Med Creative Cloud for teams får du tillgång till de senaste kreativa datorprogrammen direkt när de släpps, samt de samarbetsverktyg och tjänster du behöver för att lyckas med dina arbeten.

Som administratör kan du snabbt distribuera licenser via Admin Console för Creative Cloud for teams. Du kan ta bort och tilldela licenser efter behov, få avancerad teknisk support via telefon dygnet runt och köpa ytterligare licenser till det pris som gäller vid årsdatumet för ditt ursprungliga köp.

Besök sidan Creative Cloud for teams IT om du vill ha mer information.

Letar du efter företagsanpassade funktioner? Mer information finns på sidan Creative Cloud for enterprise.

Köp

Välj Fristående program-planer, Alla program-planer eller välj en kombination som passar ditt teams behov.

Med Creative Cloud for teams kan alla medlemmar i teamet använda en av två olika planer. För teammedlemmar som behöver flera olika Creative Cloud-program och -tjänster, 100 GB lagringsutrymme och tillgång till sessioner med experter passar Alla program bäst. För teammedlemmar som bara behöver ett Creative Cloud-program, t.ex. Photoshop CC, och 20 GB lagringsutrymme är Fristående program lämplig.

Oavsett vilken plan varje enskild medlem behöver kan du komma igång med ert teamarbete med Creative Cloud for teams. Du kan skaffa alla planer du behöver med ett enda köp. Din teamadministratör får även tillgång till den lättanvända Admin Console som används för att köpa, distribuera och hantera alla licenser för teamet eller organisationen – allt sköts inom ramen för ett enda medlemskapsavtal.

Ditt team kan även ha flera administratörer. Vi rekommenderas att en IT-administratör utses för den initiala distributionen och att en annan administratör utses inom det kreativa teamet för den löpande hanteringen. Administratörer kan enkelt lägga till nya användare eller omfördela befintliga licenser, allt eftersom teamet utvecklas och dess behov ändras.

Om du vill ha verktyg och support i företagsklass kan du flytta användare från individuella planer till Creative Cloud for teams.

I ett medlemskap i Creative Cloud for teams ingår allt i ett individuellt Creative Cloud-medlemskap och även administrationsverktyg för centraliserade köp och hantering av licenser. Teammedlemmar med en Alla program-plan får även utökat lagringsutrymme – från 20 GB till 100 GB – och möjlighet att ha två expertsessioner per år.

Individuella Creative Cloud-medlemskap kan uppgraderas till Creative Cloud for teams utan avgift.

Kontakta Kundtjänst för att få hjälp med det. Var beredd att uppge:
• Adobe ID för den primära administratören för teammedlemskapet
• Den primära administratörens Adobe ID
• Adobe ID:n för de individuella medlemskap som ska uppgraderas till teammedlemskap

Har du fler frågor?

Gå till Frågor och svar om Creative Cloud for teams.

Distribution

När du har köpt Creative Cloud (antingen via Adobe.com, telefon eller från någon av Adobes återförsäljare) loggar du in på Admin Console i Creative Cloud och följer de enkla instruktionerna för att komma igång eller tar hjälp av en video som visar hur du kommer igång.

Du har följande alternativ för distribution:

• Ge teammedlemmarna möjlighet att själva installera sina licenser genom att bjuda in dem till din Creative Cloud for teams-plan. Du gör det genom att lägga till deras e-postadresser på Creative Cloud Admin Console. De får en e-postinbjudan om att skapa ett Adobe ID. När deras ID:n har skapats länkas de till teamplanen och teammedlemmarna kan hämta och installera de Creative Cloud-program de blivit tilldelade.

• Distribuera med Adobe Creative Cloud Packager. Creative Cloud Packager gör det enkelt för dig att skapa paket som innehåller Adobe Creative Cloud-produkter och uppdateringar. Dessa paket kan sedan distribueras till klientdatorerna i din organisation. Du kan hämta Creative Cloud Packager och få åtkomst till dokumentation från distributionsverktygspanelen på Admin Console.

Som IT-administratör har du tillgång till avancerad teknisk support dygnet runt alla dagar. Om du har tekniska frågor är du välkommen att kontakta oss.

Hantera

I Creative Cloud for teams finns administrationsverktyg som gör det enkelt för team och företag att hantera och skalanpassa sin programvaruinvestering. I Admin Console kan du centralt hantera licenser, tilldela, lägga till, omfördela platser och mycket annat.

En annan stor fördel är att team kan ha så många administratörer som de vill. Vi rekommenderar att minst en sekundär administratör till kontot utses, så att hantering och distribution inom teamet alltid kan fungera smidigt. Mer information finns i Hantera ditt medlemskap i Creative Cloud for teams.

Om din Creative Cloud for teams-plan omfattar Adobe Stock kan du tilldela Adobe Stock-prenumerationer till en teammedlem, flera teammedlemmar eller till alla teammedlemmar. Mer information finns i Hantera ditt Stock-medlemskap.

Få hjälp

Creative Cloud for teams-administratörer har tillgång till avancerad teknisk support via telefon, livechatt och forum. Kom igång.

Creative Cloud for teams-användare har även tillgång till Creative Cloud-supportsjälvstudiekurser och personliga sessioner med experter inom fotografi, video, trycksaker och digital publicering. Boka in en session med en expert nu.

När du har köpt Creative Cloud (antingen via Adobe.com
, telefon eller från någon av Adobes återförsäljare)
loggar du in på Admin Console i Creative Cloud och följer de enkla
instruktionerna för att komma igång.

Du har två alternativ för distribution:

Det första alternativet är att bjuda in dina gruppmedlemmar till din
Creative Cloud for teams-plan. Du gör det genom att lägga till deras e-postadresser på
Creative Cloud Admin
Console. De får en e-postinbjudan om att skapa ett Adobe ID. När deras
ID:n har skapats länkas de till teamplanen och teammedlemmarna kan
hämta och installera de Creative Cloud-program de blivit tilldelade.

Det andra alternativet är att distribuera med Adobe Creative
Cloud Packager. Med Creative Cloud Packager är det enkelt att skapa
paket som innehåller Adobe Creative Cloud-produkter och uppdateringar. Dessa paket
kan sedan distribueras till klientdatorerna i din organisation. Du kan
hämta Creative Cloud Packager och få åtkomst till dokumentation från
distributionsverktygspanelen på Admin
Console

Som IT-administratör har du tillgång till avancerad
teknisk support dygnet runt alla dagar. Om du har övriga frågor är du välkommen att kontakta oss