Grunnleggende

Hva er Adobe Acrobat DC?

Acrobat DC er den nyeste versjonen av Acrobat-abonnementsprogramvare. Det er den mest mobile, produktive og samarbeidsbaserte PDF-løsningen som Adobe tilbyr. Acrobat DC inkluderer Acrobat-skrivebordsprogramvare, Acrobat Reader-mobilappen forbedret med betalte mobilfunksjoner, og betalte Document Cloud-nettjenester som holder deg tilkoblet og produktiv uansett hvor du arbeider, på hvilken som helst enhet.

Her er litt av det du kan gjøre med Acrobat DC:

• Vær produktiv på farten: Lås opp betalte mobilfunksjoner i Acrobat Reader-mobilappen og betalte nettjenester for å gjøre mer med PDF-filer på farten. Uavhengig av om du vil opprette, redigere, eksportere, organisere, dele eller signere PDF-filer, kan du starte en oppgave på én enhet og fortsette arbeidet på en annen med umiddelbar tilgang til viktige PDF-verktøy på tvers av datamaskiner, nettlesere og mobilenheter.
  • Rediger umiddelbart skannede dokumenter: Bruk kameraet på mobilenheten til å ta bilder av et papirdokument og konverter det til en redigerbar PDF-fil med automatisk skrifttilpassing, slik at nye redigeringer blir perfekte.
  • Opprett beskyttede PDF-filer: Opprett PDF-filer i høy kvalitet fra Acrobat eller populære Microsoft Office-applikasjoner. Legg til begrensninger for å hindre at andre kopierer, redigerer eller skriver ut sensitiv informasjon.
  • Rediger PDF-tekst og bilder: Bruk et kjent pek-og-klikk-grensesnitt for å redigere PDF-dokumenter intuitivt – direkte i Acrobat. Du kan til og med redigere tekst og bilder fra iPad- eller Android-nettbrettet.
  • Eksporter PDF-filer til Office: Konverter PDF-filer til Word-, Excel- eller PowerPoint-formater og behold skrifter, formatering og oppsett.
  • Arbeid med Dropbox, Box, Google Disk og OneDrive: Få tilgang til, rediger, del og lagre filer i Dropbox-, Box-, Google Disk- eller Microsoft OneDrive-kontoen når du arbeider i Acrobat DC.
  • Signere hva som helst overalt: Fyll ut, signer og send skjemaer overalt med smart automatisk utfylling.
  • Slett sensitiv informasjon: Finn og bli kvitt  teksten, bilder eller til og med metadata – permanent.

Jeg eier en tidligere versjon av Acrobat. Hvorfor bør jeg oppgradere til Acrobat DC-abonnement?

Årsaker til å oppgradere fra evigvarende Acrobat DC:

• Bruk Adobe Document Cloud-tjenester til å fullføre grunnleggende PDF-oppgaver på nettet eller fra mobilenheten.
  • Opprett, konverter, del og signer filer fra skrivebordet, mobilenheten eller en nettleser.
  • Forenkle og øk hastigheten på dokumentgjennomganger med den nye Document Cloud-gjennomgangstjenesten. Send én kobling for å samle inn kommentarer fra alle i én enkelt PDF-fil på nettet, og hold deg informert om fremdriften.
  • Se raskt dokumenter som krever din oppmerksomhet. Oppgave-kort i den nye Hjem-visningen viser en liste over dokumenter du må vise, gjennomgå eller signere, sammen med detaljert informasjon om oppgaven.
  • Bli varslet om dokumenthandlinger med den nye varselklokken som varsler deg når noen sender en forespørsel eller utfører en handling på et dokument som er delt med eller av deg.
  • Vis og spor statusen for dokumenter som er sendt til signering, send påminnelser, kanseller forespørsler og mer i Hjem-visningen.
  • Vær mer produktiv på de nyeste berøringsaktiverte Windows-enhetene, inkludert Surface Pro. Arbeid mer effektivt ved å bruke berøringslinjen på MacBook Pro-datamaskiner.
  • Fyll ut og signer skjemaer raskere med den nye Adobe Sensei-drevne skjemafeltdeteksjonen, og del låste kopier som blir ugyldige hvis de redigeres.
  • Lagre og få sikker tilgang til filer på Internett med 100 GB lagringsplass på nettet.
  • Oppdag raskt og nøyaktig forskjellene mellom to PDF-filer med det helt nye Sammenlign filer-verktøyet.
  • Åpne flere PDF-filer i ett enkelt vindu for å få arbeid gjort raskere med den nye visningen med flere faner.
  • Opprett nye nummererte eller punktmerkede lister mens du arbeider i Rediger PDF-verktøyet.
  • Den nye arbeidsflyten for å skanne til PDF gjør det enkelt å velge de beste skannealternativene for å få de beste resultatene.
  • Signer, sertifisert og bekreft dokumenter digitalt på en enklere måte med det oppdaterte Sertifikater-verktøyet.
  • Bruk det forbedrede verktøysøket for raskt å finne verktøyet du trenger for å fullføre en bestemt oppgave.
  • Start SharePoint-baserte delte gjennomganger på Mac for å gi og få tilbakemelding raskt.

Årsaker til å oppgradere fra Acrobat XI omfatter alle fordelene ovenfor pluss:

• Gjør om papirdokumenter til redigerbare PDF-filer som kan redigeres umiddelbart.
  • Redigere PDF-filer hurtigere med tilpassing av avsnittsflyt for hele siden og enkle oppdateringer av punktmerkede lister.
  • Eksportere PDF-filer til Word, Excel eller PowerPoint med forbedrede punktmerkede lister og tabeller.
  • Fylle ut, signere og sende skjemaer raskt fra hvor som helst med smart automatisk utfylling.
  • Bruk stavekontroll for å identifisere og rette skrivefeil i PDF-filen.
  • Beskjære og korrigere bilder av papirdokumenter automatisk.
  • Rette mulige tekstgjenkjenningsfeil i skanninger med side-ved-side-visning.

På mobilenheter og Internett kan du også:

• Få kontinuerlig tilgang til nye funksjoner og oppgraderinger uten ekstra kostnader.
  • Opprette, redigere og signere PDF-filer med den nye Acrobat Reader-appen for mobile enheter.
  • Rediger tekst og bilder i en PDF-fil på iOS- eller Android-nettbrettet.
  • Organisere sider i PDF-filer fra iOS- eller Android-nettbrettet eller -smarttelefonen.
  • Gjøre kameraet på den mobile enheten til en bærbar skanner.
  • Få signaturer fra andre, spore svar og arkivere signerte dokumenter.
  • Sende, spore og bekrefte mottak av viktige dokumenter, uten bruk av ekspressleveringer.
  • Lagre og få sikker tilgang til filer på nettet.

Se Acrobat DC-versjonssammenligningen for å finne mer informasjon om hvordan Acrobat DC er forskjellig fra tidligere versjoner.

Hvilke produkter utgjør Adobe Acrobat DC-programvarefamilien?

Adobe Acrobat DC omfatter skrivebordsprodukter, gratis apper for mobile enheter og nettjenester, som er tilgjengelige via Adobe Document Cloud.

Skrivebordsprodukter for Windows:

Skrivebordsprodukter for Mac OS:

Apper for mobile enheter:

Webapper:

Hvilket Acrobat DC-produkt passer best for meg?

Se produktsammenligning for Acrobat DC for å finne den beste metoden for å kjøpe Adobe Acrobat.

Hva får jeg når jeg abonnerer på Acrobat DC?

Når du abonnerer på Acrobat Pro DC eller Acrobat Standard DC, betaler du en lav månedspris for:

• Acrobat Pro- eller Acrobat Standard-skrivebordsprogramvare, henholdsvis – inkludert løpende tilgang til nye funksjoner og oppgraderinger uten tilleggskostnader.
  • Adobe Document Cloud-tjenester som låser opp betalte mobilfunksjoner i Acrobat Reader-mobilappen og betalte nettjenester for å hjelpe deg med å gjøre mer med PDF-filer når du er på farten.

Jeg abonnerer på Acrobat DC. Hvilke nye funksjoner har nylig blitt lagt til?

Nye og forbedrede funksjoner utgis vanligvis hvert kvartal. Hvis du vil se hva som er lagt til over tid, kan du se Oppsummering av nye Acrobat-funksjoner.

Har Adobe verktøy som gjør det enklere for IT-avdelinger å distribuere i bedrifter?

Ja. Mange Acrobat DC-verktøy er tilgjengelige for å forenkle distribusjon i bedrifter og bidra til å styre IT-kostnadene. Hvis du vil finne ut mer, kan du gå til siden for IT-ressurser.

Tilbyr Adobe distribusjonsalternativer for Document Cloud-mobilapplikasjoner?

Ja. Adobe samarbeider med de ledende EMM-plattformene (Enterprise Mobility Management), slik at virksomheter kan administrere og distribuere Adobe Document Cloud-mobilapplikasjoner på en sikker måte.

Hvordan kan jeg lære å bruke de nye funksjonene i Acrobat DC?

Hvis du vil ha informasjon om hvordan du bruker de nye funksjonene og funksjonaliteten i Acrobat, kan du gå til opplæring og kundestøtte for Acrobat DC.

Hvordan fungerer produktaktivering i Acrobat DC?

Aktivering er en obligatorisk prosess der Adobe kontrollerer at programvaren er ekte og at den brukes i henhold til tillatelsen i lisensavtalen for produktet. Den brukes for å beskytte dine rettigheter som forbruker og Adobes rettigheter som programvareutvikler. Aktivering bidrar også til å bekrefte at programvaren du har kjøpt, ikke er piratkopiert.

Acrobat DC-produkter prøver automatisk å aktivere via Internett. Ingen personlige opplysninger overføres under aktiveringen. Hver brukerlisens for enkeltbrukere gir tillatelse til installasjon av Acrobat når som helst på to datamaskiner. Se aktiveringssiden for Adobe-programvare for mer informasjon.

Hvis organisasjonen har datamaskiner som ikke kan være tilkoblet Internett for aktivering, kan IT-administratorer angi unntak for frakobling ved hjelp av Adobes veiviser for tilpassing. Finn ut mer om IT-ressurser.

Hva er minstekravene til systemet for å kjøre Acrobat DC?

Se siden for tekniske spesifikasjoner for Acrobat for informasjon.

Hvilke språk fungerer Acrobat DC på?

Se siden for tekniske spesifikasjoner for Acrobat for informasjon.

På hvilke språk fungerer tilkoblinger til Adobe Document Cloud-tjenester og -lagring?

Se siden over språknivåer for Adobe Document Cloud for å få informasjon.

Adobe Document Cloud

Hva kan jeg gjøre med Adobe Document Cloud-tjenestene når jeg arbeider i Acrobat DC?

Med Adobe Document Cloud-tjenester kan du utføre viktige PDF-oppgaver med en nettleser eller mobilenhet:

• Opprett PDF – Konverter dokumenter eller bilder til PDF-filer (Internett og mobile enheter)
  • Eksporter PDF – Konverter PDF-filer til redigerbare Microsoft Word-, Excel-, PowerPoint- eller RTF-filer (Internett og mobile enheter)
  • Rediger PDF – Legg til eller rediger tekst og bilder i en PDF-fil (bare iPad og Android-nettbrett med Acrobat Pro DC-abonnement)
  • Organiser PDF – Ordne, slett eller roter sider i en PDF-fil (bare Internett og mobile enheter med Acrobat Pro DC-abonnement)
  • Kombiner PDF – Kombiner flere filer i en enkel PDF-fil (Internett  bare)
  • Send til gjennomgang – Send én e-postmelding med én kobling til så mange lesere du ønsker. Hold oversikt over tilbakemeldingene fra alle i én enkelt fil på nettet. (denne tjenesten støtter skrivebords-, Internett- og mobilfunksjonalitet)
  • Del PDF-filer – Send, spor og bekreft levering av dokumenter elektronisk i stedet for å bruke faks eller ekspresslevering (denne tjenesten støtter skrivebords-, Internett- og mobilfunksjonalitet)
  • Send til signering – Send dokumenter til signering, og spore, behandle og lagre dem på Internett (denne tjenesten støtter funksjonalitet for skrivebord, Internett og mobilenheter)
  • Fyll ut og signer – Fyll raskt ut og signer skjemaer elektronisk med umiddelbar tilgang til din personlige samling av informasjon for automatisk utfylling (denne tjenesten støtter funksjonalitet for skrivebord, Internett og mobilenheter)
  • Adobe Document Cloud-lagringsplass: Lagre og få tilgang til filer på nettet med opptil 100 GB lagringsplass

Må jeg arbeide med Adobe Document Cloud-tjenestene hvis jeg kjøper Acrobat DC?

Nei. Hvis du vil, kan du bruke Acrobat DC-skrivebordsprogramvaren frittstående uten å dra nytte av Adobe Document Cloud-tjenester.

Må jeg være tilkoblet Internett for å bruke Acrobat?

Første gang du åpner Acrobat DC-skrivebordsprogrammet må du ha en Internett-tilkobling for å aktivere programmet. Etter dette kan du enkelt arbeide frakoblet. Hvis du kjøper et abonnement, blir du bedt om å logge på regelmessig for å bekrefte legitimasjonen (hver 30. dag hvis du har et månedsabonnement og hver 99. dag hvis du har et årsabonnement). Sending av et dokument for e-signatur med Adobe Sign og deling av PDF-filer med andre krever Internett-tilkobling.

Firmaet mitt lar meg ikke kjøre programvare i skyen, men jeg trenger Acrobat likevel. Hva skal jeg gjøre?

Acrobat DC-skrivebordsprogrammet kjører ikke i skyen. Det er installert lokalt og kjører på skrivebordet.  Det kan koble til Document Cloud-tjenester for å gi et større utvalg av funksjoner og muligheter.  Hvis firmaet forbyr programvare som kobler til skyen, må du kontakte din IT-administrator. Acrobat-innstillinger kan tilpasses for å fjerne tilgang til skytjenestene. Finn ut mer om IT-ressurser.

Er Adobe Document Cloud sikker?

Ja. Hos Adobe har sikkerheten til din digitale opplevelse høy prioritet. Standard sikkerhetsrutiner for bransjen dypt integrert i vår interne kultur, i programvareutviklingen og i prosessene for tjenestedrift. Uavhengig av om det er relatert til identitetshåndtering, datakonfidensialitet eller dokumentintegritet, bruker Adobe Document standard sikkerhetsrutiner for bransjen for å beskytte dine dokumenter, data og personlige opplysninger. Hvis du vil ha mer informasjon om våre sikkerhetsrutiner, Adobe Secure Product Lifecycle eller sikkerhet for Adobe Document Cloud-løsningen, kan du se www.adobe.com/no/security.

Mobil

Hva kan jeg gjøre med Adobe Acrobat Reader-appen for mobile enheter?

Den gratis Adobe Acrobat Reader-appen for mobile enheter gjør det enkelt å vise, kommentere og dele PDF-filer fra hvor som helst på Android-, iOS- og Windows-enheter. Når du kjøper et abonnement på Adobe Acrobat Standard DC eller Adobe Acrobat Pro DC, får du også betalte Document Cloud-funksjoner for å gjøre mer med PDF-filer. Finn ut mer om Acrobat Reader-appen for mobile enheter. Du kan også laste den ned fra Google Play, iTunes App Store eller Windows Phone Store.

Hva er Adobe Sign-appen for mobile enheter, og hvordan er den i forhold til Acrobat Reader for mobile enheter?

Adobe Sign-appen for mobilenheter er en gratis frittstående app som fungerer som en mobil ledsager til Adobe Sign, som følger med abonnementene på Acrobat Standard DC, Acrobat Pro DC og Adobe Document Cloud for enterprise. Adobe Sign lar deg utføre komplette forretningstransaksjoner når du er på farten. Du kan sende, signere, spore og behandle signerte dokumenter på iOS- eller Android-enheten. Det er også det ideelle verktøyet for innsamling av e-signaturer fra klienter eller kunder. Adobe Sign fungerer uavhengig av Acrobat Reader-appen for mobile enheter. Du kan laste den ned fra Google Play eller iTunes App Store.

Hva er Adobe Scan-mobilapplikasjonen?

Den gratis Adobe Scan-appen for mobilenheter gjør det enkelt å skanne og arbeide med skanninger fra hvor som helst med Android- og iOS-enheter. Skann dokumenter, skjemaer, kvitteringer og visittkort raskt, og gjør om bilder til søkbare Adobe PDF-filer av høy kvalitet.

Støtter Adobes apper for mobile enheter EMM (Enterprise Mobility Management)?

Ja. Adobe har forpliktet seg til å hjelpe bedriftskunder med å dekke behovene for løsninger for mobil produktivitet samtidig som bedriftens sikkerhet og samsvar trygges. Acrobat Reader- og Adobe Sign-appene for mobile enheter støtter Android for Work EMM-plattformen, og Adobe Acrobat Reader for Microsoft Intune er tilgjengelig for iOS og Android. Acrobat Reader støtter også AppConfig-plattformen. Finn ut mer om IT-ressurser.

Er alle funksjonene på datamaskinen tilgjengelige i Acrobat Reader for mobile enheter?

Nei, men Acrobat Reader-appen for mobile enheter omfatter viktige PDF-verktøy, herunder de mest populære Acrobat-funksjonene. Med Acrobat Reader på Android- eller iOS-enheter kan du enkelt opprette, eksportere, signere og sende PDF-filer. Når du arbeider på en iPad-enhet eller et Android-nettbrett, kan du også redigere tekst og bilder i PDF-filer og ordne sidene. Finn ut mer om Acrobat Reader-appen for mobile enheter.

Kjøpe Acrobat DC

Hvordan kjøper jeg Acrobat DC?

Acrobat DC tilbys som et abonnementskjøp. Du kan kjøpe Acrobat Pro DC eller Acrobat Standard DC gjennom et års- og månedsabonnement. Det inkluderer Acrobat Pro eller Standard for skrivebordet, pluss Document Cloud-mobilapper og Adobe Document Cloud-tjenester.

Velg en butikk for å bestille Acrobat DC-produkter, eller kontakt en autorisert Adobe-forhandler. Hvis du vil kjøpe Acrobat DC for organisasjonen, kan du finne ut mer om volumlisensiering for Acrobat.

Jeg eier en tidligere versjon av Acrobat. Hva er det beste alternativet ved kjøp av Acrobat DC?

Abonnementsplaner gjør Acrobat DC rimeligere enn noensinne, samtidig som det gir deg tilgang til betalte Adobe Document Cloud-tjenester.

Se produktsammenligningen for Acrobat DC for å se alternativene for abonnement og engangskjøp. Du kan også vise versjonssammenligningen for Acrobat DC for å forstå hvordan Acrobat DC skiller seg fra tidligere versjoner.

Finnes det en prøveversjon av Acrobat DC?

Ja, prøveversjonen inkluderer den nyeste skrivebordsversjonen av Acrobat Pro DC for både Mac og Windows, pluss Document Cloud-tjenester som hjelper deg med å dra nytte av avanserte mobil- og nettfunksjoner. Du kan konvertere dokumenter til PDF-filer og eksportere dem som redigerbare Microsoft Office-filer fra skrivebordet, mobilenheten eller nettleseren. Rediger tekst og bilder på en iPad eller et Android-nettbrett, og fyll ut, signer og send skjemaer med smart automatisk utfylling. I tillegg kan du dele PDF-filer for gjennomgang, få signaturer fra andre og spore og behandle svar fra skrivebordet, mobilenheten eller nettleseren. Les vanlige spørsmål for prøveversjonen.

Inkluderer prøveversjonen av Acrobat DC tjenester for e-signatur?

Ja, prøveversjonen inkluderer Adobe Sign-verktøyet innenfor Acrobat Reader DC, Acrobat Standard DC eller Acrobat Pro DC. Adobe Sign innenfor Acrobat lar deg hente signaturer fra andre, spore svar og arkivere signerte dokumenter.

Er Acrobat tilgjengelig med en permanent programvarelisens?

Ja, Adobe har en rekke alternativer for kjøp av Acrobat for å dekke kundenes behov. Acrobat 2017-serien med produkter er tilgjengelig via programvare med permanent lisens (bare skrivebordsprogram) som selges via volumlisensprogrammer som Transactional Licensing ProgramCumulative Licensing Program og gjennom forhandlere og nettbutikker via produktnøkkelkort og digital levering.

Bedriften min er interessert i å kjøpe Acrobat i et større volum. Hvordan kommer jeg i gang?

Kontakt en autorisert Adobe-forhandler, eller kontakt Adobe Enterprise-salgsavdelingen.

Funksjonalitet

Hva er alternativene for å opprette skjemaer i Acrobat DC?

Acrobat DC omfatter verktøy som kan gjøre det enklere for deg å opprette og forbedre utfyllbare PDF-skjemaer.

• Klargjør skjema-verktøyet i Acrobat DC er hovedverktøyet. Med dette kan du enkelt konvertere eksisterende skjemaer til utfyllbare PDF-skjemaer. Skann et papirskjema eller velg et enkelt skjema som er opprettet i Microsoft Word, Excel eller andre programmer. Acrobat gjenkjenner og konverterer automatisk statiske skjemafelt til utfyllbare. Du kan også legge til eller redigere skjemafelt og legge til kontroller, slik at du samler inn all informasjonen du behøver. Robuste alternativer for skjemaredigering omfatter knapper, avmerkingsbokser, beregninger, signaturfelt og obligatoriske felt. Finn ut mer om utfyllbare PDF-skjemaer, eller se innføringen.
  • JavaScript-verktøyet i Acrobat Pro lar deg forbedre utfyllbare skjemaer med avansert formatering, beregninger eller valideringer. Du kan også tilordne handlinger til knapper og koble skjemafelt til firmadatabaser.
  • Adobe Sign-verktøyet, som er tilgjengelig med Acrobat DC-abonnementer, gir deg en rask og enkel metode for å legge til skjema- og signaturfelt i et dokument før du ber om signaturer fra andre. Finn ut mer om elektroniske signaturer, eller se innføringen.

Hva er alternativene for å samle inn skjemasvar fra andre i Acrobat DC?

Acrobat DC gir deg flere alternativer for å samle inn skjemasvar avhengig av hva målene dine er.

• Den raskeste og enkleste metoden er å bruke Acrobat til å konvertere et eksisterende papirskjema eller elektronisk skjema til en enkel PDF-fil, uten å legge til utfyllbare skjemafelt, og sende det til andre som et e-postvedlegg. Alle med gratis Adobe Acrobat Reader DC-programvare kan fylle det ut med det nye Fyll ut og signer-verktøyet, og sende tilbake til deg. Hvis du har et Acrobat DC-abonnement, kan du også bruke det nye Send og spor-verktøyet for å laste opp skjemaet til Adobe Document Cloud, dele en kobling med bestemte mottakere og bli varslet når de har vist filen.
  • Hvis du har et skjema som brukes ofte og du vil beholde holde oversikt over svarene fra hver enkelt person, kan du bruke Klargjør skjema-verktøyet i Acrobat for å samle inn data automatisk i Acrobat og sette dem inn i tabellformat. Dataene kan eksporteres til et regneark for videre analyse.
  • Hvis hovedmålet for dokumentet er å samle inn signaturer fra andre, kan du bruke det nye Adobe Sign-verktøyet, som er tilgjengelig med Acrobat Pro- og Acrobat Standard-abonnementer, for å sende, spore, behandle og lagre dokumenter som inneholder både signatur- og skjemafelt.

Bedriftsabonnementer for Adobe Document Cloud lar deg også legge til tjenester for innsamling av skjemadata og e-signatur i forretningsprogrammene dine ved hjelp av nøkkelferdige integrasjoner, APIer og profesjonelle tjenester.

Hvordan er støtten for Flash-kompatible videoer endret i Acrobat DC?

Acrobat DC tilbyr ikke lengre et alternativ for å bygge inn Flash-kompatible videoer i PDF-filer. Dette har bare innvirkning på oppretting av nye PDF-filer. Acrobat DC og Acrobat Reader DC vil fortsatt støtte visning av PDF-filer som inneholder Flash-innhold hvis filen ble opprettet med tidligere versjoner.

Er Acrobat DC 64-bitkompatibel?

Ja. Acrobat kjører som et 64-biters program. Hvis du ønsker mer informasjon, kan du se Systemkrav for Acrobat DC.

Hvilke moduser for beskyttet visning er tilgjengelige i Adobe Acrobat DC og Adobe Acrobat Reader DC?

På samme måte som beskyttet modus i Acrobat Reader er beskyttet visning en implementering av "sandkasse"-teknologi for det rike Acrobat-funksjonssettet. I Acrobat DC utvider Adobe funksjonaliteten til beskyttet visning utover å blokkere skrivebaserte angrep som forsøker å kjøre skadelig kode på datamaskinen ved hjelp av PDF-filformatet for lesebaserte angrep, som forsøker å stjele sensitive data eller immaterielle rettigheter via PDF-filer.

På samme måte som beskyttet modus begrenser beskyttet visning kjøringen av ikke-klarerte programmer (for eksempel PDF-filer og prosesser som aktiveres) til en begrenset sandkassen for å unngå at skadelig kode bruker PDF-formatet til å skrive eller lese fra datamaskinens filsystem. Beskyttet visning antar at alle PDF-filer er potensielt skadelige og begrenser behandling til sandkassen med mindre du spesifikt angir at en fil er klarert.

Acrobat DC og Microsoft

Hvordan fungerer Acrobat DC med Microsoft Office?

Acrobat DC har sømløs integrasjon med Office 365-, Office 2013-, Office 2010- og Office 2007-programmer.

Fra Windows-miljøer kan du:

• Opprette Adobe PDF-filer i høy kvalitet fra Acrobat-oppgavebåndet i Office-applikasjoner (Microsoft Word, Excel, PowerPoint eller Outlook).
  • Legge til beskyttelse i PDF-filer som er opprettet fra Acrobat-båndet i Office, for å begrense at andre kopierer eller redigerer sensitivt innhold.
  • Bruke Acrobat-båndet i Word, Excel eller PowerPoint for å utføre mange trinn samtidig. Sende PDF-filer hurtig via e-post, beskytte dem med et passord, angi begrensninger for bruk av filen eller sende en fil for delt gjennomgang. I Acrobat Pro DC kan du også opprette PDF-filer og umiddelbart utføre en forhåndsinnstilt handling for å kjøre forhåndsdefinerte oppgaver, for eksempel klargjøring av et dokument for arkivering eller offentlig distribusjon.
  • Bruke plugin-modulen Adobe Document Cloud for Microsoft Outlook for å sende store eller små filer til andre og angi sporingsalternativer for å bli varslet når andre viser filene dine (bare Acrobat DC-abonnement).
  • Importere kommentarer fra PDF-filer til Word-kildedokumentet som tekstmarkeringer som kan godtas eller avvises med Spor endringer-verktøyet for Microsoft Word.
  • Forenkle e-postsøk og -henting. Arkivere e-postmeldinger eller e-postmapper fra Microsoft Outlook med én knapp.
  • Opprette Adobe PDF-filer i høy kvalitet direkte fra Microsoft Project eller Visio.

Flere metoder for å arbeide med Microsoft-verktøy:

• Bruk Acrobat-båndet i Microsoft Word for Mac for å opprette PDF-filer i høy kvalitet med interaktive koblinger.
  • Arbeid i Acrobat DC for å konvertere eksisterende PDF-filer til Word-, Excel- eller PowerPoint-filer med bransjeledende formateringsnøyaktighet. Behold oppsett, punktmerkede lister og tabeller for enkel redigering i Office-programmer.
  • Arbeid med berøringsenheter som har Windows 10.
  • Bruk en finger eller maskinvarepenn til å tegne og skrive jevnere i PDF-filer på Windows 10-enheter ved hjelp av Microsofts DirectInk-teknologi.
  • Lagre nettsider som PDF-filer med ett enkelt klikk fra Microsoft Internet Explorer. Konverter hele eller deler av siden, og behold koblinger, oppsett og formatering.

Er Acrobat DC integrert med Microsoft SharePoint?

Ja. Fra SharePoint-dokumentbiblioteker kan du:

• Åpne en PDF-fil, redigere den i Acrobat og lagre den i lageret.
  • Konvertere en lagerfil til en PDF-fil og lagre den
  • Konvertere en lagerfil til en PDF-fil og sende den via e-post
  • Kombiner flere filer i en enkel PDF-fil

Du kan også automatisere prosesser ved å lagre delte dokumentgjennomganger eller datainnsamlinger for PDF-skjemaer på Office 365- eller SharePoint-serveren. Hvis du ønsker mer informasjon, kan du se Bruke Adobe Document Cloud for SharePoint og OneDrive.

Fungerer Acrobat DC sammen med de nyeste Microsoft-miljøene?

Ja. Acrobat DC fungerer med 32- og 64-biters versjoner av Microsoft Windows 7, 8 og 10. Det fungerer også med Windows Server 2008, 2012, 2012 R2 og 2016.

Acrobat DC og Adobe Creative Cloud

Hvilken versjon av Acrobat DC er tilgjengelig i Adobe Creative Cloud?

Acrobat Pro DC er tilgjengelig via Adobe Creative Cloud, som gir tilgang til de nyeste versjonene av Creative-programmer basert på medlemskap. Mange Creative Cloud-abonnementer omfatter Acrobat Pro DC med Document Cloud-tjenester.

Kan jeg få Document Cloud-tjenester hvis jeg er Creative Cloud-medlem?

Ja. Mange Creative Cloud-abonnementer omfatter Acrobat Pro DC med Document Cloud-tjenester. Finn ut mer om Creative Cloud-abonnementer.

Jeg eier en tidligere versjon av Acrobat Pro med Creative Cloud. Hvorfor bør jeg oppgradere til Acrobat DC?

Acrobat DC er gjenskapt fullstendig på nytt med en utrolig enkel brukeropplevelse som fungerer konsekvent på tvers av skrivebordsprogrammer, apper for mobile enheter og Internett, herunder berøringsenheter.

Her er litt av det du kan gjøre med Acrobat DC:

• Vær produktiv på farten: Lås opp betalte mobilfunksjoner i Acrobat Reader-mobilappen og betalte nettjenester for å gjøre mer med PDF-filer på farten. Uavhengig av om du vil opprette, redigere, eksportere, organisere, dele eller signere PDF-filer, kan du starte en oppgave på én enhet og fortsette arbeidet på en annen med umiddelbar tilgang til viktige PDF-verktøy på tvers av datamaskiner, nettlesere og mobilenheter.
  • Rediger umiddelbart skannede dokumenter: Bruk kameraet på mobilenheten til å ta bilder av et papirdokument og konverter det til en redigerbar PDF-fil med automatisk skrifttilpassing, slik at nye redigeringer blir perfekte.
  • Opprett beskyttede PDF-filer: Opprett PDF-filer i høy kvalitet fra Acrobat eller populære Microsoft Office-applikasjoner. Legg til begrensninger for å hindre at andre kopierer, redigerer eller skriver ut sensitiv informasjon.
  • Rediger PDF-tekst og bilder: Bruk et kjent pek-og-klikk-grensesnitt for å redigere PDF-dokumenter intuitivt – direkte i Acrobat. Du kan til og med redigere tekst og bilder fra iPad- eller Android-nettbrettet.
  • Eksporter PDF-filer til Office: Konverter PDF-filer til Word-, Excel- eller PowerPoint-formater og behold skrifter, formatering og oppsett.
  • Arbeid med Dropbox, Box, Google Disk og OneDrive: Få tilgang til, rediger, del og lagre filer i Dropbox-, Box-, Google Disk- eller Microsoft OneDrive-kontoen når du arbeider i Acrobat DC.
  • Signere hva som helst overalt: Fyll ut, signer og send skjemaer overalt med smart automatisk utfylling.
  • Slett sensitiv informasjon: Finn og bli kvitt  teksten, bilder eller til og med metadata – permanent.

Er det forskjell på Acrobat Pro DC i Creative Cloud og Acrobat Pro DC kjøpt separat?

Produktfunksjonene i Acrobat Pro DC i Creative Cloud er identiske med funksjonene i Acrobat Pro DC når det kjøpes separat som et abonnement. Mange Creative Cloud-abonnementer omfatter Acrobat Pro DC-skrivebordsprogrammet og det tilhørende settet med Adobe Document Cloud-tjenester.

Jeg er Creative Cloud-prøvemedlem. Er Acrobat Pro DC inkludert i Creative Cloud-prøveversjonen?

Ja. Prøveversjon av Acrobat-programvare lar deg dra nytte av alle de kraftige funksjonene som er bygget inn i skrivebordsprogrammet for Windows eller Mac. Selv om Document Cloud-tjenester ikke er inkludert automatisk, kan du prøve gratis tjenester ved å laste ned Adobe Acrobat Reader-appen for mobile enheter fra Google Play eller iTunes App Store, og deretter registrere deg for gratis Adobe Document Cloud.

Jeg har allerede Creative Cloud-lagringsplass. Får jeg enda mer lagringsplass med et Acrobat DC-abonnement med Document Cloud-tjenester?

Ja. 100 GB lagringsplass er inkludert når du abonnerer på Acrobat DC.

Skal jeg bruke Creative Cloud Packager eller veiviseren for tilpassing for Acrobat for sentraliserte, IT-baserte distribusjoner av Acrobat?

Både Creative Cloud Packager og veiviseren for tilpassing for Acrobat vil opprette en MSI- eller PKG-fil for sentralisert distribusjon via henholdsvis Microsoft SCCM eller Apple Remote Desktop. Hvis organisasjonen arbeider med mange Creative Cloud-produkter, gjør Packager det mulig å laste ned, distribuere og lisensiere Acrobat sammen med Creative Cloud-apper. Veiviseren for tilpassing kan deretter brukes for tilpassing på programnivå, herunder å undertrykke mersalgsmeldinger, konfigurasjon av innstillinger for PDF-skriver og deaktivering av tilgang til tjenester. Creative Cloud for Enterprise (CCE)-administratorer kan nå lage Acrobat DC-selvbetjeningspakker med Creative Cloud-serienumre ved å bruke tilpassingsveiviseren. Finn ut mer om veiviseren for tilpassing.

Kundestøtte

Hvilke versjoner av Acrobat støttes av Adobe?

Adobe støtter aktivt Acrobat DC (permanent lisens), Acrobat 2017 (permanent lisens) og Acrobat DC-abonnementslisens. I henhold til Adobe Enterprise Support Lifecycle Policy ble støtte for Acrobat X avviklet 15. november 2015, og støtte for Acrobat XI ble avviklet 15. oktober 2017. Finn ut mer om produktversjoner som støttes.

Hvilke alternativer for kundestøtte er tilgjengelige for Acrobat DC-produkter?

Registrerte eiere av gjeldende versjon av Acrobat kvalifiserer til personlig kundestøtte for problemer som er relatert til installasjon og produkter, med rimelige priser per hendelse. Gå til siden Hjelp for Acrobat for mer informasjon om kundestøtte, herunder telefonnumre for verdensomspennende kundestøtte, kunnskapsbaseartikler og opplæring, tilgjengelig helt gratis. Siden Hjelp for Acrobat inneholder også detaljert informasjon om vanlige Acrobat-problemer.

Hvordan håndterer Acrobat DC oppdateringer og sikkerhetsoppdateringer?

Acrobat DC er som standard konfigurert til å oppdatere programvaren automatisk. Hvis du har en permanent lisens (engangskjøp), vil du motta feilrettinger og sikkerhetsoppdateringer i hele den støttede levetiden til produktet. Hvis du har et abonnement, vil du motta de samme oppdateringene, i tillegg til nye og forbedrede funksjoner, så lenge abonnementet er aktivt. Acrobat DC har også fleksible verktøy for IT-administratorer for organisasjoner som foretrekker å håndtere oppdateringene i henhold til sin egen tidsplan. Finn ut mer om IT-ressurser.

Hva er forskjellen mellom metoden Kontinuerlig og Klassisk for Acrobat DC-skrivebordsprodukter?

Acrobat Pro DC- og Acrobat Standard DC-skrivebordsprogramvaren er tilgjengelige for volumdistribusjon med sporene "kontinuerlig" (abonnement) eller "klassisk" (permanent).

Typiske installasjoner, kjøpt via abonnement, bruker Kontinuerlig-sporet, som oppdaterer stille og ofte for å være oppdatert med nye funksjoner, sikkerhets- og plattformforbedringer og feilrettinger. Kontinuerlig-sporet er det eneste sporet som gir tilgang til alle betalte Adobe Document Cloud-tjenester, inkludert støtte for Adobe Sign- og Del-verktøyene. Ved behov kan IT-administratorer slå av automatiske oppdateringer for å teste en ny versjon før den distribueres til ansatte. Bare den nyeste versjonen er tilgjengelig for nedlasting. IT-administratorer kan også slå av Document Cloud-tjenester, slik at ansatte ikke ser alternativene i brukeropplevelsen.

Acrobat DC kjøpt som en permanent lisens, benytter Klassisk-sporet med en kvartalsvis oppdateringskadens for å levere kun plattformforbedringer og feilrettinger. Klassisk-sporet gir ikke tilgang til nye eller forbedrede funksjoner, og gir bare tilgang til gratis Adobe Document Cloud-tjenester. IT-administratorer kan slå av Document Cloud-tjenester ved behov. Finn ut mer.

I henhold til Adobe Enterprise Support Lifecycle Policy ble støtte for Acrobat X avviklet 15. november 2015, og støtte for Acrobat XI ble avviklet 15. oktober 2017. Avvikling av støtte betyr at Adobe ikke lenger leverer teknisk støtte, inkludert produkt- og/eller sikkerhetsoppdateringer, for alle derivater av et produkt eller en produktversjon (lokaliserte versjoner, mindre oppgraderinger, operativsystemer, punkt- og dobbeltpunkt-utgivelser og kontaktprodukter). Finn ut mer om Støttede produktversjoner.

Standarder og tilgjengelighet

Hvilken versjon av PDF-spesifikasjonen støttes av Acrobat DC?

Acrobat DC støtter ISO 32000-1, den åpne standarden som vedlikeholdes av International Organization for Standardization (ISO).

Hvilke PDF-baserte standarder støttes av Acrobat DC-familien?

Acrobat DC støtter oppretting og validering av følgende arbeidsflytspesifikke standarder:

• PDF/A for arkivering (ISO 19005): PDF/A-1a, PDF/A-1b, PDF/A-2a, PDF/A-2b, PDF/A-2u, PDF/A-3a, PDF/A-3b og PDF/A-3u
  • PDF/E i Acrobat DC Pro for utvikling (ISO 24517): PDF/E-1
  • PDF/X for trykking (ISO 15930): PDF/X-1a, PDF/X-3, PDF/X-4, PDF/X-4p, PDF/X-5g og PDF/X-5pg
  • PDF/VT i Acrobat DC Pro for variable data og transaksjonstrykking (ISO 16612-2): PDF/VT-1 og PDF/VT-2

Hva er PDF/A?

PDF/A omfatter spesifikasjoner for oppretting, visning og trykking av digitale dokumenter for langtidsoppbevaring. Arkivansvarlige, arkivarer og fagfolk som overholder bransjestandarder, kan bruke Acrobat DC for å bevare og beskytte endelige arkivdokumenter som selvstendige filer.

Hva er PDF/E?

PDF/E omfatter spesifikasjoner for oppretting, visning og trykking av dokumenter som brukes i utviklingsarbeidsflyter. Arkitekter, ingeniører, konstruktører og produktproduksjonsteam kan bruke Acrobat DC Pro til utveksling av dokumentasjon og tegninger med andre i forsyningskjeden, og å effektivisere gjennomgang og merking av dokumenter.

Hva er PDF/X?

PDF/X omfatter spesifikasjoner for oppretting, visning og trykking av endelige utskriftsklare eller trykkeklare sider. Denne standarden omfatter retningslinjer for PDF-innstillinger som har innvirkning på svært viktige deler av trykkingen, for eksempel fargeområde og overlapping. Trykkeriarbeidere, grafiske designere og andre kreative yrkesutøvere, kan bruke Acrobat DC til å opprette og levere forutsigbare, trykkeklare PDF/X-kompatible filer.

Hva er PDF/VT?

PDF/VT omfatter spesifikasjoner for oppretting, visning og trykking av filer som bankutskrifter, forretningsfakturaer som brukes i den variable data- og transaksjonstrykkeribransjen. Fagfolk som arbeider med store dokumenter som inneholder variable data, kan bruke Acrobat DC Pro for å sikre at de produserte filene samsvarer med denne internasjonale standarden.

Fungerer Acrobat DC sammen med andre PDF-standarder eller -initiativer?

Ja. Acrobat DC støtter oppretting og bruk av PDF-filer som samsvarer med følgende tilleggsstandarder og initiativer:

• PDF/UA (Universal Accessibility): PDF/UA er en ISO-standard (ISO 14289-1) som bidrar til å tydeliggjøre PDF-spesifikke tekniske krav for å sikre at PDF-filer som samsvarer med ISO 32000-1 er tilgjengelige og kan brukes av alle, herunder brukere som er avhengige av hjelpeteknologi.
  • W3C Web Content Accessibility Guidelines (WCAG): Adobe deltar i WCAG-arbeidsgruppen under W3C for å bidra til å utvikle den teknologiuavhengige WCAG 2.0-standarden samt rådgivningsteknikker for å hjelpe forfattere og utviklere med å oppfylle denne tilgjengelighetsstandarden.
  • PAdES (ETSI): PDF Advanced Electronic Signatures omfatter spesifikasjoner for å bidra til å sikre samsvar med standarder for digitale signaturer i EU. Adobe Acrobat DC støtter PAdES del 2, 3 og 4.

Hvordan gir Acrobat DC tilgjengelighet for personer med funksjonshemninger?

Acrobat DC ivaretar behovene til brukere med funksjonshemninger og forfattere av tilgjengelig innhold. Ved hjelp av Acrobat Pro eller Acrobat Standard kan praktisk talt alle opprette tilgjengelige PDF-dokumenter som andre kan vise med Adobe Acrobat Reader. Dette gjør det enklere for brukere med funksjonhemninger å få tilgang til og bruke PDF-filer og -skjemaer på tvers av flere språk.

Når Acrobat Pro DC, Acrobat Standard DC eller Acrobat Reader DC brukes på Windows, kan brukere og forfattere:

• Tilpasse innstillinger for tilgjengelighet med en brukervennlig veiviser
  • Arbeide med forstørrere
  • Lese PDF-filer høyt med innebygde funksjoner, eller arbeide med profesjonelle programmer for skjermlesing
  • Bruk farger med høy kontrast for bedre synlighet
  • Lese tekst enklere i modus for høy kontrast med dynamisk justering av bakgrunnen
  • Aktivere skjerm med stor skrift ved å angi at tekstflyten skal tilpasses på sidene

Når Acrobat Pro DC eller Acrobat Reader DC bruke på Mac, kan brukere:

• Arbeide med VoiceOver-skjermleseren på Mac OS X-datamaskiner
  • Arbeide med forstørrere
  • Bruk farger med høy kontrast for bedre synlighet
  • Lese tekst enklere i modus for høy kontrast med dynamisk justering av bakgrunnen
  • Aktivere skjerm med stor skrift ved å angi at tekstflyten skal tilpasses på sidene

Forfattere kan også bruke Acrobat Pro DC for å gjøre PDF-filer mer tilgjengelige:

• Legge til koder for å styre leserekkefølgen og forbedre navigeringen
  • Kontrollere og justere leserekkefølgen for sider eller tekstkolonner
  • Validere standardkompatible PDF-dokumenter, kontrollere for potensielle problemer med tilgjengelighet og justere filer slik at de oppfyller tilgjengelighetsstandarder
  • Dra nytte av forbedrede verktøy for å støtte oppretting av PDF-dokumenter som oppfyller WCAG 2.0- og PDF/UA-standarden
  • Bruke den veiledende handlingen Gjør tilgjengelig for enklere å klargjøre, kontrollere og reparere standardkompatible, tilgjengelige PDF-filer

Finn ut mer på Adobes ressurssenter for tilgjengelighet.

Samsvarer Acrobat DC med tilgjengelighetsforskrifter, for eksempel paragraf 508 (myndighetene i USA)?

Adobe har som mål å arbeide for tilgjengelighet og ønsker å løse dette i sine produkter og tjenester. Paragraf 508 (myndighetene i USA) ble opprettet for å fjerne hindringer i informasjonsteknologi, gjøre tilgjengelig nye muligheter for personer med funksjonshemninger og oppmuntre til utvikling av teknologier som bidrar til å oppnå disse målene. Adobe Acrobat DC-funksjoner som støtter tilgjengelighet for person er med funksjonshemninger, vises i Adobe Acrobat Voluntary Product Accessibility Templates (VPAT).