Lär dig vad du ska göra när Adobe Creative Cloud-datorprogram inte installeras eller uppdateras.

Varför installeras eller uppdateras Adobe Creative Cloud-datorprogram inte?

Creative Cloud-skrivbordsprogram kan inte installeras eller uppdateras på grund av ett eller båda av följande:

• Dina Creative Cloud- eller Creative Suite-program har blivit skadade.
  • Din enhet kan inte ansluta till Adobes servrar.

Prova lösningarna nedan om du fick något av följande felmeddelande eller -koder när du installerade eller uppdaterade Creative Cloud-datorprogram:

• Creative Cloud kunde inte installeras.
  • Creative Cloud kunde inte uppdateras
  • Felkod 1
  • Felkod P1
  • Felkod 50
  • Felkod P50
  • Felkod 1001
  • Felkod 1002

Misslyckades med att uppdatera felet
Fel 1001

Så här åtgärdar man felet ”Creative Cloud-skrivbordsprogram gick inte att installera”

Prova följande lösningar i ordningsföljd. Avbryt när datorprogrammet Creative Cloud har installerats.

Avinstallera skrivbordsprogrammet Creative Cloud och installera om det.

1. Avinstallera datorprogrammet Creative Cloud.

2. Hämta och installera Creative Cloud-datorprogram. För mer information, se Hämta Creative Cloud-datorprogrammet.

Kör rensningsverktyget för Adobe CC.

1. Ta bort den aktuella installationen av skrivbordsprogrammet Creative Cloud med rensningsverktyget för Creative Cloud. Gå till Kör rensningsverktyget för CC.

2. I rensningsverktyget för CC väljer du alternativ 3: CC Program, Creative Cloud- och CS6-produkter. Välj sedan alternativ 1: Skrivbordsprogrammet Adobe Creative Cloud.

3. Byt namn på följande OOBE-mappar till OOBE.old:

Windows

• \Program (x86)\Delade filer\Adobe\OOBE
    • \Användare\AppData\Lokal\Adobe\OOBE

macOS

/Bibliotek/Programsupport/Adobe/OOBE

4. Hämta och återinstallera Creative Cloud-datorprogram.

Installera om Creative Cloud-skrivbordsprogram genom att använda ett administratörskonto.

Skapa ett nytt lokalt användarkonto med administratörsbehörighet och logga in med det kontot. Hämta och installera sedan om skrivbordsprogrammet Creative Cloud.