Följ anvisningarna nedan för att komma igång med Captivate Prime

Hämta och installera

laptop-download

Klicka på Hämta nedan för att börja hämtning av Captivate Prime. Logga in och installera genom att följa instruktionerna på skärmen. (Oroa dig inte om du kommer till sidan för den kostnadsfria provperioden. Du kan hämta din prenumerationsversion när du har loggat in.)

Hjälp med ditt medlemskap

Har du glömt ditt Adobe ID eller lösenord?

Ditt Adobe ID är den e-postadress du använde första gången du skaffade en provversion eller köpte ett Adobe-program eller -medlemskap. Hitta lösningar på vanliga problem med Adobe ID och inloggning

Vill du skaffa en testversion av Captivate Prime?

Skapa ett Adobe ID för att hämta en testversion av Captivate Prime. Mer information finns i Hantera Adobe ID. Du kan logga in till Captivate Prime med ditt Adobe ID och starta testversionen.

Vill du veta mer om hur du hanterar fakturering av Captivate Prime-kontot?

Administratörer kan hantera fakturering av konton. Mer information finns i Fakturahantering.