Felsökning och hjälp

Hämta Acrobat Pro DC eller Standard DC från hämtningswebbplatsen för Adobe-program. Du måste logga in med ditt Adobe-ID och lösenord för att slutföra nedladdningen. För installationsanvisningar, se Ladda ned och installera en Adobe Acrobat DC-prenumeration.

Lär dig hur man löser hämtaproblem för Acrobat.

Ja! Hämta en testversion av Acrobat från webbplatsen för testversion av Acrobat Pro DC. Du måste logga in med ett Adobe-ID och lösenord för att hämta en testversion. För detaljerade anvisningar, se Ladda ned och installera testversionen Adobe Acrobat Pro DC.

Läs dessa enkla lösningar till vanliga problem med Adobe-ID och inloggning för att återfå åtkomsten till ditt konto.

Du kan installera Acrobat på högst två datorer. Om du vill installera programmet på en tredje dator måste du logga ut på en av dina tidigare datorer. Välj Hjälp > Logga in/Logga ut. Om du vill veta mer kan du gå till Installera och använd Acrobat DC på en ny dator.

Logga in på Adobe-kontosidan med ditt Adobe ID och lösenord. Där klickar du på fliken Säkerhet och sekretess och sedan på Ändra under Lösenord. Har du glömt lösenordet? Lär dig hur du kan återställa och ändra det.

Det är enkelt att uppgradera din testversion till ett betalt medlemskap. Följ dessa stegvisa instruktioner för att uppgradera och påbörja ditt medlemskap.

Lär dig känna Acrobat DC-gränssnittet. Lär dig hur Acrobats verktygscenter gör det enkelt att hitta rätt verktyg och genomföra nästan alla uppgifter med dina PDF-filer.

Följ stegen i den här artikeln för att felsöka PDF-fil utskriftsproblem.

Många faktorer kan hindra en PDF-fil från att öppnas. För att gå till botten med problemet, se Kan inte öppna PDF-fil.

Många faktorer kan hindra dig från att redigera en PDF-fil. För information om hur du redigerar en PDF-fil, se Hjälphemsida för redigering av PDF-fil.

Många webbläsare, till exempel Chrome, Firefox och Safari, använder nu sina egna visningsprogram i stället för plugin-programmet Adobe PDF. För att få bästa resultat, konfigurera webbläsaren för att använda Adobe PDF-plugin-program för att öppna PDF-filer online. För att lösa de vanligaste visningsproblemen med PDF-filer, följ stegen i Felsökning av visning av PDF-filer på webben.

Windows 10 använder Microsoft Edge för att öppna PDF-filer. Lär dig hur man gör Acrobat eller Reader till standardägare av PDF-filer istället.