Problem med JavaScript-objekt och linting i Dreamweaver 19.0

Problem-1: JavaScript-objekt är inte definierade i Dreamweaver 19.0

När du uppdaterar Dreamweaver till den senaste versionen 19.0 får du ibland felet ”FEL: 'dokument’ är inte definierat. [no-undef]”. Vissa av de grundläggande JavaScript-objekten så som dokument eller fönster är inte definierade.

Miljö

Dreamweaver 19.0 på alla kompatibla operativsystem.

Problembeskrivning

Dreamweaver stöder syntaxen ECMAScript 6 i Dreamweaver 19.0. Dreamweaver stöder också linting av ECMAScript-kod, med ESLint som standard JavaScript-lint.

I vissa fall definieras inte grundläggande JavaScript-objekt.

Problem-2: JavaScript-linting fungerar inte som förväntat

Problembeskrivning

Dreamweaver stöder nu syntaxen ECMAScript 6 i Dreamweaver 19.0. Dreamweaver stöder också linting av ECMAScript-kod, med ESLint som standard JavaScript-lint.

ESLint-versionen som stöds i Dreamweaver 19.0 är 3.19. Vissa av reglerna i .eslintrc.js konfigurationsfil, till exempel for-direction och getter-return tillhör den senaste versionen av ESLint. Därför uppstår problemet.

Kringgå problem-2

Problemet har åtgärdats genom att uppdatera konfigurationsfilen .eslintrc.js. Följ anvisningarna nedan för att använda den uppdaterade konfigurationsfilen .eslintrc.js.