Felsökning och hjälp

Ladda ner och installera

Hur laddar jag ner och installerar Acrobat?

Hämta Acrobat direkt från Acrobat-webbplatsen. Du måste logga in med ditt Adobe-ID och lösenord för att slutföra nedladdningen. För installationsanvisningar, se Hämta och installera ett Adobe Acrobat DC-abonnemang.

Varför går det inte att ladda ner Acrobat?

Lär dig hur man löser nedladdningsproblem för Acrobat.

Kan jag hämta en utvärderingsversion av Acrobat?

Ja! Hämta en utvärderingsversion av Acrobat frånAcrobat-webbplatsen. Du måste logga in med ett Adobe-ID och lösenord för att hämta en utvärderingsversion. För detaljerade anvisningar, se Hämta och installera utvärderingsversion av Adobe Acrobat Pro DC.

Hur hittar jag mitt Adobe-ID och lösenord?

Läs dessa enkla lösningar till vanliga problem med Adobe-ID och inloggning för att återfå åtkomsten till ditt konto.

Kan jag installera Acrobat på en annan dator?

Du kan installera Acrobat på högst två datorer. Om du vill installera programmet på en tredje dator måste du logga ut på en av dina tidigare datorer. Välj Hjälp > Logga in/Logga ut. Mer information finns i Aktivera och inaktivera Adobe-produkter.

Vanliga problem

Jag har precis uppgraderat. Var finns alla kommandon?

Lär dig känna Acrobat DC-gränssnittet. Lär dig hur Acrobats verktygscenter gör det enkelt att hitta rätt verktyg och genomföra nästan alla uppgifter med dina PDF-filer.

Varför skrivs inte min PDF-fil ut?

Följ stegen i den här artikeln för att felsöka utskriftsproblem för PDF-filer.

Varför kan jag inte öppna min PDF-fil?

Det finns många tänkbara orsaker till att en PDF-fil inte går att öppna i Acrobat. För att gå till botten med problemet, se Kan inte öppna PDF-fil.

Varför öppnas eller visas inte en PDF-fil på webben korrekt?

Många webbläsare, till exempel Chrome, Firefox och Safari, använder nu sina egna visningsprogram i stället för plugin-programmet Adobe PDF. För att få bästa resultat, konfigurera webbläsaren för att använda Adobe PDF-plugin-program för att öppna PDF-filer online. För att lösa de vanligaste visningsproblemen med PDF-filer, följ stegen i Felsökning av visning av PDF-filer på webben.

Varför går det inte att öppna PDF-filer i Acrobat i Windows 10?

Windows 10 använder Microsoft Edge för att öppna PDF-filer. Lär dig hur man gör Acrobat eller Reader till standardägare av PDF-filer istället.

Kontohantering

Hur ändrar jag mitt lösenord?

Logga in på ditt Adobe-konto med ditt Adobe-ID och lösenord.  Klicka därifrån på fliken Säkerhet och sekretess och sedan på Ändra under Lösenord. För mer information om hur du ändrar lösenord och andra kontouppgifter, se Hantera ditt Adobe ID-konto.

Hur ändrar jag mina kreditkortsuppgifter?

Min utvärderingsversion upphör snart. Hur uppgraderar jag den?

Det är enkelt att uppgradera din utvärderingsversion till ett betalt medlemskap. Följ dessa stegvisa instruktioner för att uppgradera och påbörja ditt medlemskap.

Hur avbryter jag mitt abonnemang?