Erbjuds utbildningsrabatter för Creative Cloud till studerande och lärare?

Ja, studerande- och lärarrabatter erbjuds enskilda lärare, studerande och anställda för användning på privata datorer. Mer information finns i Creative Cloud for students and teachers.

Hur vet jag om jag är berättigad?

Se sidan Inköp för studerande för att ta reda på om du är berättigad till studeranderabatt.

Se sidan Inköp för lärare för att ta reda på om du är berättigad till lärarrabatt.

Se sidan Inköp för administratörer för berättigandeinformation för institutioner.

Hur länge gäller kampanjpriset?

Kampanjpriser gäller under avtalets giltighetstid när du registrerar dig, vanligtvis ett år. Efter denna tid kan priset stiga. Se den här sidan för ytterligare information: http://www.adobe.com/se/offer-terms/edu_puf_promo.html.

Hur intygar jag min behörighet?

Gäller studerande- och lärarrabatten alla medlemsplaner?

Nej. Rabatten gäller endast Photography-planen och planen Creative Cloud Alla program. Mer information om planinformation finns på https://creative.adobe.com/plans.

Var kan jag läsa mer om medlemsplaner och rabatter för studerande och lärare?

Omfattar studerande- och lärarplaner mobilappar?

Ja, i de flesta studerande- och lärarplaner ingår tillgång till mobilappar.

Obs! I vissa planer för studerande eller lärare som köpts via Kivuto ingår inte tillgång till Lightroom på mobila enheter. Mer information finns i den här artikeln: https://helpx.adobe.com/se/lightroom/kb/lightroom-mobile-available-education-memberships.html.