Felsökning och hjälp

Ladda ned och installera

Hur laddar jag ner och installerar Acrobat?

Ladda ner Acrobat direkt från Acrobat webbplatsen. Du måste logga in med ditt Adobe-ID och lösenord för att slutföra nedladdningen. För installationsanvisningar, se Hämta och installera en Adobe Acrobat DC-prenumeration.

Varför hämtas inte Acrobat?

Lär dig hur man löser hämtaproblem för Acrobat.

Kan jag ladda ned en testversion av Acrobat?

Ja! Hämta en testversion av Acrobat från Acrobat webbplatsen. Du måste logga in med ett Adobe-ID och lösenord för att hämta en testversion. För detaljerade anvisningar, se Hämta och installera testversionen Adobe Acrobat Pro DC.

Hur hittar jag mitt Adobe-ID och lösenord?

Läs dessa enkla lösningar till vanliga problem med Adobe-ID och inloggning för att återfå åtkomsten till ditt konto.

Kan jag installera Acrobat på en annan dator?

Du kan installera Acrobat på högst två datorer. Om du vill installera programmet på en tredje dator måste du logga ut på en av dina tidigare datorer. Välj Hjälp > Logga in/Logga ut. Mer information finns i Aktivera och inaktivera Adobe-produkter.

Kontohantering

Hur ändrar jag mitt lösenord?

Logga in på ditt Adobe-konto med ditt Adobe ID och lösenord.  Klicka därifrån på fliken Säkerhet och sekretess och sedan på Ändra under Lösenord. För mer information om hur du ändrar lösenord och andra kontouppgifter, se Hantera ditt Adobe ID-konto.

Hur ändrar jag mina kreditkortsuppgifter?

Min utvärderingsversion upphör snart. Hur uppgraderar jag den?

Det är enkelt att uppgradera din testversion till ett betalt medlemskap. Följ dessa stegvisa instruktioner för att uppgradera och påbörja ditt medlemskap.

Hur avbryter jag mitt abonnemang?

Vanliga problem

Jag har precis uppgraderat. Var finns alla kommandon?

Lär dig känna Acrobat DC-gränssnittet. Lär dig hur Acrobats verktygscenter gör det enkelt att hitta rätt verktyg och genomföra nästan alla uppgifter med dina PDF-filer.

Varför skrivs inte min PDF-fil ut?

Följ stegen i den här artikeln för att felsöka PDF-fil utskriftsproblem.

Varför kan jag inte öppna min PDF-fil?

Många faktorer kan hindra en PDF-fil från att öppnas. För att gå till botten med problemet, se Kan inte öppna PDF-fil.

Varför öppnas eller visas inte en PDF-fil på webben korrekt?

Många webbläsare, till exempel Chrome, Firefox och Safari, använder nu sina egna visningsprogram i stället för plugin-programmet Adobe PDF. För att få bästa resultat, konfigurera webbläsaren för att använda Adobe PDF-plugin-program för att öppna PDF-filer online. För att lösa de vanligaste visningsproblemen med PDF-filer, följ stegen i Felsökning av visning av PDF-filer på webben.

Varför går det inte att öppna PDF-filer i Acrobat i Windows 10?

Windows 10 använder Microsoft Edge för att öppna PDF-filer. Lär dig hur man gör Acrobat eller Reader till standardägare av PDF-filer istället.