Problem

InDesign/InCopy CC 2018 kraschar när man försöker starta på macOS 10.14 (Mojave) beta.

Lösning

  1. Avbryt Adobe InDesign CC/Adobe InCopy CC.

  2. Hämta följande och packa upp innehållet på skrivbordet.

  3. Leta reda på och dubbelklicka på .app-filen från den extraherade mappen.

  4. Bläddra och välj Adobe InDesign CC 2018.app/Adobe InCopy CC 2018.app

    Adobe InDesign CC 2018
    Adobe InCopy CC 2018

  5. Klicka på Välj.

  6. Plugin-programmen är installerade och du får meddelandet när InDesign/InCopy har uppdaterats. Klicka på OK.

    Programmet har uppdaterats
  7. Starta InDesign CC/InCopy CC.

Denna produkt är licensierad enligt en Creative Commons Erkännande-Ickekommersiell-Dela Lika 3.0 Unported-licens  Twitter™- och Facebook-inlägg omfattas inte av villkoren i Creative Commons-licensen.

Juridiska meddelanden   |   Onlinesekretesspolicy