InDesign kraschar vid försök att ta bort eller klippa ut en PDF-fil omedelbart efter placering av en tillgång från biblioteket i InDesign. Detta problem uppstår endast på Windows-system när visningskvaliteten är inställd på Hög.

Lösning

Obs!

Kontrollera att du har installerat InDesign 13.1 på datorn innan du utför stegen nedan. Du kan kontrollera versionen av InDesign som finns på datorn genom att gå till Hjälp > Om InDesign.

Du kan uppdatera InDesign CC i systemet från Creative Clouds datorprogram. Mer information finns i Uppdatera Creative Cloud-program.

InDesign-version
Version av InDesign som finns installerad på datorn.
  1. Avsluta Adobe InDesign CC.

2. Hämta Crash_fix.zip och extrahera dess innehåll på skrivbordet.

3. Sök och dubbelklicka på CopyPlugin.vbs i den extraherade mappen.

4. Bläddra och välj programmappen Adobe InDesign CC 2018.

Sök efter mapp
    Välj mappen Adobe InDesign CC 2018
  5. Klicka på OK.

Obs!

Om du får följande fel ska du se till att du packar upp den hämtade filen innan du kör plugin-programmet.

6. Plugin-programmet är installerat och du får meddelandet när InDesign har uppdaterats. Klicka på OK.

Installation slutförd
    Installation slutförd
  7. Starta InDesign CC.