Använd Adobe Document Cloud när du vill lagra, söka efter och visa filer i molnet. När du sparar filer i molnet, kan du komma åt dem från praktiskt taget vilken enhet som helst. Document Cloud-tjänsterna integreras också med Acrobat DC, Acrobat Reader DC och mobilappen Acrobat DC.

1. Ange ditt Adobe ID och lösenord och klicka på Logga in.

2. Hemsidan i Document Cloud visas. Välj en tjänst eller åtgärd på sidan om du vill visa motsvarande sida och alternativen.

Document Clouds hemsida