Systemkrav for eldre versjoner: Systemkrav | Acrobat (XI, X, 9)

Windows

Acrobat Pro DC, Acrobat Standard DC

Krav
Prosessor Intel®- eller AMD-prosessor, 1,5 GHz eller raskere
Operativsystem Windows 10 (32- og 64-biters), Windows 8, 8.1 (32- og 64-biters), Windows 7 SP1 (32- og 64-biters) eller
Windows Server - 2008 R2 (64-biters), 2012 (64-biters), 2012 R2 (64-biterrs), 2016 (64-biters) eller 2019 (64-biters)
RAM 2 GB RAM
Plass på harddisken    4.5 GB tilgjengelig diskplass
Skjermoppløsning Skjermoppløsning på 1 024 x 768 punkter
Nettleser Internet Explorer 11; Firefox (ESR) (valgfritt), Chrome (valgfritt)
Grafikkort Videomaskinvareakselerasjon (valgfritt)

† Med Windows-oppdatering 2919355 installert.

macOS

Acrobat Pro DC (Acrobat Standard DC er ikke tilgjengelig for macOS)

Krav
Prosessor Intel-prosessor
Operativsystem macOS v10.13, macOS v10.14, macOS v10.15 eller macOS v11*
RAM 2 GB RAM
Plass på harddisken 2,75 GB tilgjengelig diskplass
Skjermoppløsning Skjermoppløsning på 1 024 x 768 punkter
Nettleser Safari 10.0 eller 11.0 (tillegg for nettleser for Safari støttes bare på 64-biters Intel-prosessor)

Merk: Versjoner før august 2019 av Acrobat DC-, Acrobat 2017- og Acrobat 2015-applikasjoner kan ikke lisensieres for macOS 10.15 Catalina eller senere versjoner. Adobe anbefaler kundene å oppdatere Acrobat DC, Acrobat 2017 eller Acrobat 2015 til nyeste versjon. Slik oppdaterer du fra programmet: På Hjelp-menyen velger du Se etter oppdateringer og følger instruksjonene på skjermen for å fullføre oppdateringsprosessen.

Apper for mobile enheter

Nettleser

Disse kravene gjelder for Acrobat Pro DC-abonnementet, og gjelder i tillegg til kravene som er angitt ovenfor.

• Microsoft Windows 10 med Internet Explorer 11, Firefox eller Chrome
  • Microsoft Windows 8 med Internet Explorer 10 eller nyere, Firefox eller Chrome
  • Microsoft Windows 7 med Internet Explorer 8 eller nyere, Firefox eller Chrome
  • Microsoft Windows Vista med Internet Explorer 8 eller 9, Firefox eller Chrome
  • macOS v10.12 eller nyere med Safari 10 eller nyere, Firefox eller Chrome

Merk: Send til signering-verktøyet, som er tilgjengelig med Acrobat Pro DC-abonnementer, bygger på skytjenester som leveres av Adobe Sign og som har unike krav til nettleser. Vis krav.

Språkversjoner

Acrobat Pro DC, Acrobat Standard DC

Acrobat DC-skrivebordsappen er tilgjengelig på følgende språk:

Engelsk

Fransk

Tysk

Japansk

Italiensk

Spansk

Nederlandsk

Portugisisk (brasiliansk)

Svensk

Dansk

Finsk

Norsk

Forenklet kinesisk

Tradisjonell kinesisk

Koreansk

Tsjekkisk

Polsk

Russisk

Tyrkisk

Ungarsk

Ukrainsk

Slovakisk

Slovensk

Nordafrikansk (fransk)

Midtøsten (hebraisk) §

Midtøsten (arabisk) §

Bare tilgjengelig for Windows.

Den nordafrikanske (fransk) versjonen har et fransk brukergrensesnitt i appen, med støtte for høyre-mot-venstre-språk som er aktivert som standard for arabisk/hebraisk.

§ For arabisk og hebraisk er appens brukergrensesnitt engelsk, og støtte for høyre-mot-venstre-språk er aktivert som standard for arabisk/hebraisk.

Acrobat Reader-appen for mobile enheter er tilgjengelig på alle språken ovenfor med unntak av ungarsk, nordafrikansk (fransk), slovakisk, slovensk og ukrainsk. Det er ikke støtte for høyre-mot-venstre-språk.

Nettleserbasert PDF-tjenesteapp er tilgjengelig på disse språkene: Engelsk, brasiliansk portugisisk, dansk, finsk, fransk, tysk, italiensk, japansk, norsk, spansk, svensk, nederlandsk, koreansk, tsjekkisk, polsk, tyrkisk, russisk, kinesisk forenklet og kinesisk tradisjonell.

Tilgjengelige språk varierer når du arbeider med funksjoner som støttes av Adobe Document Cloud-tjenester. Hvis du vil vite mer, kan du se Språknivåer for Document Cloud.

Merk:

Adobes nettjenester er bare tilgjengelig for brukere som er 13 år eller eldre, og krever godtakelse av tilleggsvilkår og Adobes retningslinjer for personvern. Nettbaserte tjenester er ikke tilgjengelig i alle land eller på alle språk, kan kreve brukerregistrering og kan endres eller avvikles uten varsel. Det kan påløpe tilleggsgebyrer eller abonnementsutgifter.