Felsökning och hjälp

Hämta och installera

Hur hämtar jag och installerar Dreamweaver?

Du kan hämta Dreamweaver från Creative Clouds programkatalog. Du måste logga in med ditt Adobe ID och lösenord för att slutföra nedladdningen. För mer information, inklusive hur du installerar äldre versioner och söker efter uppdateringar, se Hämta och installera Creative Cloud-program.

Varför går det inte att installera Dreamweaver?

För lösningar på felet ”kunde inte installera”, se Fel: ”Kunde inte installera” Creative Cloud-datorprogrammet. För att lösa andra problem med hämtning, installation och uppdatering, se denna felsökningsguide för nedladdning och installation.

Kan jag hämta en testversion av Dreamweaver?

Ja! Du kan hämta testversioner av Creative Cloud-program från Creative Clouds programkatalog. Du måste logga in med ett Adobe-ID och lösenord för att hämta en testversion. Mer information finns i Hämta och installera en Creative Cloud-testversion.

Hur hittar jag mitt Adobe ID och lösenord?

Läs dessa enkla lösningar till vanliga problem med Adobe ID och inloggning för att återfå åtkomsten till ditt konto.

Kan jag installera Dreamweaver på en annan dator?

Du kan installera Dreamweaver och andra Creative Cloud-program på högst två datorer. Om du vill installera programmet på en tredje dator måste du inaktivera det på en av dina tidigare datorer. Lär dig mer om att aktivera och inaktivera Creative Cloud-program.

Kontohantering

Hur ändrar jag mitt lösenord?

Logga in på ditt Adobe-konto med ditt Adobe ID och lösenord.  Klicka därifrån på fliken Säkerhet och sekretess och sedan på Ändra under Lösenord. För mer information om hur du ändrar lösenord och andra kontouppgifter, se Hantera ditt Adobe ID-konto.

Hur ändrar jag mina kreditkortsuppgifter?

Hur uppgraderar jag eller ändrar mitt medlemskap?

Att byta Creative Cloud-planer är enkelt. Följ dessa stegvisa instruktioner för att uppgradera eller ändra din plan.

Min testversion går snart ut. Hur uppgraderar jag den?

Det är enkelt att uppgradera din testversion till ett betalt medlemskap. Följ dessa stegvisa instruktioner för att uppgradera och påbörja ditt medlemskap.

Hur avslutar jag medlemskapet och vad händer då med mina filer?

Om du väljer att avsluta ditt medlemskap har du fortfarande tillgång till Creative Clouds kostnadsfria medlemsförmåner och filer som du har sparat på din enhet. Du får ingen tillgång till program och de flesta tjänster, och ditt lagringsutrymme i molnet minskas till 2 GB. Lär dig hur du avslutar olika typer av Creative Cloud-medlemskap och förstår Adobes abonnemangsvillkor.

Vanliga uppgifter

Hur gör jag för att ansluta till en FTP-server?

Hur gör jag för att felsöka min FTP-anslutning?

Få hjälp med att lösa vanliga FTP-problem.

Hur gör jag för att importera eller exportera en webbplats?

Lär dig hur du importerar eller exporterar alla webbplatsinställningar, inklusive FTP-anslutningsinställningar, från en dator eller installation av Dreamweaver till en annan.

Hur lägger jag till länkar?

Vad är CSS Designer?

Responsiva webbplatser

Hur utformar jag en responsiv webbplats? Finns stöd för Bootstrap?

Kan jag förhandsvisa min webbplats på en mobil enhet innan jag publicerar den?

Jag kan inte förhandsvisa mina sidor på en enhet. Vad är det som är fel?

Prova lösningarna i denna felsökningsguide för Enhetsförhandsgranskning för att åtgärda problemet.

Hur förhandsgranskar jag webbsidor i en webbläsare?

Med Live View får du den mest exakta bilden av hur din webbsida kommer att visas i en webbläsare. Läs mer i det här dokumentet om hur du förhandsgranskning av webbsidor.

Vanliga problem

Dreamweaver låser sig och kraschar. Hur åtgärdar jag detta?

Genom att återställa inställningsfilerna åtgärdas ofta oväntade fel. Du kan även prova lösningarna i denna felsökningsguide för Dreamweaver. De åtgärdar ofta olika problem.

Jag får fel när jag använder Git i Dreamweaver. Hur åtgärdar jag detta?

Om du stöter på fel när du klonar en databas, se den här felsökningsartikeln. Om du är en mac-användare som har problemet med Xcode-popup-fönstret, se den här felsökningsartikel.

Ett JavaScript-fel uppstår. Vad kan jag göra åt det?

Prova lösningarna i denna felsökningsguide för att åtgärda JavaScript-fel i Dreamweaver.

Var hittar jag dokumentation som hjälper mig att åtgärda ett fel?

Prova lösningarna i Gör-det-själv-felsökning för Dreamweaver för att åtgärda vanliga fel i Dreamweaver.

Jag saknar vissa filnamnstillägg. Hur installerar jag dem?

Du installerar tillägg för alla Creative Cloud-program genom Creative Clouds skrivbordsprogram.

Community

Delta i konversationen.