Uppdatera drivrutinversion för grafikkort

Uppdateringar av grafikkortsdrivrutiner kan åtgärda problem som kraschar och felaktigt renderade bilder, bland andra prestandarelaterade problem. Uppdatering av grafikdrivrutinen kan lösa dessa problem och förbättra prestanda.

Grafikdrivrutiner kan uppdateras direkt från korttillverkaren:

macOS

Grafikdrivrutiner uppdateras via macOS-uppdateringar.

Windows

Windows-uppdateringar kanske inte innehåller de senaste drivrutinerna. Om du vill installera de senaste drivrutinerna på Windows går du direkt till korttillverkarens webbplats och söker efter drivrutinsuppdateringar:

Obs!
  • Kontrollera att drivrutinen är för just ditt grafikkort och dator före hämtningen. Drivrutiner för Notebook kan ha ett annat namn än liknande drivrutiner för stationära datorer.
  • Vissa grafikkortstillverkare har annan programvara som måste uppdateras utöver grafikdrivrutinen. Läs uppdateringsinstruktionerna noggrant och kontakta grafikkortstillverkaren direkt för mer information.

När du har installerat uppdateringarna startar du om systemet och programmet.

Adobe

Få hjälp snabbare och enklare

Ny användare?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online

Adobe MAX

Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online

Adobe MAX

Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online