Radera Adobe Application Manager och installera Adobe Creative Clouds skrivbordsapp.

När du hämtar och installerar en Adobe Creative Cloud-app, hämtas och installeras Creative Cloud-skrivbordsappen för hantering av dina Creative Cloud-appar. På äldre operativsystem behandlades dessa processer av Adobe Application Manager (AAM) som ersattes av Creative Clouds skrivbordsapp.

Om du använder Mac OS X 10.7, Windows 7 eller senare, och fortfarande har AAM på datorn, uppdateras AAM automatiskt till Creative Clouds skrivbordsapp när du blir en Creative Cloud-medlem och hämtar en app.

Problem

AAM uppdateras inte automatiskt till Creative Clouds skrivbordsapp eller du får följande fel: ”Webbläsaren vet inte hur du öppnar den här adressen, eftersom protokollet (AAM) inte är kopplad till något program.”

Lösningar

Prova följande lösningar i ordning.

Obs!

En äldre version av AAM (version 7.0.0.414) uppdateras inte automatiskt till Creative Clouds skrivbordsapp.

Lösning 1: Återställ webbläsarens plug-ins.

Mac OS X 10.7 och senare

1. Ta bort AdobeAAMDetect.plugin från HD Bibliotek/internetPlugins.

2. Starta om webbläsaren.

3. Logga in med dittAdobe IDoch lösenord och hämta Creative Clouds skrivbordsapp.

Windows 7 och 8

1. Navigera till följande plats i Windows och byt namn på OOBE till ExplorerOOBE_old.

• Windows 7 och 8-bitar (32 bitars): \Program (x86)\Delade filer\Adobe
    • Windows 7 och 8-bitar (64 bitars): \Program\Delade filer\Adobe
  2. Starta om webbläsaren.

3. Logga in med dittAdobe IDoch lösenord och hämta Creative Clouds skrivbordsapp.

Lösning 2: Installera om datorprogrammet Creative Cloud med hjälp av rensningsverktyget för Adobe Creative Cloud.

Windows

1. Klicka påStart > Kontrollpanel.

2. Dubbelklicka på Program och funktioner markeraAdobe Creative Cloudoch klicka påAvinstallera.

3. Följ anvisningarna på skärmen.

4. Följ anvisningarna efter du klickat på Adobe Cleaner Tool länken för att ta bort Creative Clouds skrivbordsapp.

5. För att hämta och installera går du till Creative Clouds skrivbordsapp.

Mac OS

1. Gå till[Hårddisk] > Applicationer > Verktyg > Adobe Installers.

2. Dubbelklicka på Installera Adobe Creative Cloud ikonen.

3. Följ anvisningarna på skärmen.

4. Följ anvisningarna efter du klickat på Adobe Cleaner Tool länken för att ta bort Creative Clouds skrivbordsapp.

5. För att hämta och installera går du till Creative Clouds skrivbordsapp.

Lösning 3: Prova en annan webbläsare.

Om du fortfarande har problem, upprepa lösningarna ovanför i en annan webbläsare.