Elements Organizer visar en lista med projekt som du har skapat med Adobe Premiere Elements. Men du kan inte ändra namn på, redigera eller lägga till mediefiler till de projekten i Elements Organizer. Starta Adobe Premiere Elements för att redigera eller lägga till mediefiler till de här projekten. Gör följande för att visa videoprojekt som skapats i Adobe Premiere Elements:

1. Expandera Album i Elements Organizer (klicka på triangeln bredvid Album). Elements Organizer visar en lista över album och alternativet Videoprojekt.
  2. Expander Videoprojekt (klicka på triangeln bredvid Projekt) för att visa en lista med videoprojekt. Klicka på ett videoprojekt för att visa de media som finns i det projektet.
  3. Markera det projekt du vill jobba med och högerklicka/Ctrl-klicka på projektet för att öppna en kontextmeny med följande alternativ:

Öppna med Premiere Elements Editor Välj det här alternativet för att visa projektet.

Ta bort Välj det här alternativet för att ta bort videoprojektet från katalogen.