Använd Adobe Document Cloud när du vill lagra, söka efter och visa filer i molnet. När du sparar filer i molnet, kan du komma åt dem från praktiskt taget vilken enhet som helst. Document Cloud-tjänsterna integreras också med Acrobat DC, Acrobat Reader DC och mobilappen Acrobat DC.

1. Logga in på Adobe Document Cloud på https://documentcloud.adobe.com med ditt Adobe ID och lösenord eller med ditt sociala mediekonto (Facebook eller Google).

Logga in på Adobe Document Cloud
  2. Document Clouds hemsida visas. Välj en tjänst för att utföra den önskade åtgärden.

Document Clouds hemsida