Acrobat Pro DC

Systemkrav

Disse systemkravene gjelder for Adobe Acrobat Pro DC-programvare (v2015). Siden systemkravene endres for hver programvareoppdatering, kan du se Produktmerknader for din programvareversjon for den nyeste informasjonen om operativsystemer og nettlesere som støttes.

Windows

• 1,5 GHz eller raskere prosessor
  • Microsoft Windows Server 2008 R2 (64-biters), 2012 (64-biters) eller 2012 R2 (64-biters); Windows 7 (32- og 64-biters), Windows 8, 8.1 (32- og 64-biters) eller Windows 10 (32- og 64-biters)
  • 1 GB RAM
  • 4,5GB tilgjengelig diskplass
  • Skjermoppløsning på 1 024 x 768 punkter
  • Internet Explorer 8, 9, 10 eller 11; Firefox (ESR)
  • Videomaskinvareakselerasjon (valgfritt)

Mac OS

• Intel-prosessor
  • Mac OS X v10.9, 10.10, 10.11* eller 10.12
  • Safari 7 eller 8 (plugin-modul for nettleser for Safari støttes bare på 64-biters Intel-prosessor)
  • 1 GB RAM
  • 2,75 GB tilgjengelig diskplass
  • Skjermoppløsning på 1 024 x 768 punkter

10.11-støtte – se dokumentet med kjente problemer for mer informasjon.

Apper for mobile enheter* *

Det er valgfritt å arbeide med disse gratisappene for mobile enheter.

Nettleser* *

Disse kravene gjelder for Acrobat Pro DC-abonnementet, og gjelder i tillegg til kravene som er angitt ovenfor.

• Microsoft Windows 10 med Internet Explorer 11, Firefox eller Chrome
  • Microsoft Windows 8 med Internet Explorer 10 eller nyere, Firefox eller Chrome
  • Microsoft Windows 7 med Internet Explorer 8 eller nyere, Firefox eller Chrome
  • Microsoft Windows Vista med Internet Explorer 8 eller 9, Firefox eller Chrome
  • Mac OS X v10.9 eller nyere med Safari 7 eller nyere, Firefox eller Chrome

* *  Send til signering-verktøyet, som er tilgjengelig med Acrobat Pro DC-abonnementer, bygger på skytjenester som leveres av Adobe Sign og som har unike krav til nettleser. Vis krav.

Språkversjoner

Acrobat DC-skrivebordsappen er tilgjengelig på følgende språk:

Engelsk

Fransk

Tysk

Japansk

Italiensk

Spansk

Nederlandsk

Portugisisk (brasiliansk)

Svensk

Dansk

Finsk

Norsk

Kinesisk (forenklet)

Kinesisk (tradisjonell)

Koreansk

Tsjekkisk

Polsk

Russisk

Tyrkisk

Ungarsk

Ukrainsk

Slovakisk

Slovensk

Nordafrikansk (fransk)

Midtøsten (hebraisk) §

Midtøsten (arabisk) §

Bare tilgjengelig for Windows.

Den nordafrikanske (fransk) versjonen har et fransk brukergrensesnitt i appen, med støtte for høyre-mot-venstre-språk som er aktivert som standard for arabisk/hebraisk.

§ For arabisk og hebraisk er appens brukergrensesnitt engelsk, og støtte for høyre-mot-venstre-språk er aktivert som standard for arabisk/hebraisk.

Acrobat Reader-appen for mobile enheter er tilgjengelig på alle språken ovenfor med unntak av ungarsk, nordafrikansk (fransk), slovakisk, slovensk og ukrainsk. Det er ikke støtte for høyre-mot-venstre-språk.

Appen for nettleserbaserte PDF-tjenester er tilgjengelig på disse språkene: engelsk, brasiliansk portugisisk, dansk, finsk, fransk, tysk, italiensk, japansk, norsk, spansk og svensk.

Tilgjengelige språk varierer når du arbeider med funksjoner som støttes av Adobe Document Cloud-tjenester. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Språknivåer for Document Cloud.

Adobes nettjenester er bare tilgjengelig for brukere som er 13 år eller eldre, og krever godtakelse av tilleggsvilkår og Adobes personvernpolicy. Nettjenester er ikke tilgjengelig i alle land eller på alle språk, krever kanskje brukerregistrering og kan avsluttes eller endres helt eller delvis uten varsel. Det kan påløpe tilleggsgebyrer eller abonnementsutgifter.

Merk:

Adobes nettjenester er bare tilgjengelig for brukere som er 13 år eller eldre, og krever godtakelse av tilleggsvilkår og Adobes retningslinjer for personvern. Nettjenester er ikke tilgjengelig i alle land eller på alle språk, krever kanskje brukerregistrering og kan avsluttes eller endres helt eller delvis uten varsel. Det kan påløpe tilleggsgebyrer eller abonnementsutgifter.

Acrobat Standard DC

Systemkrav

Disse systemkravene gjelder for Adobe Acrobat Standard DC-programvare (v2015). Siden systemkravene endres for hver programvareoppdatering, kan du se Produktmerknader for din programvareversjon for den nyeste informasjonen om operativsystemer og nettlesere som støttes.

Windows

• 1,5 GHz eller raskere prosessor
  • Microsoft Windows Server 2008 R2 (64-biters), 2012 (64-biters) eller 2012 R2 (64-biters); Windows 7 (32- og 64-biters), Windows 8, 8.1 (32- og 64-biters) eller Windows 10 (32- og 64-biters)
  • 1 GB RAM
  • 4,5GB tilgjengelig diskplass
  • Skjermoppløsning på 1 024 x 768 punkter
  • Internet Explorer 8, 9, 10 eller 11; Firefox (ESR)
  • Videomaskinvareakselerasjon (valgfritt)

Apper for mobile enheter*

Det er valgfritt å arbeide med disse gratisappene for mobile enheter.

Nettleser*

Disse kravene gjelder for Acrobat Standard DC-abonnementet, og gjelder i tillegg til kravene som er angitt ovenfor.

• Microsoft Windows 10 med Internet Explorer 11, Firefox eller Chrome
  • Microsoft Windows 8 med Internet Explorer 10 eller nyere, Firefox eller Chrome
  • Microsoft Windows 7 med Internet Explorer 8 eller nyere, Firefox eller Chrome
  • Microsoft Windows Vista med Internet Explorer 8 eller 9, Firefox eller Chrome

* Send til signering-verktøyet, som følger med Acrobat Standard DC-abonnementer, har unike krav til nettleser. Vis krav.

Språkversjoner

Acrobat DC-skrivebordsappen er tilgjengelig på følgende språk:

Engelsk

Fransk

Tysk

Japansk

Italiensk

Spansk

Nederlandsk

Portugisisk (brasiliansk)

Svensk

Dansk

Finsk

Norsk

Kinesisk (forenklet)

Kinesisk (tradisjonell)

Koreansk

Tsjekkisk

Polsk

Russisk

Tyrkisk

Ungarsk

Ukrainsk

Slovakisk

Slovensk

Nordafrikansk (fransk)

Midtøsten (hebraisk) §

Midtøsten (arabisk) §

Bare tilgjengelig for Windows.

Den nordafrikanske (fransk) versjonen har et fransk brukergrensesnitt i appen, med støtte for høyre-mot-venstre-språk som er aktivert som standard for arabisk/hebraisk.

§ For arabisk og hebraisk er appens brukergrensesnitt engelsk, og støtte for høyre-mot-venstre-språk er aktivert som standard for arabisk/hebraisk.

Acrobat Reader-appen for mobile enheter er tilgjengelig på alle språken ovenfor med unntak av ungarsk, nordafrikansk (fransk), slovakisk, slovensk og ukrainsk. Det er ikke støtte for høyre-mot-venstre-språk.

Appen for nettleserbaserte PDF-tjenester er tilgjengelig på disse språkene: engelsk, brasiliansk portugisisk, dansk, finsk, fransk, tysk, italiensk, japansk, norsk, spansk og svensk.

Tilgjengelige språk varierer når du arbeider med funksjoner som støttes av Adobe Document Cloud-tjenester. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Språknivåer for Document Cloud.

Merk:

Adobes nettjenester er bare tilgjengelig for brukere som er 13 år eller eldre, og krever godtakelse av tilleggsvilkår og Adobes retningslinjer for personvern. Nettjenester er ikke tilgjengelig i alle land eller på alle språk, krever kanskje brukerregistrering og kan avsluttes eller endres helt eller delvis uten varsel. Det kan påløpe tilleggsgebyrer eller abonnementsutgifter.

Adobe Acrobat Pro DC
Adobe Acrobat Standard DC

Hva som dekkes

Systemkrav

Språkversjoner

Systemkrav

Disse systemkravene gjelder for Adobe Acrobat Pro DC-programvare (v2015). Siden systemkravene endres for hver programvareoppdatering, kan du se Produktmerknader for din programvareversjon for den nyeste informasjonen om operativsystemer og nettlesere som støttes.

Windows

• 1,5 GHz eller raskere prosessor
  • Microsoft Windows Server 2008 R2 (64-biters), 2012 (64-biters) eller 2012 R2 (64-biters); Windows 7 (32- og 64-biters), Windows 8, 8.1 (32- og 64-biters) eller Windows 10 (32- og 64-biters)
  • 1 GB RAM
  • 4,5 GB tilgjengelig diskplass
  • Skjermoppløsning på 1 024 x 768 punkter
  • Internet Explorer 8, 9, 10 eller 11; Firefox (ESR)
  • Videomaskinvareakselerasjon (valgfritt)

Mac OS

• Intel-prosessor
  • Mac OS X v10.9, 10.10 eller 10.11*
  • Safari 7 eller 8 (plugin-modul for nettleser for Safari støttes bare på 64-biters Intel-prosessor)
  • 1 GB RAM
  • 2,75 GB tilgjengelig diskplass
  • Skjermoppløsning på 1 024 x 768 punkter

10.11-støtte – se Dokument med kjente problemer for mer informasjon.

Apper for mobile enheter* *

Det er valgfritt å arbeide med disse gratisappene for mobile enheter.

Nettleser* *

Disse kravene gjelder for Acrobat Pro DC-abonnementet, og gjelder i tillegg til kravene som er angitt ovenfor.

• Microsoft Windows 10 med Internet Explorer 11, Firefox eller Chrome
  • Microsoft Windows 8 med Internet Explorer 10 eller nyere, Firefox eller Chrome
  • Microsoft Windows 7 med Internet Explorer 8 eller nyere, Firefox eller Chrome
  • Microsoft Windows Vista med Internet Explorer 8 eller 9, Firefox eller Chrome
  • Mac OS X v10.9 eller nyere med Safari 7 eller nyere, Firefox eller Chrome

* *  Send til signering-verktøyet, som er tilgjengelig med Acrobat Pro DC-abonnementer, bygger på skytjenester som leveres av Adobe Sign og som har unike krav til nettleser. Vis krav.

Språkversjoner

Acrobat DC-skrivebordsappen er tilgjengelig på følgende språk:

Engelsk

Fransk

Tysk

Japansk

Italiensk

Spansk

Nederlandsk

Portugisisk (brasiliansk)

Svensk

Dansk

Finsk

Norsk

Kinesisk (forenklet)

Kinesisk (tradisjonell)

Koreansk

Tsjekkisk

Polsk

Russisk

Tyrkisk

Ungarsk

Ukrainsk

Slovakisk

Slovensk

Nordafrikansk (fransk)

Midtøsten (hebraisk) §

Midtøsten (arabisk) §

Bare tilgjengelig for Windows.

Den nordafrikanske (fransk) versjonen har et fransk brukergrensesnitt i appen, med støtte for høyre-mot-venstre-språk som er aktivert som standard for arabisk/hebraisk.

§ For arabisk og hebraisk er appens brukergrensesnitt engelsk, og støtte for høyre-mot-venstre-språk er aktivert som standard for arabisk/hebraisk.

Acrobat Reader-appen for mobile enheter er tilgjengelig på alle språken ovenfor med unntak av ungarsk, nordafrikansk (fransk), slovakisk, slovensk og ukrainsk. Det er ikke støtte for høyre-mot-venstre-språk.

Appen for nettleserbaserte PDF-tjenester er tilgjengelig på disse språkene: engelsk, brasiliansk portugisisk, dansk, finsk, fransk, tysk, italiensk, japansk, norsk, spansk og svensk.

Tilgjengelige språk varierer når du arbeider med funksjoner som støttes av Adobe Document Cloud-tjenester. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Språknivåer for Document Cloud.

Adobes nettjenester er bare tilgjengelig for brukere som er 13 år eller eldre, og krever godtakelse av tilleggsvilkår og Adobes personvernpolicy. Nettjenester er ikke tilgjengelig i alle land eller på alle språk, krever kanskje brukerregistrering og kan avsluttes eller endres helt eller delvis uten varsel. Det kan påløpe tilleggsgebyrer eller abonnementsutgifter.

Hva som dekkes

Systemkrav

Språkversjoner

Systemkrav

Disse systemkravene gjelder for Adobe Acrobat Standard DC-programvare (v2015). Siden systemkravene endres for hver programvareoppdatering, kan du se Produktmerknader for din programvareversjon for den nyeste informasjonen om operativsystemer og nettlesere som støttes.

Windows

• 1,5 GHz eller raskere prosessor
  • Microsoft Windows Server 2008 R2 (64-biters), 2012 (64-biters) eller 2012 R2 (64-biters); Windows 7 (32- og 64-biters), Windows 8, 8.1 (32- og 64-biters) eller Windows 10 (32- og 64-biters)
  • 1 GB RAM
  • 4,5 GB tilgjengelig diskplass
  • Skjermoppløsning på 1 024 x 768 punkter
  • Internet Explorer 8, 9, 10 eller 11; Firefox (ESR)
  • Videomaskinvareakselerasjon (valgfritt)

Apper for mobile enheter*

Det er valgfritt å arbeide med disse gratisappene for mobile enheter.

Nettleser*

Disse kravene gjelder for Acrobat Standard DC-abonnementet, og gjelder i tillegg til kravene som er angitt ovenfor.

• Microsoft Windows 10 med Internet Explorer 11, Firefox eller Chrome
  • Microsoft Windows 8 med Internet Explorer 10 eller nyere, Firefox eller Chrome
  • Microsoft Windows 7 med Internet Explorer 8 eller nyere, Firefox eller Chrome
  • Microsoft Windows Vista med Internet Explorer 8 eller 9, Firefox eller Chrome

* Send til signering-verktøyet, som følger med Acrobat Standard DC-abonnementer, har unike krav til nettleser. Vis krav.

Språkversjoner

Acrobat DC-skrivebordsappen er tilgjengelig på følgende språk:

Engelsk

Fransk

Tysk

Japansk

Italiensk

Spansk

Nederlandsk

Portugisisk (brasiliansk)

Svensk

Dansk

Finsk

Norsk

Kinesisk (forenklet)

Kinesisk (tradisjonell)

Koreansk

Tsjekkisk

Polsk

Russisk

Tyrkisk

Ungarsk

Ukrainsk

Slovakisk

Slovensk

Nordafrikansk (fransk)

Midtøsten (hebraisk) §

Midtøsten (arabisk) §

Den nordafrikanske (fransk) versjonen har et fransk brukergrensesnitt i appen, med støtte for høyre-mot-venstre-språk som er aktivert som standard for arabisk/hebraisk.

§ For arabisk og hebraisk er appens brukergrensesnitt engelsk, og støtte for høyre-mot-venstre-språk er aktivert som standard for arabisk/hebraisk.

Acrobat Reader-appen for mobile enheter er tilgjengelig på alle språken ovenfor med unntak av ungarsk, nordafrikansk (fransk), slovakisk, slovensk og ukrainsk. Det er ikke støtte for høyre-mot-venstre-språk.

Appen for nettleserbaserte PDF-tjenester er tilgjengelig på disse språkene: engelsk, brasiliansk portugisisk, dansk, finsk, fransk, tysk, italiensk, japansk, norsk, spansk og svensk.

Tilgjengelige språk varierer når du arbeider med funksjoner som støttes av Adobe Document Cloud-tjenester. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Språknivåer for Document Cloud.

Adobes nettjenester er bare tilgjengelig for brukere som er 13 år eller eldre, og krever godtakelse av tilleggsvilkår og Adobes personvernpolicy. Nettjenester er ikke tilgjengelig i alle land eller på alle språk, krever kanskje brukerregistrering og kan avsluttes eller endres helt eller delvis uten varsel. Det kan påløpe tilleggsgebyrer eller abonnementsutgifter.