När du försöker spara en InDesign CC-fil på en nätverksenhet kraschar InDesign.

Lösning

Obs!

Kontrollera att du har installerat InDesign 13.0.1 på datorn innan du utför stegen nedan. Du kan kontrollera versionen av InDesign som finns på datorn genom att gå till Hjälp > Om InDesign.

Du kan uppdatera InDesign CC i systemet från Creative Cloud-skrivbordsappen. Mer information finns i Uppdatera Creative Cloud-program.

InDesign-version
  1. Avsluta Adobe InDesign CC.

2. Hämta CopyPlugin_SaveAsFix.zip och packa upp innehållet på skrivbordet.

3. Sök och dubbelklicka på CopyPlugin_SaveAsFix.app i den uppackade mappen.

4. Bläddra och välj Adobe InDesign CC 2018.app.

select-folder-mac
  5. Klicka på Välj.

6. Plugin-programmen är installerade och du får meddelandet när InDesign har uppdaterats. Klicka på OK.

Programmet har uppdaterats
  7. Starta InDesign CC.