I Creative Cloud for teams har vi samlat de allra senaste Creative Cloud-datorprogrammen och uppdateringar och uppgraderingar direkt när de blir tillgängliga, plus alla tjänster och företagsfunktioner teamet behöver för att utföra sitt arbete och samarbeta med kolleger.

Besök sidan Creative Cloud for business om du vill ha mer information.

Om du redan köpt Creative Cloud for teams och har frågor om licenshantering, distribution eller teknisk support kan du gå till hjälpsidan för Creative Cloud for teams-administratörer. Om du har frågor om produktens användning kan du gå till hjälpsidan för Creative Cloud for teams-användare.

Hur köper jag Creative Cloud for teams?

Du kan köpa Creative Cloud for teams direkt från Adobe. Du kan även köpa från en auktoriserad Adobe-återförsäljare. Hitta en i din region.

Erbjuder Adobe volymrabatt för Creative Cloud for teams?

Kunder som köper via återförsäljare eller via Adobes telefonförsäljare måste göra det genom Value Incentive Plan (VIP), Adobes prenumerationslicensieringsprogram. Med VIP Select-programmet ges volymrabatt till medlemmar som köper minst 10 licenser. Genom VIP Select blir medlemmar berättigade till förmåner som exempelvis rabatter. Kontakta din Adobe-representant eller återförsäljarpartner om du vill ha mer information.

Vad är skillnaden mellan enskilda planer, teamplaner och enterpriseplaner?

I Creative Cloud for teams-planen ingår allt i Creative Cloud plus centraliserad administration, flexibel distribution, funktioner för förbättrat samarbete och support i företagsklass.

Administration

Onlineköp och licenshanteringskonsol, enkel tilldelning och överföring av licenser utan kostnad, tillägg av licenser och spårning av användning.

Distribution

Distribuera alla program eller en anpassad delmängd. Administratörer kan även blockera tjänster och onlinelagring i företagsnätverk.

Förbättrat samarbete

Gemensamma Adobe Stock-bilder – alla teammedlemmar kan enkelt licensiera, få åtkomst till och hantera bilder i en delad Adobe Stock-prenumeration. (Köp av Adobe Stock-plan med CCT krävs.)

Support

It-support dygnet runt alla dagar, och exklusiv tillgång till Adobes experter inom webb, foto, video och digital publicering via personlig service (2 tillfällen per år och person). Värderas till 200 USD per person.

Enterprise-planen har ytterligare licens- och distributionsalternativ, avancerade säkerhetsfunktioner och support i storföretagsklass.

Se produktjämförelsetabellen för mer information.

Medlemmar i min organisation har redan enskilda Creative Cloud-medlemskap. Kan jag växla dem till Creative Cloud for teams?

Ja, användare med enskilt Creative Cloud-medlemskap kan uppgradera till Creative Cloud for teams utan avgift. Kontakta Kundsupport för att få hjälp med det. Var beredd att uppge:
• Adobe ID för den primära administratören för teammedlemskapet
• Den primära administratörens Adobe ID
• Adobe ID:n för de individuella medlemskap som ska uppgraderas till teammedlemskap

Vilka Creative Cloud-datorprogram erbjuds som fristående program?

Följande program är tillgängliga som fristående program:

• Photoshop CC
  • Illustrator CC
  • InDesign CC
  • Adobe Muse CC
  • Dreamweaver CC
  • Animate CC
  • Adobe Premiere Pro CC
  • After Effects CC
  • Adobe Audition CC
  • InCopy CC

Även om medlemskap omfattar åtkomst till bara ett enda program, så får du under en begränsad tid även åtkomst till alla andra CC-program som kostnadsfria testversioner.

Creative Cloud for teams erbjuds inte i mitt land. När blir det tillgängligt?

Det är vår avsikt att göra Creative Cloud så lättillgängligt som möjligt. Se den senaste listan med länder där Creative Cloud for teams är tillgängligt.

Måste jag vara ansluten till internet för att använda mina datorprogram?

Nej. Du behöver bara ansluta till Internet en gång på 99 dagar för att bekräfta ditt medlemskap.

Min organisation vill blockera åtkomst till vissa tjänster, exempelvis lagrings- och communityfunktioner som erbjuds via Creative Cloud. Är detta möjligt?

Om du vill ha möjlighet att aktivera/inaktivera vissa tjänster kan ett Creative Cloud for enterprise-medlemskap vara ett bättre alternativ. Gå till sidan för Creative Cloud for enterprise om du vill veta mer.

Kan jag blockera användare från att använda Creative Cloud for teams-lagring?

Det går inte att centralt inaktivera åtkomst till Creative Cloud-lagring. Varje slutanvändare som har åtkomst till webben via en webbläsare kan lagra sina filer i molnet. Om användaren sitter i ett företagsnätverk och använder en företagsadministrerad dator kan man dock blockera följande nätverksanrop via företagets brandvägg, vilket blockerar möjligheten till molnlagring medan man arbetar i nätverket:
• https://creative.adobe.com/api/assetso
• https://creative.adobe.com/api/collectionso
• https://creative.adobe.com/api/shareo
• https://creative.adobe.com/files—port 443

Se även: