Problem: Text visas felaktigt i element för användargränssnitt

Rektangulära rutor visas istället för text i element för användargränssnitt. Detta problem uppstår i den koreanska versionen av Adobe Premiere Elements, Photoshop Elements och Elements Organizer som körs på ett icke koreanskt Windows 10 OS.

Tecken visas som rektangulära rutor i användargränssnittet.

Lösning: Använd en koreansk version av Windows 10

Använd en koreansk version av Windows 10. Alternativt kan du installera ett koreanskt typsnitt på datorn som kör ett icke koreanskt Windows 10 OS.