Creative_Cloud_mnemonic_RGB_128px

Dreamweaver CC-uppdatering tillgänglig

För mer information, se Sammanfattning av nya funktioner.

Dreamweaver 13.2 har korrigeringar av problem med kodvyprestanda och stabilitet. Dessutom har funktioner för utskrift av kod och färgade ikoner i filpanelen återinförts.

Prestandaförbättringar i kodvyn

Följande fel har korrigerats för att förbättra prestandan i kodvyn:

• Det går långsammare att skriva när antalet kodrader ökar.
  • Markören (IP) försvinner när du skriver och navigerar i kodvyn.
  • Dreamweaver kraschar när en tagg stängs genom att </ skrivs i kodvyn.
  • Ändra standardkortkommandot för CTRL+VÄNSTER till ALT+VÄNSTER och CTRL+HÖGER till ALT+HÖGER och tvärtom.
  • Dreamweaver kraschar i Mac 10.9 när en fil väljs i dialogrutan Arkiv för Infoga bild.
  • Ett syntaxfel visas i Dreamweaver även om PHP-koden är korrekt.

Skriv ut kod

Alternativet Skriv ut kod återinförs i Dreamweaver efter många förfrågningar i önskelistor och forum.

Alternativet Skriv ut kod finns nu i verktygsfältet Standard, Arkiv > Skriv ut kod och kortkommandot Ctrl+P.

Alternativet Skriv ut kod i verktygsfältet Standard
Alternativet Skriv ut kod i verktygsfältet Standard

Färgade mappar i filpanelen

I tidigare versioner av Dreamweaver hade mappar i Lokal visning, Fjärrserver, Testserver och Databasvy olika färger i filpanelen. I Dreamweaver 13.1 har färgschemat ändrats till gråskala och färgen på mapparna har ändrats till grå.

Eftersom färgerna på mapparna är viktig för att skilja mellan de olika vyerna (Lokal/Fjärr/Test) i filpanelen har de färgade mapparna återinförts i Dreamweaver.

Lokal vy

Lokala filer i Windows
Windows

Lokala filer i Mac OS
Macintosh

Fjärrservervy

Fjärrserver i Windows
Windows

Fjärrserver i Mac OS
Macintosh

Testservervy

Testserver i Windows
Windows

Testserver i Mac OS
Macintosh

Databasvy

Databasvyn i Windows
Windows

Databasvyn i Mac OS
Macintosh

Andra felkorrigeringar

• Problem med att infoga taggen <p> från panelen Infoga
  • Loc_JP: Win: Undvik kursiverade japanska tecken i Dreamweaver.