Acrobat og kompatibilitet med nye Mac OS 10.11 El Capitan

I høstutgivelsen av Acrobat 11 og DC har vi gjort begge versjonene kompatible med Mac OS El Capitan.

Nedenfor finner du noen kjente problemer med operativsystemet

Kjente problemer

• Problem: Får ikke lagt til delingspunktkobling med WPAD (Web-Proxy Auto Discovery) eller WPAD+PAC (Proxy Auto Configuration) [4067734]
  • Problem: Acrobat går ut av fullskjermsmodus og minimeres/skjules når brukeren utfører File -> Revert (Fil -> Reverser) etter å ha gjort visse endringer[4044395]