Begränsningar med Canons Raw Burst-läge i Camera Raw och Lightroom

Adobe Camera Raw och Adobe Photoshop Lightroom erbjuder standardstöd för alla Canon-kameror som finns i listan över kameror som stöds. Observera att Canon Digital Photo Professional-program krävs om du vill dra nytta av Canon-funktionen Raw Burst-läge som är tillgänglig i vissa Canon-kameror.

Förbehandlar Canon CR3 Raw Burst-lägesbildrullar (bilder tagna i snabb följd) före import

1. Öppna bildrullen från Raw Burst-läget med Raw Bursts bildverktyg i Canon Digital Photo Professional.

2. Spara en eller flera enskilda bilder från rullen.

3. Du kan nu importera eller öppna den resulterande CR3-filen i Adobe Camera Raw eller Lightroom.

Obs!

Filer från bildrullar från Canon CR3 Raw Burst-läge kan inte läsas av Adobe Camera Raw eller Lightroom.