludert støtte for Adobe Sign- og Del-verktøyene. Ved behov kan IT-administratorer slå av automatiske oppdateringer for å teste en ny versjon før den distribueres til ansatte. Bare den nyeste versjonen er tilgjengelig for nedlasting. IT-administratorer kan også slå av Document Cloud-tjenester, slik at ansatte ikke ser alternativene i brukeropplevelsen.

Acrobat DC kjøpt som en permanent lisens, benytter Klassisk-sporet med en kvartalsvis oppdateringskadens for å levere kun plattformforbedringer og feilrettinger. Klassisk-sporet gir ikke tilgang til nye eller forbedrede funksjoner, og gir bare tilgang til gratis Adobe Document Cloud-tjenester. IT-administratorer kan slå av Document Cloud-tjenester ved behov. Finn ut mer.

I henhold til Adobe Enterprise Support Lifecycle Policy ble støtte for Acrobat X avviklet 15. november 2015, og støtte for Acrobat XI ble avviklet 15. oktober 2017. Avvikling av støtte betyr at Adobe ikke lenger leverer teknisk støtte, inkludert produkt- og/eller sikkerhetsoppdateringer, for alle derivater av et produkt eller en produktversjon (lokaliserte versjoner, mindre oppgraderinger, operativsystemer, punkt- og dobbeltpunkt-utgivelser og kontaktprodukter). Finn ut mer om Støttede produktversjoner.

Standarder og tilgjengelighet

Acrobat DC støtter ISO 32000-1, den åpne standarden som vedlikeholdes av International Organization for Standardization (ISO).

Acrobat DC støtter oppretting og validering av følgende arbeidsflytspesifikke standarder:

• PDF/A for arkivering (ISO 19005): PDF/A-1a, PDF/A-1b, PDF/A-2a, PDF/A-2b, PDF/A-2u, PDF/A-3a, PDF/A-3b og PDF/A-3u
  • PDF/E i Acrobat DC Pro for utvikling (ISO 24517): PDF/E-1
  • PDF/X for trykking (ISO 15930): PDF/X-1a, PDF/X-3, PDF/X-4, PDF/X-4p, PDF/X-5g og PDF/X-5pg
  • PDF/VT i Acrobat DC Pro for variable data og transaksjonstrykking (ISO 16612-2): PDF/VT-1 og PDF/VT-2

PDF/A omfatter spesifikasjoner for oppretting, visning og trykking av digitale dokumenter for langtidsoppbevaring. Arkivansvarlige, arkivarer og fagfolk som overholder bransjestandarder, kan bruke Acrobat DC for å bevare og beskytte endelige arkivdokumenter som selvstendige filer.

PDF/E omfatter spesifikasjoner for oppretting, visning og trykking av dokumenter som brukes i utviklingsarbeidsflyter. Arkitekter, ingeniører, konstruktører og produktproduksjonsteam kan bruke Acrobat DC Pro til utveksling av dokumentasjon og tegninger med andre i forsyningskjeden, og å effektivisere gjennomgang og merking av dokumenter.

PDF/X omfatter spesifikasjoner for oppretting, visning og trykking av endelige utskriftsklare eller trykkeklare sider. Denne standarden omfatter retningslinjer for PDF-innstillinger som har innvirkning på svært viktige deler av trykkingen, for eksempel fargeområde og overlapping. Trykkeriarbeidere, grafiske designere og andre kreative yrkesutøvere, kan bruke Acrobat DC til å opprette og levere forutsigbare, trykkeklare PDF/X-kompatible filer.

PDF/VT omfatter spesifikasjoner for oppretting, visning og trykking av filer som bankutskrifter, forretningsfakturaer som brukes i den variable data- og transaksjonstrykkeribransjen. Fagfolk som arbeider med store dokumenter som inneholder variable data, kan bruke Acrobat DC Pro for å sikre at de produserte filene samsvarer med denne internasjonale standarden.

Ja. Acrobat DC støtter oppretting og bruk av PDF-filer som samsvarer med følgende tilleggsstandarder og initiativer:

• PDF/UA (Universal Accessibility): PDF/UA er en ISO-standard (ISO 14289-1) som bidrar til å tydeliggjøre PDF-spesifikke tekniske krav for å sikre at PDF-filer som samsvarer med ISO 32000-1 er tilgjengelige og kan brukes av alle, herunder brukere som er avhengige av hjelpeteknologi.
  • W3C Web Content Accessibility Guidelines (WCAG): Adobe deltar i WCAG-arbeidsgruppen under W3C for å bidra til å utvikle den teknologiuavhengige WCAG 2.0-standarden samt rådgivningsteknikker for å hjelpe forfattere og utviklere med å oppfylle denne tilgjengelighetsstandarden.
  • PAdES (ETSI): PDF Advanced Electronic Signatures omfatter spesifikasjoner for å bidra til å sikre samsvar med standarder for digitale signaturer i EU. Adobe Acrobat DC støtter PAdES del 2, 3 og 4.

Acrobat DC ivaretar behovene til brukere med funksjonshemninger og forfattere av tilgjengelig innhold. Ved hjelp av Acrobat Pro eller Acrobat Standard kan praktisk talt alle opprette tilgjengelige PDF-dokumenter som andre kan vise med Adobe Acrobat Reader. Dette gjør det enklere for brukere med funksjonhemninger å få tilgang til og bruke PDF-filer og -skjemaer på tvers av flere språk.

Når Acrobat Pro DC, Acrobat Standard DC eller Acrobat Reader DC brukes på Windows, kan brukere og forfattere:

• Tilpasse innstillinger for tilgjengelighet med en brukervennlig veiviser
  • Arbeide med forstørrere
  • Lese PDF-filer høyt med innebygde funksjoner, eller arbeide med profesjonelle programmer for skjermlesing
  • Bruk farger med høy kontrast for bedre synlighet
  • Lese tekst enklere i modus for høy kontrast med dynamisk justering av bakgrunnen
  • Aktivere skjerm med stor skrift ved å angi at tekstflyten skal tilpasses på sidene

Når Acrobat Pro DC eller Acrobat Reader DC bruke på Mac, kan brukere:

• Arbeide med VoiceOver-skjermleseren på Mac OS X-datamaskiner
  • Arbeide med forstørrere
  • Bruk farger med høy kontrast for bedre synlighet
  • Lese tekst enklere i modus for høy kontrast med dynamisk justering av bakgrunnen
  • Aktivere skjerm med stor skrift ved å angi at tekstflyten skal tilpasses på sidene

Forfattere kan også bruke Acrobat Pro DC for å gjøre PDF-filer mer tilgjengelige:

• Legge til koder for å styre leserekkefølgen og forbedre navigeringen
  • Kontrollere og justere leserekkefølgen for sider eller tekstkolonner
  • Validere standardkompatible PDF-dokumenter, kontrollere for potensielle problemer med tilgjengelighet og justere filer slik at de oppfyller tilgjengelighetsstandarder
  • Dra nytte av forbedrede verktøy for å støtte oppretting av PDF-dokumenter som oppfyller WCAG 2.0- og PDF/UA-standarden
  • Bruke den veiledende handlingen Gjør tilgjengelig for enklere å klargjøre, kontrollere og reparere standardkompatible, tilgjengelige PDF-filer

Finn ut mer på Adobes ressurssenter for tilgjengelighet.

Adobe har som mål å arbeide for tilgjengelighet og ønsker å løse dette i sine produkter og tjenester. Paragraf 508 (myndighetene i USA) ble opprettet for å fjerne hindringer i informasjonsteknologi, gjøre tilgjengelig nye muligheter for personer med funksjonshemninger og oppmuntre til utvikling av teknologier som bidrar til å oppnå disse målene. Adobe Acrobat DC-funksjoner som støtter tilgjengelighet for person er med funksjonshemninger, vises i Adobe Acrobat Voluntary Product Accessibility Templates (VPAT).