Du kan skapa en PDF-fil med de valda fotona och dela den via e-post. Fotona i PDF-filen spelas upp som ett bildspel när PDF-filen öppnas.

1. Markera de foton du vill dela.

2. Välj Dela > PDF-bildspel.

3. Ange filstorlek och kvalitet för de exporterade filerna. Om du anger högre värden så ökar PDF-filens storlek på motsvarande sätt.

4. Ange ett namn för PDF-filen.

5. Om du har skapat en kontaktbok i din e-postklient så visas listan med kontakter. Välj en mottagare i listan.

6. Klicka på Nästa.

Din förvalda e-postklient (ställs in i Delning > Inställningar) öppnas. Den genererade PDF-filen finns som bilaga.

7. Redigera innehållet i e-postmeddelandet och skicka det.