Felkod P1 under installationen av Acrobat DC

Felkod P1 under installationen av Acrobat DC, installationen misslyckades

När du installerar Acrobat DC, misslyckas installationen med följande felmeddelande: Ett okänt fel har inträffat. (Felkod: P1).

Felkod P1 under installationen av Acrobat DC

Lösning

Prova lösningarna i följande dokument: Det gick inte att installera Creative Cloud-datorprogrammet.

Avbryt när Creative Cloud-datorprogrammet har installerats. Försök nu att installera Acrobat DC via programpanelen i datorprogrammet.