Problem 1: Dreamweaver tillåts inte komma åt andra appar i macOS X 10.14

När du väljer Tillåt inte i popup-dialogrutan blockeras Dreamweaver att komma åt andra appar i macOS X 10.14.

Miljö

macOS X 10.14.

Situationer då en popup-dialogruta öppnas

Dreamweaver version 19.0 och senare

När du klickar på GIT-terminalen i panelen Filer eller GIT-panelen då GIT har initierats.

Dialogruta för åtkomstkontroll i Terminalen
Dialogruta för åtkomstkontroll i Terminalen
Dialogruta för åtkomstkontroll i Finder
Dialogruta för åtkomstkontroll i Finder

Dialogruta för åtkomstkontroll för systemhändelser
Dialogruta för åtkomstkontroll för systemhändelser

Tidigare versioner av Dreamweaver 19.0

• När du väljer Öppna i webbläsaren från snabbmenyn till en fil i panelen Filer, eller klickar på Förhandsvisa i webbläsare nere till höger i applikationen.
Dialogruta för åtkomstkontroll i webbläsaren Safari
Dialogruta för åtkomstkontroll i webbläsaren Safari
  • När du klickar på GIT-terminalen under Filer eller GIT-panelen när GIT har initierats.
  • När du klickar på Hantera konto under Inställningar > Synk. inställningar
  • När du klickar på vissa hyperlänkar i Dreamweaver. Till exempel
    • När du klickar på Terms of Use (Användarvillkor) under Verktyg > i dialogrutan Hantera teckensnitt.
    • När du klickar på Vad är detta? under Hantera teckensnitt > i dialogrutan Lokala webbteckensnitt.
    • När du klickar på Hämta fler teman i jQuery Mobile-färgrutor.
  • När du klickar på Adobe online-forum och Rapportera fel under menyn Hjälp.

Lösning 1

Om du klickar på OK i ovanstående situationer tillåter du Dreamweaver att komma åt alla nödvändiga appar i systemet.

Om du klickar på Tillåt inte blockeras Dreamweaver från att komma åt andra appar i systemet. Gör så här för att göra det möjligt att styra andra appar:

1. Öppna Systeminställningar > Säkerhet och integritet > Allmänt.

2. Markera kryssrutan som på nedanstående skärmbild för att tillåta åtkomst till apparna.

Dialogrutan Säkerhet och integritet för åtkomst till appar
    Dialogrutan Säkerhet och integritet för åtkomst till appar

Obs!

Avsluta webbläsaren om den är öppen innan du använder alternativet Förhandsvisa i webbläsare.

Problem 2: En dialogruta visas för att bekräfta filerna vid förhandsgranskning i webbläsaren Safari

En popup-dialogruta visas för att bekräfta filen att öppna när du förhandsgranskar sidan i Safari och har markerat alternativet Förhandsgranska med temporär fil i dialogrutan Inställningar.

Lösning 2

1. Klicka på Avbryt för att bekräfta dialogrutan och avsluta webbläsaren Safari.

2. Klicka på Förhandsvisa i webbläsare igen för att visa sidan i webbläsaren